10

Анонимен

преди 5 години

До КаринаИ още нещо - в тези фирми работят по 50000+ души. Нима вярваш, че всички за супер социопати и никой, *** аникога няма да се противопостави или да изкара тайнат на яве. Дори от ЦРУ и NSA има хора, котио редовно изнасят информация, а при тях съществува риска, да ги осъдят за държавна измяна.... Айде по-спокойно, плс.

9

Анонимен

преди 5 години

До КаринаМи да я получава ... дреме ми на мене. Аз нямам, какво да криея. А ти?

8

Анонимен

преди 5 години

Абе вие шегувате ли се бе! Всеки събира лични данни! От майкрософт до убунту, всеки те снима с камерата ти, гледа какво си търсил в нета, какво си правил на компа и т.н. Какво ви пука за фейса, ми е интересно? Там можеш напълно да контролираш какво правиш. Въпроса е, че се налага да го правиш изцяло и навсякъде там, където е намесена компютърна техника ;)) За фейса се притеснили ;)))

7

Анонимен

преди 5 години

Ще го кажа пак, няма как бизвес модела ти да е продажба на лични данни!

6

Карина

преди 5 години

До Нинджа: Всяко постване, лайкване, отваряне на линк и дори кликване с мишката и всяка дори имотиконка моментално се качват на Клауда им и остават там форевър. После, всеки който поиска тази информация и може да си плати за това, я получава! George Orwell 1984. Затова всеки изминал ден, в който не сме изтрили и затворили профила си, е ден загубен и ден закъснение!

5

Нинджа

преди 5 години

Карина, изтриването на профила не гарантира изтриването на данните. Веднъж вътре няма вън.

4

AAA

преди 5 години

ето от къде ще финансират стената на границата с мексико хахахахахх ,

3

Карина

преди 5 години

Да закрие и изтрие профила си във Facebook, на днешно време e въпрос на интелектуално предизвикателство за всеки нормален човек!

2

Додо

преди 5 години

Закривай тази юдеоционистка машина-проект за контрол, манипулиране и подчинение на гоите!

1

Циник

преди 5 години

Бълха го ухапала!Докато има лапнишарани - които живеят в...и за ФБ евреина ще трупа милиарди