137

смех

преди 5 години

Точно така - Чернобил е дребна работа, нещо незначително...ама бомбите са нещо сериозно...

136

до САЩ ФАШИСТИ!!!

преди 5 години

А защо ще е радиоактивна пепелта?Или просто така си фантазираш...

135

Питам

преди 5 години

А в Западните покрайнини няма ли заболели от рак българи ? От кого да искаме компенсация ? От САЩ или от Сърбия?

134

Учуден

преди 5 години

Британските и българските служби разследват покушението / за нашите служби съм скептичен в това / на руснаците на българска територия срещу български гражданин. А ние подготвяме посрещането на Медведев , като се кълнем във вечна вярност с жар и плам в очите. Не е ли по-нормално това посещение да бъде отложено?

133

Анонимен

преди 5 години

Ти правиш ли разлика между бомбандировки и съзнателно премълчаване?Какво ще кажеш за тези които на чужд гроб плачат?

132

обективен

преди 5 години

Всички държава със соц. ориентация са бедни и тъжни. Защо трябва да следваме стъпките им и да подкрепяме Русия, която явно се е запътила към бившият СССР? СССР или днешна Русия ни водят към нещо вече изживяно. Бих се радвал някой с аргументи да ми докаже че е по - добре да бъда в Магадан / както пееше Висоцки / отколкото в Маями...

131

от Москва с любов

преди 5 години

Как да разпознаете руския тpoл: високомерен. той знае всичко, вие не знаете нищо. премълчава неудобната истина визира удобните за него моменти израща много съобщения които подкрепят една и съща теза под различен ъгъл и ви кара да се чуствате малцинство платен е за тази работа и може да си позволи да стои цял ден в мрежата

130

до Варна

преди 5 години

Ти правиш ли разлика между бомбардировка и авария. Или не ти е удобно. В случая.

129

до Варна

преди 5 години

Кои деца от Украйна? Всичките или от рускоговорящото малцинство?

128

толерантен

преди 5 години

Ми, той, Бжежински, още през деветдесетте години обяви, че православието е новият враг номер 1 на "запада", след разпадането на СССР.

127

Варна

преди 5 години

Много плачат руските толове за Сърбия.Хитро премълчават за радиоактивния дъжд който се изля над България 1989 г.Вместо да съобщят по радиото хората да стоят на закрито и да затворят прозорците, мълчаха коварно. Йод 8 се полуразпада за 8 дни. По курортите дойдоха деца от Украйна. Даваха им само минерална вода. Хората започнаха да говорят. Добре че някои хора слушаха Свободна Европа, Дойче Веле, Войс оф Америка че да научим и ние. Трябваха две седмици докато научат хората. А комунистите мълчаха

126

Антибоко

преди 5 години

Наскоро писаха, че България е не само хъб но и цел на руските разведки. Според мен, даже и централата на руското разузнаване да бъде тука--ние пак ще сме доволни.

125

Мейстър Емон

преди 5 години

И аз имам родител починал от рак. Дано да гният по затворите всички хвърлили такива бомби. Не ме интересува американци или руснаци. Лично бих им ритнал столчето!

124

Анонимен

преди 5 години

Така идва демокрацията - под формата на едни хубави американски, натовски бомби с обеднен уран. Демокрацията иска жертви, братя българи. Дишайте сега демократичния обеднен уран и скачайте и викайте "Кой не скача е червен!". Ураааа, да живее САЩ, Да живее Демокрацията!

123

Интересно

преди 5 години

А колко ли трябва да поискат косоварите и албанците от сърбите за зверствата които им причиниха. Наглеци са тези сърби, малко им беше...

122

САЩ ФАШИСТИ!!!

преди 5 години

Бил Клинтън трябва да бъде осъден в Трибунала в Хага. Няма ли кой да им пусне няколко атомни бомби на Белия дом, да се гърчат и да подишат малко обеднен уран ? Но помнете ми думата. Бог забавя, но не забравя. Ще избухне Мегавулкана Йелоустоун и ще посипе цяла Северна Америка с радиоактивен пепел. Целият свят ще си отдъхнем от злото САЩ!

121

Анонимен

преди 5 години

ЗНаете ли как почва войната в Югославия? Викат сърбите запас и сръбските им командири им разрешават да си тръгнат към къщи с оръжията. Тези ци гани са си мислели, че сега е 1919 година и могат да си правят каквото си искат.

120

Анонимен

преди 5 години

Познавам албанец, който като дете е гледал как сръбкси войници изнасилват и убиват майка му и сестра му. Май слагате каруцата пред коня - никой нямаше да бомбардира сърбите , ако не се бяха втурнали да грабят земя , като видяха , че ще се разпаднат.Някой да е бамбандирал Чехия например?

119

Анонимен

преди 5 години

майка ми не пиеше и не пушеше -Не знам за пиене, но пушеше чат-пат.След сатисфекшън...

118

Анонимен

преди 5 години

От никакъв Видин не си, ти си един лъжлив ***. Оплакванията си отнеси до Слобо Милошевич - той е виновникът за войната.