12

Анонимен

преди 5 години

В ж.к. Овча купел1, бул. Президент Линкълн /кръстовището с ул. Монтевидео/зад автобусна спирка поне от 20 години стои една построена и никога не използвана сграда.Никой не знае предназначението и.А има липса на детски градини, читалище, поща и др. полезни за обществото Чия е? Защо се построи? Защо стои неизползвана,няма кой да каже.Факт е обаче, че ромите не смеят да я "берат".

11

Анонимен

преди 5 години

Това остава след индийскотурските орди

10

Анонимен

преди 5 години

А до 1 МВР. Се иправя недовърщена монтажна сграда от времено на Соца. Под нея на Шипченски проход десетки коли на склад.

9

Анонимен

преди 5 години

София не случва на архитекти. Много сгради за милиони изградени и не завършени. Стоят като грозни паметници с години. Но народа гледа и се вайка , колко сме бедни.

8

Анонимен

преди 5 години

В центъра на София ул. Юрии Венелин 27. Зад стена от 2м. Керемиди се гуши бяла къщурка на два етажа необитаема 10г. Някога е изпрано с банкова измама около 100х. лв. И после още един път. И така си стой необитаема. До следващата схема на "белата якичка"

7

мъчно ми е ...

преди 5 години

Израснах при Лебедово езеро,имаше две езера в голямото имаше водни колела и лодки,ресторант Лебеда,долу сладкарница прекрасно място до 1990г.Но после дойде разрухата и грабежа и приказката свърши.....

6

Анонимен

преди 5 години

До2. Е защо е построена и за тоя кратък срок необитаема, не функционира, няма собственик. Няма институция да се справи в самото начало. А се чака да падне.

5

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно в една бедна държава. Такова разхищение на труд материали за строеж и след неколко години разруха. Това показва , че няма собственик изпрали някакви хиляди и - "БЕЖ Лиске да бегаме."

4

Анонимен

преди 5 години

До vladyСградата става за обществена тоалетна.

3

vlady

преди 5 години

Сградата има архитектурна стойност - достатъчно е, че се руши. Сигналите се насочват за разглеждане към компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.

2

ай сиктир

преди 5 години

Имате малка неточност това не е рушаща се сграда, а разрушена сграда и много добре знаете кои го правят. За учудване си е как все още е останало нещо метално в постройката и как не е паднала върху "играещите" си чукове и лостове питекантропи.

1

kukla

преди 5 години

Грозно и опасно е, но пък това са стаи и изоставени сгради. Такива има с хиляди по цяла България. На запад от нас от такива гледки правят хубави картини. Окачват ги по стените, продават ги като календари, или като клипчета в ю тюб например. А за Германия например пък всяка година се правят такива класации за новопостроени сгради, дето не са домислени и не стават за нищо. Да видят къде се прахосват парите от данъците.