21

АТАКИСТ

преди 5 години

60 милиона долара (Грипена)*

20

Анонимен

преди 5 години

предизборни трикове

19

АТАКИСТ

преди 5 години

Ами смятайте сами..Грипена се движи по- бързо от F-16, 2400км/ч срещу 2150км/ч. Носи същото количество ракети, изостава само в разстоянието...2800 км срещу 4000 км и това е напълно обяснимо ако са на пълен форсаж предвид максималните скорости. Грипена струва 80 милиона долара- 100 милиона лева. А Тиквата иска да вземем американските тенекии F-16 за по 225 милиона лева парчето. Неее, то няма далавера тук.Нееее...Тиквата няма си сложи още няколко милиона в банковата си лична сметка.

18

Анонимен

преди 5 години

Пълна свобода за джамайцитe и равни права с братята българи не на омразата вечна дружба Урааааа

17

Анонимен

преди 5 години

Войводо, защо когато влязохте в управлението не постави този ултиматум??? Щяхте да се борите и за минимална пенсия 300лв. Щяхте да ги преизчислявате...А накрая им взехте на болните пенсионери част от мизерните пари. Нищо не напрахте за другите. Виж, за себе си.......Вашата коалиция не оправда очакванията.

16

българин

преди 5 години

Ще гласувам за позицията му.Не ме интересува кой е а какво предлага,говори и ще прави.После ,ако не го направи ще му държа сметка.НО този поне повдига въпроса.

15

Една българка

преди 5 години

До Анонимен10Винаги има начини за интеграция ако искаш да живееш достойно Аз също работя в чужбина но това не ме прави по малко българка нали

14

софиянец

преди 5 години

държи се мъжки.харесва ме позицията му.Поддържаме.

13

Анонимен

преди 5 години

Да бе, да! Те едвам докопаха да захапят кокала, а сега щели да го пуснат сами. Тия докато не ги изритат ще стоят вкопчени във властта.

12

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще им каже гледайте си работата. Тогава Каракачанов ще ни каже, че са приели половин искане от неговите, което на първо време е достатъчно като начало - затова остава като министър.

11

Анонимен

преди 5 години

Празни приказки. Патриотите и преди миналите избори разправяха как ГЕРБ били мутри и никога нямало да правят коалиция с тях и как имали програма за незабавно рязко увеличаване на доходите на всички и изравняване с европейските, как знаели откъде ще дойдат парите - ако не станело, нови избори. И на първия ден след изборите се отказаха от всичко, което са говорили до предишния ден.

10

Анонимен

преди 5 години

До Една българкаИ къде ще ги интегрира ще ги тури да произвеждат смартфони и телевизори, а защо бягат българите в чужбина да работят и тука остават само ромовете какви са обясненията на тия патреотари ?

9

Анонимен

преди 5 години

Недей гълтай корема гълтай си хапчетата.

8

Един измамен

преди 5 години

Няма да гласувам повече за такива измамници и купувачи на гласове от гетата, а сега да ми правят разни контрацепции и политически контракции!

7

една българка

преди 5 години

Моля не кради и не присвярвай. На това ли ви учат герб

6

Една българка

преди 5 години

До Каракачан ПандизовАнтибългарино какъвто и да е Каракачанов засяга защитата на истинския Българин който не желае да се интегрира да спазва законите в България границите са широко отворени моля ви напуснете нашата родина тежите страшно много

5

Льо Пен

преди 5 години

Този не е никакъв патриот, а обикновен лапач!

4

Анонимен

преди 5 години

Ако всички работеха, колкото Каракочев вече щяхме да сме САЩ на Балканите ? Отдaвна търся да си купя български телевизор или смартфон все не мога да намеря какви са обяснениета на тия патриоти ? А защо в СК нямa роми и си произвеждат телевизори и смартфони собствено производство е тъй както са под санкции и не бръснат краварите и за *** за зеле.

3

Ген. Луков

преди 5 години

Паспортаджиите на агента - вън от властта!

2

Скептик

преди 5 години

Да остави концепцията за ромите на по- способни и честни от него и да се маха.