32

ВАРправо

преди 1 месец

При изпълнение на ъглов удар срещу Реал всички играчи трябва да са извън терена за да не "влияят" на вратаря.

31

Плевенски

преди 1 месец

Според мен няма засада, тъй като вратарят подава топката на противниковия играч, който вкарва гола.Но нарушение има срещу вратаря за препречване в малкото наказателно поле. Там правилникът е по строг към нападателите.

30

Троя

преди 1 месец

Не знам защо не ги пускат да играят направо на финала. Така ще си спестят целия този цирк и няма да се налага никой нищо да обяснява. А и останалите отбори ще си спестят гаврата. Защото този път преминаха всякакви граници!
А може да пробват и другия вариант: всеки отбор да започва от хендикап
0:2 за Реал. Също е справедливо.

29

до 103

преди 1 месец

Ами то нападателят има право на блокаж с тяло. Къде пише че не може. Той си заема позиция, просто се изпречва пред вратаря, а вратаря е длъжен да го заобиколи. Това си е игра с тяло, просто си заема позиция в тоя квадратен метър. Абе я се опомнете. Това си е нещо като фин бодичек като в хокея. Там е позволено. Тази отмяна е пълен провал на системата ВАР ли, КЕРС ли, смех, пълен. Абе хора, колко пъти сме виждали да се пречи в ъгълчето на корнера. Застава играча и пречи с тяло и гардира.

28

До Жорко-Капацитета

преди 1 месец

Погледни ситуацията отново, ама си махни розовите очила. Я сега кажи кой на кого се хвърля и виж Тадич дали си седи на място или отива да попречи на вратаря с тяло и ръка. Повлиява на играта, в засада е и за това съдията отменя гола. Чисто и просто.

27

Смях

преди 1 месец

Пълна пародия. Чак ръководството на УЕФА са в обяснителен режим в защита на Ревал Смърдит и криминално отменения гол на Аякс. Направо да кажат и в коя минута ще падне първата дузпичка за Ревал на финала тази година.

26

Жоро

преди 1 месец

До До Жорко- Капацитета

какво движение, Куртоа му се хвърля на гърба...и май трябва да ти припомня, че голът не е отменен заради фаул, а заради засада...наистина не се занимавай повече с пубери, че само се излагаш...

25

смях

преди 1 месец

До До Жорко- Капацитета

Къде отива вратаря да спасява топката като въобще не я видя.

24

До 22

преди 1 месец

Ако Тадич беше останал на място, дори и в засада, гол щеше да има, защото НЕ повлиява на играта. Но той както направи? Тръгна след вратаря и с ръка и тяло му попречи да спаси гол. Какво не ви е ясно !
Поздрави от фен на Аякс.

23

УЕФА

преди 1 месец

Отмени гол, спаси Ревал !

22

вар и пясък.

преди 1 месец

Най неправилно отменения гол от ВАР- ницата . Добре че отбитата топка не се отби от гредата и да го отменят за засада и препречване.

21

Анонимен

преди 1 месец

Кво значи пречи на вратаря. Да му прави коридор ли бе... аха, трябвало да се отдръпне, за да може вратаря да хване топката, ясно. Тия са луди.

20

До Жорко- Капацитета

преди 1 месец

Това му е работата на вратаря в своето вратарско поле. Той отива към топката, за да спаси гол. А работата на противниковият играч е да вкара гол, а не да попречи с движението си на вратаря да спаси гол. Това да не ти е баскетбол бре.., капацитет!
Офф какво се занимавам със сополиви тинейджъри. Прочети правилата.

19

1900

преди 1 месец

Видяха, че Аякс убиват Реферал на терена и бързо се намеси ВАР и поредния балкански циркаджия облечен като съдия. При очевадно нарушение в атака при втория гол на Реферал никакъв ВАР и никакви консултации. Иначе отмени напълно редовен гол за Аякс след като Рамос порева малко и де-факто изпрати съдията за "консултации".

18

Ревал Артрит

преди 1 месец

Помним и интересната дузпа на Реферал срещу Юве в последната секунда в същия турнир миналия сезон. Няма никакъв смисъл да се гледа този театър. Направо пратете Реваля до финала по служебен път и да се приключи.

17

Анонимен

преди 1 месец

Време е в този спорт да може да се отбелязва гол и с хвърляне на топката с ръка.

16

кк

преди 1 месец

Системата ВАР е пълна измсилица. Тенденциозно и винаги само в полза на единния отбор се гледат "нарушения" и "засади" (и то в зависимост от резултата), но при идентични ситуации за другия отбор системата не се консултира. Направо убиха окончателно футбола с тази измислена система, защото отново решенията в полза на единния отбор излизат по-достоверни отколкото за другия. Ако ситуацията бе в другата половина на терена съвсем друго щеше да "показва" ВАР, нали?

15

Друг стар

преди 1 месец

До Стар човек.

За какъв правопис казваш бе набореееееее?
При тази МАСОВА необразованост и ниска интелигентност все по-рядко ще срещаш смислен коментар!

П.П.
А иначе са активни, вярно!
Неграмотни но .......... гласовити!

14

Жоро

преди 1 месец

До До Жоро

т.е. втатарят тръгва към топката и всички противникови играчи спират своето движение или му правят път да мине необезпокояван...така ли е, "капацитет"?

13

..

преди 1 месец

Няма със сигурност и нищо съмнително из факта, че от УЕФА имаха готова декларация в защита на ВАР и отменения гол в полза на Реал още преди края на мача, като досега никога не са излизали с позиция за каквито и да е съдийски решения.