11

118

преди 5 години

Може да се отнеме нещо, което човек го има, в случая хората в България никога не са имали права, така че няма как да ти се отнеме нещо, което човек няма!!

10

До 2 и подобни.

преди 5 години

Тези които са живели ,видели и знаят времето на ОФ , ДКМС, БКП, ДПС и Герб много добре помнят и бай *** и бай ганьовщината.Но новото поколение голобради комсомолци ,,знаят" всичко-полуинформирани и полуграмотни и говорещи безапелационно и категорично като последна инстанция.За тях живота е почнал преди 10 години и държавата също е на толкова.Вие знаете ли деца че допреди толкова ,нямаше тази професияТ.Р.О.Л. и разговори и спорове се водеха от човеци по човешки.

9

гербисто-патриот

преди 5 години

Матриалът да си наляга парцалките и да гласува за това което ние решим, защото както каза преди години матриалът не струва в БГ-то. Колкото по-малко зависи от матриала, толкова по-добре.

8

Анонимен

преди 5 години

журнаМелия Цветанова - глупава статия от глупав псевдожурналист

7

мак

преди 5 години

Значи, ще избираме пак същите кандидати от първите места, няма да имаме шанса да посочим някое ново лице, непокварено от политиката. Удобно за цвък и шайка. Много хора ще се откажат да гласуват, щом им се отнема това право да избираш личност. Само електоратът ще гласува, той не разбира и не се интересува от редене на листи, личности, преференции и т.н.

6

ВКАРАХА НИ В ДИКТАТУ

преди 5 години

ГЕРБ е пределно ясно АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ!!Изумителното обаче е как т.н. "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ" се прегърнаха заедно с АНТИБЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ДПС и гласуваха за тези срамни поправки отнемащи не само правато на избор , но и СВОБОДАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!НЕ НИ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА БОЙКОТИРАМЕ ИЗБОРИТЕ!ДА СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ ТОЗИ МРЪСЕН АНТИБЪЛГАРСКИ РЕЖИМ НА УПРАВЛЕНИЕ ПРЕВЪРНАЛ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ В БИЖАНЦИВРЕМЕ Е ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА ПАСМИНА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНА!ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА!

5

Горан

преди 5 години

Никой не може да ти отнеме правото да НЕ гласуваш! Нека си внасят каквито искат поправки, и подправки, накрая те ще си го отнесат. Тя, тоягата има два края!

4

Анонимен

преди 5 години

Най вече са зсегнати правата на "шведите".Ужасно!

3

Петъкеееее

преди 5 години

Приемам като крайно грубо засягане на правото ми на лично спокойствие и душевна хигиена това, в петък следобед, по време, когато точно си представям как качваме с баджанака в колите жените и децата, отиваме на вилата, палиме скарата и др. съпътстващи мероприятия, наслаждавайки се на пресно-падналия снежец, та, да ме атакува визуално и вербално някоя политическа авантюристка с амбиции за президент на вселената.

2

Анонимен

преди 5 години

Бай *** (ГЕРБ) прави избори - за тези, които знаят.

1

Анонимен

преди 5 години

Айде ,ОФ (отечествен фронт) за тези които знаят-БСП+президент +омбудсман.