12

До Жоро

преди 5 години

като чета твоя въпрос веднага ми става ясно, защо има хора срещу решението на съдията и ВАР. Аз от нещо като не разбирам, не коментирам. Съветвам хората, които си нямат идея от правилника във футбола, да не пускат такива смешни коментари като Жорко. Ето да се посмеем още малко: "защо да не може футболист на Аякс да пречи на вратаря да стигне до топката...при положение, че въпросният футболист не е в засада?"

11

Жоро

преди 5 години

Куртоа: В Реал бяхме доволни от 0:0 на полувремето, имам късмет, че съдиите бяха на моя страна. до Маximilian : защо да не може футболист на Аякс да пречи на вратаря да стигне до топката...при положение, че въпросният футболист не е в засада?!?

10

ЛосХО

преди 5 години

Гледайте видеото и вижте секунда преди играчът на Аякс да удари топката, Тадич (Аякс) отива към вратаря и му блокира/пречи да извърши своето движение в вратарското поле и така да предотврати гол. Не случайно се казва "вратарско поле".

9

ЛосХО

преди 5 години

Стига с това... " ама можеше или не можеше да стигне топката" Нарушението си е нарушение ! В тази ситуация имаше не едно, а две чисти нарушения. Голът е правилно отменен. Много се радвам, че най-после тази система влезе в действие, но трябва да се използва в повече ситуации и всеки отбор да може, 2-3 пъти на полувреме, да иска от рефера дадена ситуация да се разгледа. Нещо като при тениса.

8

Анонимен

преди 5 години

Вар - Видео Асистент за Реал!

7

Анонимен

преди 5 години

До 6.Стар човекДа кажем, че сте прав. Но преди да давате съвети за правописа, научете се кога се поставя интервал след запетая и точка!

6

Стар човек.

преди 5 години

Максимилиане първо научи правописа,после анализирай.Винаги при корнер фуТболистите се струпват в палантерията и естественно е да си пречат.Ако не се фаулират ,какъв е проблема? Пречели му били,ами тогава да се забрани присъствието им там.Голът си беше гол,Куртоа сам си я подаде и понеже са гузни и пристрастени, коментатори и фенове и чак УЕФА!?!? ,са седнали да се обясняват.Крепеше ги реферът беше видно- И при вторият гол имаше ОЧЕВАДЕН фаул,защо не го даде? Подиграха се с момчетата ,мерише!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно заслужено отменен гол не разбирам драмата

4

Анонимен

преди 5 години

А пандизчията Рамос два пъти дръпна за рамото и извади умишлено от равновесие играча на Аякс преди той да учели гредата. Това какво беше. Ако мафията го пусне на ВАР и с подходящо подбран съдия можеше и да е дузпа.

3

Маximilian

преди 5 години

Разбира се че като гледах няколко повторения на мача си личи че фудболист на аякс пречи на вратаря на реал мадрид да се добере до топката.

2

Анонимен

преди 5 години

Не мирише а смърди !

1

//

преди 5 години

Колко пъти УЕФА са "излизали с официално съобщение" след полемики от решение на VAR?Въпросът е риторичен