19

Анонимен

преди 5 години

Тоя Клуни откога стана експерт по кралските особи? Откакто взе за жена трансджендер?И на Меган с дългите стъпала сурогатна майка ще роди,каккто и на Амал..Правят хората на луди,но не можеш да спреш вятъра..

18

Самородна

преди 5 години

Жалко за грешната преценка на Клуни и изключително неуместното сравнение с лейди Даяна. Меган не е за този двор изобщо, разведена се натресе на врата на ерген, отвратително! Използвачка без свян и с неподражаема наглост във всичко! Срам за Великобритания и кел файда от глупавия й мъж, който допуска това!

17

Анонимен

преди 5 години

Ако не искаш да не те подгони мечка,недей да ходиш в гората.Трябвало е да си даде сметка за всичко това,преди да се набута сама в шамарите.

16

хахххха

преди 5 години

Меган има навика да буди хората когато й кеф - да речем в два часа през нощтта, да облича каквото й падне, да говори каквото си иска несъобразявайки се общественото си положение, също така е във вражда с всички - от роднините си, до Кейт Мидълтън.и сега - новата лейди Ди. бих приел сравнение на лейди Ди с Мидълтън, макар и далечно, но с Меган - никога.

15

хаххахха

преди 5 години

отдавна не бях чел по-голяма смешка. Даяна беше класа. ИДваше от аристократски род, имаше образоване, обноски, изтънченост, а във време на консерватизъм прояви и умел пи ар, и много либерален дух. Какво има Меган - първо това е една посредствена актриса. Преди да се сгоди за Хари никой не я бе чувал. Второ - липсва й финес.Трето - дългогодишни служителки напуснаха двореца заради нея, включително и такава която е работила за семейство Клуни, а след това - обслужвали с чест Мидълтън

14

65

преди 5 години

Е те това е да си член на кралското с-во.Всеки ден да пишат за теб.А не като нашият член дето са го хванали с милиони в джоба от дрога.Горкият той-ще го скрият от вестниците.Така няма да го тормозят.Милият той.Оставаше и да е бременен.

13

Факт

преди 5 години

Кралската институция в UK е превърната в успешен търговски(туристически) продукт.Сигурно изхранва десетки хиляди-като се започне от поддръжката на обектите ,та се стигне до жълтата преса.Естествено,като за всеки бизнес е нужна реклама и скандалите са идеални за целта,при това безплатно.

12

Анонимен

преди 5 години

Не мисля че Меган Маркъл не харесва медии, напротив направила е всичко възможно да се добере до това място и стане център на внимание, а и професията и на актриса доказва че тя търси известност и земна слава ако медиите започнат да я пренебрегват тогава би нправила проблем а актъорът Клуни явно с е самозабравил заради богтсвто си и под влияние на жен си - мюсулманка все пак е само не само актщщрите имат права жунлистите също

11

Анонимен

преди 5 години

А Баба Лизи нама ли да се произнесе по въпроса?

10

ТHE Патриот

преди 5 години

абе да гледа да не я светнат МИ 5,като Даяна,останалото са бели кахъри :)

9

Една добра идея

преди 5 години

Айде поне един ден в седмицата да е без М.Маркъл!Става ли?

8

АнонимеН

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНОТО ПО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С ДАЯНА Е НАЧИНА НА СМЪРТТА И!!!КЕЙТ МИДЪЛТЪН КОЯТО УПРАВЛЯВА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В МОМЕНТА Я НЕНАВИЖДА ЩОТО РУШИ ЦЕЛИЯ ИМ ФАЛШИВ ИМИДЖ!!!КЕЙТ МИДЪЛТЪН Е СЛЕДВАЩИЯ ПРИНЦ ФИЛИП КОЙТО НАРЕДИ УБИЙСТВОТО НА ДАЯНА ЩОТО СЕ ВБЕСИЛ, ЧЕ БИЛА БРЕМЕННА!

7

Анонимен

преди 5 години

Сигурно я преследват защото искат да разберат от кого е бременна...

6

Хахахахахаха

преди 5 години

Ами да се беше омъжила за някой канадски таксиджия и нямаше да я преследват медиите.Тая не знаеше ли, че всички световни медии пишат за живота на британското кралско семейтво, преди да се омъжи за Хари???

5

ШибиРиби

преди 5 години

Малко и е раничко да се сравнява с Диана. Да потърси нещо по сравнимо, някоя Златка или Николета по и приляга

4

Извод

преди 5 години

Вземете си жена от вашата черга. Ceлянкитe са за ceляните!

3

Аз

преди 5 години

Тая чер.нилка не може да стъпи на малкият пръст на Даяна.

2

Анонимен

преди 5 години

Айде Клуни го знам, играе в некой и друг филм по зaмyндата, ама на аланглетата изфабрикуваните баронеси и дукеси не можем да им фанем края.

1

А бе

преди 5 години

"Да би мирно седяло,не би чудо видяло!"Тая що не си седне на съответните части и да мирняса?Ще се намери и за нея някой тунел,ако я кара по тоя начин...