23

postradal pasi

преди 5 години

До АнонименГнилата част на елита са все *** от чифутския народен съд и техните внуци и правнуци. Някой беше казал че в България живеели най загубените и прости *** и те били все по върха та затова България е на това дередже.

22

postradal pasi

преди 5 години

До Анонимен А може би золотов-куфарче в блока с молитвата

21

Ментора бай Иван

преди 5 години

Пълно фиаско на ГЕРБ по спазване и развитие на демокрацията!Явно демокрацията , законите и тяхното издигане като неприкосновеност е нещо ужасно страшно за управляващата ГЕРБ!

20

Анонимен

преди 5 години

Да попитам Цветанов дали би удължил мандата на Президента, ако изтичаше три месеца преди избори?

19

Анонимен

преди 5 години

Аз бях гласувал с преференция А съм магистър и 2 хикса мога да поставя на листче все пак :DВ протокола от секцията нямаше преференция за избрания от мен кандидат. Как да вярвам на тези цветанщини

18

До 9

преди 5 години

Да, ясно е, че от ЦИК им зависят изборите на ГЕРБ и точно затова ЩЕ ГЛАСУВАМ СРЕЩУ ТЯХ!

17

Гробокопач

преди 5 години

Загубата на евровота ще бъде тотална катастрофа за ГЕРБ. Това ще доведе до заличаването й като партия, тъй като тази загуба разрушава фундамента, върху който е градена конструкцията й. За ГЕРБ, евровота е на живот и смърт. Аз искам Смърт. Затова се оставя старата ЦИК, за да имат надежда. Местните избори и да ги загубят, те управляват на национално ниво и разпределят порциите. БСП кметовете ще са валат, Бойко ще им върти старите номера, няма да им дава пари.

16

Анонимен

преди 5 години

Защо да се сменя старата ЦИК - тя си знае господарите и кво да прави. Освен това ГЕРБ загубят ли евроизборите губат от раз и местните.

15

House M.D.

преди 5 години

Не важно как проглосовали. Важно как посчитали.Ваш: Йосиф Юдашвили

14

>>>

преди 5 години

До Анонимния дето нямоло да гласува.ТЪПAK !!! Заради такива като теб сме на тоя хал !

13

Анонимен

преди 5 години

Не е важно какво мисли един физкултурник-милиционер, а какво казва закона!Аман от гербер.астки мало.умия!

12

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименБългария няма да вкара нито един евродепутат от национално ориентирана партия!Как тогава ще се помогне на другите такива?Да не мислите че ГЕРБ ще подкрепят Орбан или Салвини?

11

Анонимен

преди 5 години

Валентин Вацев:Проблемът ни е, че отгоре е гнилата част на елита."България е заден двор на световната култура и е нормално първо да научаваме последните "открития" на хранениците на "Америка за България". Издигам глас в защита на душевното състояние на г-н Цветанов. Откакто се върна от молитвената си закуска, започна да ме изненадва и да ме безпокои. Откакто този православен християнин беше на съслужение с евангелисти и баптисти, е в една постмодерна фаза на изказа с ключови думи- Новичок,ГРУ

10

анонимен

преди 5 години

ИЗБОРИТЕ СА ВАЖНИ ЗА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ СА ЕВРОДЕПУТАТИ ТА ЗА ЕДИН МАНДАТ ДА НАТРУПАТ МИЛИОНЧЕТО И ДА СЕ ПРИБЕРАТ КАТО МИЛИОНЕРИ В БЪЛГАРИЯ. И ТАКА СПИСЪКА С МИЛИОНЕРИ ЩЕ НАРАСТНЕ. А НАРОДА ПЛАЩА ТИЯ ПАРИ ЗА ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ. РАВЕНСТВО.

9

Анонимен

преди 5 години

Щом не искат промени в ЦИК, значи тя работи в тяхна полза.Отсега е ясен резултатът от изборите.Аз няма да гласувам.

8

Анонимен

преди 5 години

Важни са изборите, как да не са важни! Всеки депутат има глас. Досега десните имаха преимущество, сега - не се знае. Много вероятно е да има доста повече депутати от национално ориентирани партии и да се сформират други групи. Категорично политиката ще се промени.

7

стига бе

преди 5 години

За пореден път ГЕРБ нарушават законите на Р.България!Тази ЦИК с мандат ли е? Кога изтича този мандат? И какво пречи когато и да е да се избере нова?!Ако утре ГЕРБ кажат, че могат да си продължат мандата в парламента и да отложат изборите за ново НС ... к'во прайм?

6

zeus

преди 5 години

Я, изтриха ме, понеже написах една истина: ГЕРБ не желаят да спазят закона!

5

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименЕвроизборите въобще не са важни за България,а само за участващите партии като реално мерило на популярността им,особено в момент като сегашния.Българските евродепутати имат нищожно влияние в Европарламента и не могат сериозно да разместят пластовете.

4

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не зачитат законите. Нагли до мозъка на костите си!Новата ЦИК нямала да се справи! А министрите в настоящото правителство почти всички са дантелени, но действат !