20

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Къде са снимките от стотиците хиляди демонстранти срещу Мадуро ? Дайте поне една пиктчура бре ква е тая постна манджа ?"А защо искаш от наши медии подобна информация? България барабар с големите се обяви че е "Велика" и се намеси директно във вътрешните работи на суверенна държава. Ако искаш да видиш какви са митингите на Мадуро гледай Местния еквивалент на Канал1 или за по-лесно РТ

19

Боби

преди 5 години

До АнонимеНВъв Венецуела от 2005 година се гласува със Американски избирателни машини които освен вота регистрират и БИОМЕТРИЯ тоест пръстовия отпечатък на човека който е гласувал. Всичко това се синхронизира през спътник. Така че не ми говори за НЕЧЕСТНИ ИЗБОРИ Чудя се ако такова нещо беше пуснато в България кой щеше да е на власт?

18

АнонимеН

преди 5 години

НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА НО АКО НЕ СЕ ОБЯВЯТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СМИСЪЛ ОТ ПРОВЕЖДАНЕТО ИМ НЯМА!!!ВЪВ РУСИЯ, СИРИЯ, КРИМ НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ КАКТО И В ТУРЦИЯ И ВЕНЕЦУЕЛА!!! КАКВИТО РЕЗУЛТАТИ ИМ ХАРЕСВАТ ТАКИВА ОБЯВЯВАТ!ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ МАДУРО ГИ ИЗГУБИ НО АКО СЕГА ЧЕСТНО СИ СПЕЧЕЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ТОВА ЗНАЧИ ДА ОБЯВИ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ КАКТО ДОРИ БЪЛГАРИЯ ГО ПРАВИ ТО АЗ ЩЕ ГО ПРИЗНАЯТ ЗА ЗАКОНЕН ПРЕЗИДЕНТ !НАСЕЛЕНИЕТО РЕШАВА А НЕ БКП!

17

Анонимен

преди 5 години

Спасението на Мадуро е в негови ръце. Ако сам не си помогнеш и другите няма да помагат.За да не действа значи нещо е гузен. Тогава е обречен. Съдбата не обича притеснителните. Погледнете Тръмп, погледнете Путин, погледнете Ердоган, действат смело и затова са обичани.

16

Анонимен

преди 5 години

Видео, моля ! Нека видим голямата тълпа срещу Мадуро!Хайде!

15

Анонимен

преди 5 години

СНОЩИ ПО ЕВРОНЮЗ ДАВАХА КАК НА ЦЕНТЪРА НА КАРАКАС 50 000 СОРОСКИ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРА ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ЗАКОННО ИЗБРАНИЯ ВЕЧЕН ПРЕЗИДЕНТ, ДРУГАРЯ ШОФЕР МЪДУРО ХАХАХА ГОРЕ- ДОЛУ ТОВА Е ОПОРКАТА НА ДРУГАРИТЕ. А , И РАЗБИРА СЕ, ВИНОВНИ СА САЩ, ЧЕ ТОЯ С ДВЕТЕ ЛЕВИ РЪЦЕ НЕ ЗНАЕ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА ХАХАХАХА

14

ТИКВАТА Е ОБРЕЧЕН

преди 5 години

а те мислят за МАДУРО. Абе гербаджии, огледайте се - Бъчваровата и сие се спасяват насам натам

13

Анонимен

преди 5 години

И Мадуро и Асад са обречени - въпрос на време !За Садам и за Кадафи трябваше доста време да мине..по-скоро Ким може да се измъкне, защото изглежда е по-умен и хитър - може да се ежи, но знае и кога да спре !

12

баба мара

преди 5 години

само фидел кастро оцеля останалите умряха от рак сега е реда на мадуро тои можеда е всякакъв но е на 20 000 км и ние трябва да запазим неутралитет хората даизлязат по улиците и да кажат какво искат ние няма да им определяме как даживеят

11

Мислеща

преди 5 години

Всяка държава, богата на природни ресурси, която не играе по свирката на САЩ е обречена на "демократизиране" от тях!

10

Анонимен

преди 5 години

Тези идьоти се научиха да тормозят света с бежанци. В момента, в който на границата се наредят повече от пет човека, тръгнали с цялата покъщнина, животното на власт трябва да се сваля.

9

Анонимен

преди 5 години

А нивото на Лавров какво е?Да не е показал накакви чудеса от дипломация? Да плаши със сила, когато зад гърба му са ядрените оръжия на втората сила в света, всеки може.

8

Гледна точка

преди 5 години

Пътнико свиден...Русия и Китай нямат потенциала да поддържат Мадуро логистично, оръжейно още по-малко финансово. Мадуро е с преброени дни, защото Гуайдо е обявил, че хуманитарната помощ ще влезе на ВСЯКА ЦЕНА!Мадуро нека си вкарва ОРЪЖИЯ!

7

Симеонов

преди 5 години

Руснаците са първи приятели и крепители на всички *** оти докопали се до властта.Шофьорът мадуро докара държавата до пълен колапс, ама нали е колега диктатор на руския и китайския диктатори, ще го подкрепят докрай.Пък венецуелците да *** от глад, какво толкоз, та нали и в Русия и в Китай десетки милиони са измирали от глад благодарение на комунистическите диктатори.И във Венецуела ще измират, ако янките не прогонят мъдур ко.

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСНОЩИ МПО ЕВРОНЮЗ-----Ха ха! А дадоха ли снимана "многолюдната тълпа" от позицията на трибуните или само отгоре.

5

Анонимен

преди 5 години

Ареаза, министърът на външните работи на Венецуела, е страхотен професионалист. Млад е и, ако го оставят да се развива, ще стигне нивото на Лавров.

4

Анонимен

преди 5 години

СНОЩИ МПО ЕВРОНЮЗ ГЛЕДАХ НО КОМЕНТ- В КАРАКАС МИТИНГ КАТО ТУК ПРЕЗ 1997, ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ...МОЖЕТЕ ДА СИ ПИШЕТЕ СЯКВИ ОПОРКИ, НО АКОТО ВИ Е ГОЛЯМО, ДРУГАРИ! МНОГО СТЕ ЖАЛКИ ТОЯ САТРАП ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ! ТО БИВА РУБЛАДЖИЙСТВО...

3

Анонимен

преди 5 години

Малко ли са производителите на дрога Мексико, Колумбия, Перу? И Венецуела ли трябва да стане гангстерска, мафиотска, наркокартелна държава?

2

Анонимен

преди 5 години

Мадуро се клати но не пада.

1

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден стотици хиляди от жителите на Венесуела излязоха по улиците в подкрепа на законния президент Николас Мадуро.