60

Реплика

преди 5 години

До карачанаковА ти защо си толкова загрижен за заплатите на венецуелките и цената на картофите? Питаш ли се как живеят пенсионерите в БГ с 260 лева пенсия и цена на хляба 1 лев? А трябва да плащат огромни сметки, които въобще не са символични както там. А самотните майки с 600-700 лв. заплата? Аз имам познати, които не смеят да си пуснат печка и парно през цялата зима и стоят навлечени с възможно най-дебелите дрехи. Или живееш на измислена планета или си платен ***!

59

?

преди 5 години

Някои си мечтаят за запасите от нефт във Венецуела.

58

ПЕНКО

преди 5 години

ВЪВ ВЕРИГИ ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ? Ц Р У-ШКОТО ПОСЛАННИК Е ВСЕ В ЕФИР И НА ЕКРАН !!! ДА СТЕ ЧУЛИ В ЕФИР ПОСЛАННИЦИТЕ НА КИТАЙ И РУСИЯ ...ПА ДОРИ И ПОСЛАННИКА НА УНГАРИЯ ...КАМО ЛИ ТОЗИ НА ВЕНЕЦУЕЛА !!! КОГАТО РЪКОВОДЯТ НА.Д.УПЛЯЦИ И НАГ.ЪЗ.НЯЦИ Е НОРМАЛНО ДА СМЕ ВЪВ ВЕРИГИ !!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 5 години

На някой много му се иска да лапне петрола на Венецуела и се крие както винаги зад лозунгите за някаква демокрация...

56

Т.Ж.

преди 5 години

Че кой казва , че на АСАД му се разминало?Болшевиките?О...ооо! Времето е пред всички.

55

Хххх

преди 5 години

До тонкатаРазбрал си ти...истината е че ФАЩ губят сила.....това не са 80-те 90-те да пратиш армия и готово....Венецуела не е Либия...този път ще има кютек....те и затова са тия ембаргота, които между другото са наложени от 2016...атаките срещу Венецуела са подготвени поне 2г....

54

Анонимен

преди 5 години

Какво знаете вие за Венецуела? Чавес построи към четири милиона жилища за бедните с течаща вода и електричество. Всеки беден получава два пъти в месеца пакет с храни. Бедните практически не плащат наем, получават безплатно газ за бита и електричество и могат да закупят жилището си с нещожни вноски. Билетът за метрото в Каракас струва една десета от българската стотинка. Плюс това Мадуро им пуска по малко пари на банковите сметки всеки месец и им дава безплатен бензин

53

Анонимен

преди 5 години

Говориш за луканова зима. Ценовият шок в България започна с идването на власт на правителството на Димитър Попов, в което тарторът беше Иван Костов - бащата и майката на шоковата терапия. Цените на олиото, сиренето, хляба и салама народен скочиха от 6 до 10 пъти; Народът го яде голям салам. Така че какво се плюмчиш и пениш - помним всичко много добре, за pазлика от тебе

52

Анонимен

преди 5 години

По възрастните българи ,със сигурност ще си спомнят празните щандове в магазинитв през 90-та година и в България. Така наречената Луканова зима.И как се развиха събитията в България след нея.Нали знаете какво се случи и на Луканов след това и какви бяха последствията от тези събития.Е това е положението и във Венецуела сега.

51

Анонимен

преди 5 години

До тонката нали те видяхме какъв смотан каскетаджия си пред Президенството

50

Реплика

преди 5 години

До карачанаковХранителния дефицит на някои стоки е изкуствено предизвикан от американското ембарго. Те и Куба държат така вече 60 години, но нищо не спечелиха. Ако малко знаеш испански виж репортажите на Diego Argentino и дори злонамерения Luisito comunica в Youtube и ще видиш. Те са съвсем пресни - от януари и началото на февруари.

49

Анонимен

преди 5 години

В Бразилия,за да се даде възможност на Болсонаро да спечели президентските избори, големият лидер на левицата и бивш президент Лула де Силва беше вкаран в затвора със смехотворни обвинения. Същото стана и в Венецуела. Мадуро спечели изборите след като вкара в затвора най-изявения лидер на опозицията. Пита се обаче с какво изборите във Венецуела са по-нечестни от тези в Бразилия? Всичко е пределно просто и очевидно - Венецуела има огромно запаси от нефт, които трябва да се прилапат

48

Моше

преди 5 години

Свалят Мадурович щото е *** на Русия.Русия трябва да е слаба и да изчезне направо защото тя е единствената пречка пред световно правителство заедно с Китай.Това са червени държави които са античовешки и тероризират останалите с грешните си вредни разбирания.

47

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че войната все повече се приближава до границите на САЩ.Ако предизвикат гржданска война във Венецуела,може да им пламне чергата и на тях.Латиноамериканските държави си имат съюз и докато те водеха войни по света,загубиха Латинска Америка.ВЛатинска Америка едва ли ще намерят съюзници за коалиция срещу държава намираща се в Южна Америка.Колкото до имиграцията,то тя е непосилна и за самите САЩ,затова и правят ограда с Мексико.Южно американците са друго тесто,не са като арабите.

46

Анонимен

преди 5 години

Ех че интересно ама.Сащ свалиха всички въпрос и леви правителства със същата кампания от фалшиви новини и платени неофашисти и превратаджии и разбира се с любимите им сенчести операции и икономически блокади с който унищожиха един куп държави в Азия и Африка а вече имат апетитибкбкъм латинска Америка и ЕС.Вебецуела била бедна а Мадуро бил виновен а американското ембарго вдига доходите сигурно нали.То и Тръмп ще стане лош ако наложи целия свят търговско ембарго на САЩ и да се разпаднат може.

45

А бе

преди 5 години

До Анонимен"Русия ще бъде изтикана от Китай в десета глуха"И това ще стане,но чак след като САЩ престанат да бъдат решаващ световен фактор,т.е. след 15-20 години.Засега Китай е в голяма опасност и единствената помощ може да дойде от Русия.Обратното също важи до голяма степен-Китай вече помогна на Русия финансово през 2014-2015г,когато положението и бе критично.

44

Мда

преди 5 години

Всичко зависи не толкова от Русия,колкото от Китай.Защото повече опира до пари, а не до военна сила.Макар че и пред Китай има едно огромно препятствие-Венецуела е на Атлантическото,а не на Тихоокеанското крайбрежие!Иначе Китай би могъл да лапне целия петролен износ на Венецуела и да прати ембаргото на САЩ по дяволите!А американската блокада е това,което спъва Венецуела,иначе управлението там не е кой знае колко по-различно от това на останалите латино-държави,всички са един дол дренки!

43

ognyanz

преди 5 години

Днес в телефонен разговор министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров за втори път е предупредил държавният секретар на САЩ Майк Помпео че не трябва да се намесват (особено с военна сила) във вътрешните работи на Венецуела. Договорили са се да си сътрудничат в Сирия.Та, на политиката на "голямата тояга" на САЩ в Латинска Америка вече има противодействие.

42

Анонимен

преди 5 години

До 78Браво Китай!Браво Русия!Скоро само - Браво Китай!Русия ще бъде изтикана в десета глуха именно от Китай, който ще я захапе жестоко след поредния й фалит.

41

Анонимен

преди 5 години

Естествено че е обречен Въпроса е само как Китай и Сащ ще си разделят пая на роснефт и дали ще има щик или само беж на Мадурко