56

Анонимен

преди 5 години

НЕЩО МАЙ ЗАЦИКЛИ РАБОТАТАВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА САМО НА СЕЛФИТА Я КАРАМЕ. ХА-ХА-ХА

55

Анонимен

преди 5 години

Голяма реклама, голям ПР. Само че ББС пусна новината, че Гуайдо е в Колумбия.А на английски се произнася Гайдо.

54

Страхил

преди 5 години

" Ми защо да не му помагат щатите, не виждам драма. Руснаците как помагат на Мадуро. Всеки си решава на кого да помага."====================================================Това са просто платени троляги. И тука, и в Блиц, и по - други сайтове. Те са 3 - 4 човека пишещи от десетки никове. Що не виреят в сайтове с регистрация ? Заплащането и набирането на троляги става в руския център на Шипка 6. А и самите служители на сайта са такива, щото цензурират коментари, които не са в угода на Кремъл.

53

Анонимен

преди 5 години

Ми защо да не му помагат щатите, не виждам драма. Руснаците как помагат на Мадуро. Всеки си решава на кого да помага. Едно е да помагаш за демократични промени, а друго да поддържаш диктаторски режим. Несравнимо е от човешка гледна точка.

52

Fortis

преди 5 години

От статията стана ясно, че екипът на Гуайдо е пълен с професионални сътрудници, сериозно съсредоточени върху правилното изграждане на имиджа му.Какво пък светът се променя.Може би наистина е време мъж да стане Мис Венецуела!Сега сериозно:Първо- младите президенти ги избраха преди 4-ри години- греда!Второ:За понеделник има назначена среща на управителния съвет на Ситго Петролеум.Точка единствена: смяна на мениджмънта.

51

Анонимен

преди 5 години

Мачкай дебелитее. Само напред!

50

Голям рев

преди 5 години

Мадypo закри посолството на САЩ а дипломатите ги изгони без изобщо да се церемони.

49

авс

преди 5 години

До Страхилкато се изпр....т руснаците ти ще се удавиш с цялото общество от подоги на сащ

48

дедо Ташунко

преди 5 години

Гуайдо се римува с лайн. (или говн.) Това не е случайно.

47

Какво

преди 5 години

Отвратен от отвратения.

46

Отвратен

преди 5 години

Русофило-*** ЕВЕТЕ си майката

45

1

преди 5 години

Близки до партията му източници казаха пред АФП, че е ходил на курсове за усъвършенстване на изказа, имиджа и жестовете си, понеже само допреди няколко месеца е бил доста слаб оратор."Научи се доста бързо. Не прави много бомбастични изказвания, каквито мисля, че страната вече се е уморила да слуша", смята Канисалес.Защо ли се сещам за едно простичко момче от Банкя, бивша мутра, което също е посещавало подобни курсове, все пак с Гуайдо служат на едни и същи господари!

44

Страхил

преди 5 години

Платените путински троляги и доброволните такива / полезните идиооти, както казва техния любимец Ленин / газ пикат, но не могат да спрат хода на историята. И да се напъват, Венецуела се отскубва от кремълската орбита. Недейте разчита на съветските ихтамнетовци. Тъй както ядоха бой в Сирия, така и тук ще ядат дървото. Свиквайте путиняги. А ако главния путиняга вземе много да си го търси, може да изяде някой тризъбец. Бай Дони е луд по цялата глава. Ще ви прави луди калинки. Сами ще си говорите.

43

Анонимен

преди 5 години

Мадуро защо се помайма ами не го тикне в затвора за узурпира е на властта? Нали уж е диктатор...

42

антизападопоклонник

преди 5 години

С младежки, без младежки стил, стане ли този президент на Венецуела, то последната автоматично се превръща в поредната колония на САЩ! Не се спряха тези наглосаксонци да генерират изкуствено хиперинфлации, когато трябва да вземат контрола върху някоя сравнително независима държава! България също мина по този път, ама с Венецуела явно е малко по-трудно, затова и инфлацията е по-голяма!

41

Анонимен

преди 5 години

Че е напудрен по американски не може да се отрече.

40

Въпрос

преди 5 години

А какво е направил този Гуайдо за народа си? Чавес и Мадуро поне осигуриха достъпно за всички образование и медицинска помощ, най-евтини в света газ, ток и бензин, построиха 2 милиона и половина социални жилища в които живеят 10 милиона венецуелци, една трета от населението. Казано е: " по делата им ще ги познаете".

39

бай иван

преди 5 години

Що не кажете нещо за редовните избори на Мадуро ?

38

Анонимен

преди 5 години

"Облечен най-често в костюм, Гуайдо изнася речи или дава интервюта редовно до венецуелското знаме, което сътрудниците му носят навсякъде."Това е за камуфлаж. Целта е да не го усетят, че е американски слуга.

37

Анонимен

преди 5 години

Този е от типа хора, които сутрин като станат първо целуват американския флаг, а след след това си бършат гза с венецуелското знаме. Първата му и основна цел е да направи държавата си американска марионетка, с което САЩ да оказва по-голям натиск върху цените на петрола.