36

Анонимен

преди 5 години

Всички наши държавни ръководители си слагат портрет на Левски зад бюрото. Ако Левски не гледа отгоре, ще напише не само няколко въпросителни, но и няколко удивителни след "народе". Повлякохме се с най-безогледните империи, станахме безскрупулни като тях. Бойко Борисов гузен все по черкви ходи, ръка целува на владици, пари раздава за църкви .

35

Анонимен

преди 5 години

Тоя е от американските яничаре обучавани в САЩ, за да ограбват после народа си. На 13 януари 2019 г. Куйдо е задържан от венецуелската ДС,

34

ГОСТ

преди 5 години

Какво ни занимавате с Венецуела. На всички е ясно че драмата е заради петрола.Докато тука 15 годишна (да не казвам от кой етност) пребила с метална тръба песнионер и го ограбила. Това ли е бъдещето на България? И хората ще живеят в страх и терор от една малцинствена група?

33

Анонимен

преди 5 години

"Обвиняват го, че е "кукла на конци", манипулирана от Вашингтон"Като гледам всички медии- западни и родни как усърдно му лъскат имиджа и му слагат ореол като Божия син едва ли не, вече съм напълно убеден, че е вашингтонска марионетка. Няма как да получава такъв медиен комфорт подплатен с идеализиране на образа му без дори намек за алтернативно журналистическо мнение ако беше случаен.

32

Анонимен

преди 5 години

За всички е ясно че куклата на конци трябва да продаде националните богатства.Това за правата и свободите в никоя експорнтна демокрация не се потвърди.

31

Анонимен

преди 5 години

А бе какво ме интересуват тия че ни занимавате бе!

30

Анонимен

преди 5 години

Успех на Гуайдо!

29

ха дано

преди 5 години

Този не го зная какъв е, но като знам на какъв хал са венецуелците в тази богата държава, във всички случаи е по-добър избор от сегашния.Туй мъж да се върне от работа и да каже на жена си и децата си: "днес няма да ядем" само в социалистическа България при Андрей Луканов и Жан Виденов е било.

28

PR проект

преди 5 години

Твърде много фалшив имидж с тези костюмчета, джаджи и прически. Даже може и жена му, детето му и кучето му да са подбрани "специално за случая". Изчадието има наглостта да заяви че било допустимо да вземе властта с "минимално" проливане на кръв. Не сме гледали чак толкова много Мис Венецуела, че да сме дотам изпростяли че да вярваме на долнопробни лъжи.

27

Анонимен

преди 5 години

САЩ е най-големият производител на петрол в света а в същото време 42 милиона американци гладуват, повече от цялото население на Венецуела 30 милиона.

26

Анонимен

преди 5 години

До До 15Чавес не е идвал. Чавес беше избран от народа. И предни него венецуелците живееха в ужасяваща мизерия. И сега положението не е много променено, но правителството поне взе петрола от американските компании и с приходите прави нещо за облекчаване на бедността. А на старите капиталисти никой не им пречи да си развиват капитализма, имат цялата икономическа власт и никой не ги е закачал нито национализирал.

25

Гледна точка

преди 5 години

Знаеш ли че преди да дойде Чавес на власт Венецуела е най-богатата южноамериканска държава. А сега ходят да пачкат в кокаиновите плантации в Колумбия.Банкомат в Венецуела най - голямата сума, която човек може да изтегли е 500 боливара, а едно кафе е 750 боливара???В Колумбия коката се измества от легалното производство на цветя. Като тя е на второ място след Холандия в света!

24

Анонимен

преди 5 години

В Брюксел конфискуваха 4.6 милиарда долара от банкова сметка на правителството на Венецуела. Парите са били предназначени за закупуване на лекарства, медикаменти, храни и средства за производство.

23

Анонимен

преди 5 години

С младежки плам и ЦРУ зад гърба му.

22

Анонимен

преди 5 години

До do 20Познавам много венецуелци и моите приятели познават много венецуелци, и всички са ми разказвали каква мизерия е била преди да дойде Чавес на власт.

21

Бойко Борисов:

преди 5 години

Няма нищо незаконно с парите от Венецуела.

20

do 20

преди 5 години

Да, Чавес беше редовно избран, ама Мадуро си промени сам конституцията и си свика нередовни избори. По действащата им конституция изборите се свикват от конгреса, а не от президента. Не знам дали имаш познати венецуелци, ама аз имам, и от тях знам че не е била никаква мизерия преди Чавес.

19

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо печели привърженици като проститутките,със селфита и послания за любов.Добре че Венецуела е демократична държава и Президента Мадуро е демократ.Ако не беше така сега тая мъжка простифутка щеше да е в затвора,защото организира незаконни митинги и агитират за преврат.А е и обществен тайна че е агент на ЦРУ.

18

Факти

преди 5 години

Венецуела използва банкови сметки в Бъглария за закупуване на медикаменти и храни за венецуелците.САЩ използва банкови сметки и оръжейни компании в България за да финансира и снабдява с оръжие терористите от Ислямска държава.

17

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че този неизвестен до няколко месеца млад човечец е американска кукла на конци...Колко вярват, че не е?