9

Анонимен

преди 2 месеца

Мадуро въобще да не ги допуска тия да влизат във Венецуела. Те и без това не са обективни, виждат това което искат и всичко изопачават. Преди години те не позволиха правителствения самолет на боливийския президент Ево Моралес дори да зареди гориво на територията на Европа, та Канарските острови му позволиха. На тях трябва да се гледа като на чужди агенти, възможно е да заразят Мадуро с радиация, както направиха с Чавес.

8

Расате

преди 3 месеца

Кой е избрал Гуайдо?!
Народът на Венецуела или САЩ?!
Едва 18 % от венецуелците познават Гуайдо.

Значи отговора е ясен.
Няма демократичен избор , а само икономически интереси на една държава наложени на техните васали във Европа, Америките и Австралия.

7

Квазимодо

преди 3 месеца

Нямаше как да си направят "нормална приватизация" защото не си уредиха традиционните пазари и приходи. Последва сваряване в живо състояние. Кредитните милионери тогава не бяха по-малко от източващите сега. Всичко бе наредено така, че да дойдат да ни "спасяват".

6

до квазимодо

преди 3 месеца

Докато в Чехия и Унгария правиха нормална приватизация нашите управляващи си бъркаха в носа и се готвеха за хипер удъра на хилядолетието "масовата приватизация". Откраднаха парите на народа и с тях си купиха заводи които ги фалираха. Така останахме без заводи и пари.
Ако си бяхме направили приватизацията 1990г. нещата щяха да са по-розови.

5

Квазимодо

преди 3 месеца

И в България имаше хиперинфлация поради пълна блокада и отказ от финансиране от МВФ. После трябваше да се разделим със златото си в полза на фобри хора. Сега дължим 20 милиарда на Еврейски банки и даваме празен чек за Ф16.

4

до 3

преди 3 месеца

Като си направят легитимни избори ще престанат.

3

Ами

преди 3 месеца

Като се закрие посолството на САЩ във Венецуела и като престанат да се намесват американците във вътрешните работи на държавата, веднага ще настъпи мир.

2

ПЕНКО

преди 3 месеца

ЩО БЕ "УВАЖАЕМИ" ... НАТЮ, ВЕЧЕ, НЕ МОЖЕ ЛИ ДА " ПОБЕЖДАВА" ТАКИВА КАТО СЪРБИЯ ???

1

Анонимен

преди 3 месеца

поредния евро папагал