31

Пенсионер

преди 5 години

До Ушалото 27 Измамниците не винаги попадат на имотни хора , на това не е интересно за журналята.

30

торбата с лъжите

преди 5 години

До я гледай...защото наближават избори тогава обещават всичко! организираното престъпно НС......

29

планова икономика

преди 5 години

До Ха хаВсичко се планира до съвършенство под закрилата на МВР и изтекла служебна тайна на БНБ

28

я гледай...

преди 5 години

Пътна безопастност. При соца при 4 пъти по малко коли, два пъти повече загинали. Какво искат повече ? Ааа, да ни е гадничко и да се съберат повече пари.

27

Анонимен

преди 5 години

Борбата е с кой? С наркоманите ли,с крадливи шефове,с проституция,с битова престъпност,с трафика на хората за продан,с фалшиви полицаи? С кой по-напред,а кажете?Всички да стават евродепутати,друго не остава..

26

До 26

преди 5 години

Много верно и правилно казано ! Защо ли някои не са го харесали ?! Вероятно,защото и те биха си дали парите на вятъра .

25

Ушалото

преди 5 години

Това е "бизнес"за милиони.Измамниците все попадат на имотни хора.Използват имена на роднини и близки.И как някой не хвърли 5 лева,а все хиляди падат от балконите?

24

Алоооооо

преди 5 години

Всичките,които пишете глупости,какво искате,по един полицай под терасата на всеки наивен *** ли ?! Никой не ти е виновен,че си хвърляш парите доброволно,друго е ако те нападнат и ти ги вземат !

23

Анонимен

преди 5 години

До23. Точно тия пари хвърлени от балконите са също мръсни. Искарани по лек начин и хвърлени във въздуха. Затова и се върви по мръсните пари. Знае се как и кой ги взима и го дебнат. Пак от неговите.

22

????

преди 5 години

До Ха хa"И тези дето хвърлят пари от балкона.." Тези, които хвърлят пари от балкона са възрастни хора или деца. Не разбирам как може да нападаш дядо или баба, или пък дете! Какви притенции имат? Ти не знаеш ли, че на такава възраст хората са по- доверчиви или не са в разцвета на умствените си способност? Е, нали затова сме цивилизована държава, трябва да се защитават тези групи хора, българи.

21

Ха ха

преди 5 години

Изглежда лесно, но в действителност в условията на нашата демокрация и либералния съд подхранван с грантове от Сорос е много трудно да влезе някой в затвора. И на тук пишещите искам да кажа, че полицията не осъжда, а съда. Всеки *** има регистрация за престъпление, но много малко са осъдени. И тези дето хвърлят пари от балкона имат претенции, че са много умни и интелигентни и могат да направят чудеса ако бяха полицай, точно като повечето от пишещите тук.

20

БГ

преди 5 години

Не знаех, че МВР имали тактика. И много успешна при това. Ще видим с новата как ще е. Докато съдът и ,,Прокуратурата,, не сменят тяхната, ще е все така. Народът започва да си мисли, че нарочно не ги хващат и съдят.

19

Анонимен

преди 5 години

Истината е че не тактиката им пречи а просто не искат да ги хванат!!! Айде стига са се правели на ощипани!

18

факт

преди 5 години

Докато В МВР и полицията не се извършат драстични реформи,съкращения и чистки нищо няма да се получи и парите на народа ще потъват в черната дупка МВР.Най удачна за нас е Грузинската реформа в полицията но....трябва воля и топки.

17

Анонимен

преди 5 години

Е те журналистите стигнаха до тях, ходиха във Ветово, но нищо, милиционерите си се кротнаха!

16

Анонимен

преди 5 години

Каква тактика бе, та те са с тях! Дайте ми ресурсите на Мвр и спец службите и ще ги изловя за един месец абсолютно всички!България е един малък град, ако беше в друга бяла държава сега щяха да си лежат присъдите!

15

Анонимен

преди 5 години

МВР сменя тактиката,вече ще работи 60 на 40 в полза на мвр-то.

14

iceblast88

преди 5 години

До помнетеАко една баба е подала вече 4-5 пъти жалба с нулев резултат надали ще подава повече. Тези 1097 регистрирани случая най вероятно са към 10% от реалните случай. Но с успеваемост от едва 18% (като повечето сигурно са от минали години или напълно случайни или приписани на един вече хванат по 20 колкото да излезе по красива стъкмистика) няма как хората да имат доверие на тази прогнила *** наречен МВР (Министерство на Вредните Разбойници).

13

iceblast88

преди 5 години

До цирк мврТо поне цирк да беше, да се смеем, а то е трагичен филм на ужасите с лек привкус на психо-трилър. Такъв бардак с толкова скъпи мадами като нашето МВР няма никъде по света! КПД-то им на фона на инвестициите които правим там е по ниско и от на каменно колело теглено от умрял кон,от всички милиарди които се изливат в тази прогнила бака, става ясно само, че има корупция и от време на време някои бандит с основно образование ги прави за посмешище-бягство през парадния вход на затвора и тн

12

помнете

преди 5 години

1097 са само регистрираните а колко още са отишли в кръглата папка?!и колко още има но хората нямат вяра на полицията,това е епидемия с която МВР не може да се справи.