68

Реплика

преди 3 месеца

До карачанаков

А ти защо си толкова загрижен за заплатите на венецуелките и цената на картофите? Питаш ли се как живеят пенсионерите в БГ с 260 лева пенсия и цена на хляба 1 лев? А трябва да плащат огромни сметки, които въобще не са символични както там. А самотните майки с 600-700 лв. заплата? Аз имам познати, които не смеят да си пуснат печка и парно през цялата зима и стоят навлечени с възможно най-дебелите дрехи. Или живееш на измислена планета или си платен трол!

67

?

преди 3 месеца

Някои си мечтаят за запасите от нефт във Венецуела.

66

ПЕНКО

преди 3 месеца

ВЪВ ВЕРИГИ ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ? Ц Р У-ШКОТО ПОСЛАННИК Е ВСЕ В ЕФИР И НА ЕКРАН !!! ДА СТЕ ЧУЛИ В ЕФИР ПОСЛАННИЦИТЕ НА КИТАЙ И РУСИЯ ...ПА ДОРИ И ПОСЛАННИКА НА УНГАРИЯ ...КАМО ЛИ ТОЗИ НА ВЕНЕЦУЕЛА !!! КОГАТО РЪКОВОДЯТ НА.Д.УПЛЯЦИ И НАГ.ЪЗ.НЯЦИ Е НОРМАЛНО ДА СМЕ ВЪВ ВЕРИГИ !!!!!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 3 месеца

На някой много му се иска да лапне петрола на Венецуела и се крие както винаги зад лозунгите за някаква демокрация...

64

Т.Ж.

преди 3 месеца

Че кой казва , че на АСАД му се разминало?Болшевиките?О...ооо! Времето е пред всички.

63

Хххх

преди 3 месеца

До тонката
Разбрал си ти...истината е че ФАЩ губят сила.....това не са 80-те 90-те да пратиш армия и готово....Венецуела не е Либия...този път ще има кютек....те и затова са тия ембаргота, които между другото са наложени от 2016...атаките срещу Венецуела са подготвени поне 2г....

62

Анонимен

преди 3 месеца

Какво знаете вие за Венецуела? Чавес построи към четири милиона жилища за бедните с течаща вода и електричество. Всеки беден получава два пъти в месеца пакет с храни. Бедните практически не плащат наем, получават безплатно газ за бита и електричество и могат да закупят жилището си с нещожни вноски. Билетът за метрото в Каракас струва една десета от българската стотинка. Плюс това Мадуро им пуска по малко пари на банковите сметки всеки месец и им дава безплатен бензин

61

Анонимен

преди 3 месеца

Мадуро бил обречен? И за Асад така твърдяха...

еми то и Обама не е президент, а бай Дончо, а той хич нема се замисли дали да не ошамари дребното, злобно диктаторче с големата ушaнка, ако му се направи на умно :)

60

тонката

преди 3 месеца

А дебелия пожарникарски маркуч къде ви плющи с него Генерала как е другари.За 10 години свикнахте вече нали?:):):):):)

59

Анонимен

преди 3 месеца

Говориш за луканова зима. Ценовият шок в България започна с идването на власт на правителството на Димитър Попов, в което тарторът беше Иван Костов - бащата и майката на шоковата терапия. Цените на олиото, сиренето, хляба и салама народен скочиха от 6 до 10 пъти; Народът го яде голям салам. Така че какво се плюмчиш и пениш - помним всичко много добре, за pазлика от тебе

58

карачанаков

преди 3 месеца

Къдринке сега пък ,,Реплика" ли стана.Аз гледах Румен Рашев близо 30 год.учител във
Венецуела,който каза в болниците няма лекарства и спринцовки,заплатата на една жена
е 18 000 боливара,за справка кг.картофи струва 5 000 боливара. Хранителният,токовият
и бензинов дефицит 95-96 г. у нас от Амереиканското ли ембарго беше предизвикан.

57

Анонимен

преди 3 месеца

По възрастните българи ,със сигурност ще си спомнят празните щандове в магазинитв през 90-та година и в България. Така наречената Луканова зима.И как се развиха събитията в България след нея.Нали знаете какво се случи и на Луканов след това и какви бяха последствията от тези събития.Е това е положението и във Венецуела сега.

56

Анонимен

преди 3 месеца

До тонката нали те видяхме какъв смотан каскетаджия си пред Президенството

55

Реплика

преди 3 месеца

До карачанаков

Хранителния дефицит на някои стоки е изкуствено предизвикан от американското ембарго. Те и Куба държат така вече 60 години, но нищо не спечелиха. Ако малко знаеш испански виж репортажите на Diego Argentino и дори злонамерения Luisito comunica в Youtube и ще видиш. Те са съвсем пресни - от януари и началото на февруари.

54

Анонимен

преди 3 месеца

В Бразилия,за да се даде възможност на Болсонаро да спечели президентските избори, големият лидер на левицата и бивш президент Лула де Силва беше вкаран в затвора със смехотворни обвинения. Същото стана и в Венецуела. Мадуро спечели изборите след като вкара в затвора най-изявения лидер на опозицията. Пита се обаче с какво изборите във Венецуела са по-нечестни от тези в Бразилия? Всичко е пределно просто и очевидно - Венецуела има огромно запаси от нефт, които трябва да се прилапат

53

Моше

преди 3 месеца

Свалят Мадурович щото е подлога на Русия.Русия трябва да е слаба и да изчезне направо защото тя е единствената пречка пред световно правителство заедно с Китай.Това са червени държави които са античовешки и тероризират останалите с грешните си вредни разбирания.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е,че войната все повече се приближава до границите на САЩ.Ако предизвикат гржданска война във Венецуела,може да им пламне чергата и на тях.Латиноамериканските държави си имат съюз и докато те водеха войни по света,загубиха Латинска Америка.ВЛатинска Америка едва ли ще намерят съюзници за коалиция срещу държава намираща се в Южна Америка.Колкото до имиграцията,то тя е непосилна и за самите САЩ,затова и правят ограда с Мексико.Южно американците са друго тесто,не са като арабите.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Ех че интересно ама.Сащ свалиха всички въпрос и леви правителства със същата кампания от фалшиви новини и платени неофашисти и превратаджии и разбира се с любимите им сенчести операции и икономически блокади с който унищожиха един куп държави в Азия и Африка а вече имат апетитибкбкъм латинска Америка и ЕС.Вебецуела била бедна а Мадуро бил виновен а американското ембарго вдига доходите сигурно нали.То и Тръмп ще стане лош ако наложи целия свят търговско ембарго на САЩ и да се разпаднат може.

50

тонката

преди 3 месеца

БЪЛГАРИЯ-ГЕРБ-ЕС-НАТО-САЩ-Ф16 и въпросът е затворен другари:):):):):)За вас остава само безпомощно да виете на умряло в интернет пространството:):):):)Чудесни времена:):):):)

49

А бе

преди 3 месеца

До Анонимен
"Русия ще бъде изтикана от Китай в десета глуха"
И това ще стане,но чак след като САЩ престанат да бъдат решаващ световен фактор,т.е. след 15-20 години.Засега Китай е в голяма опасност и единствената помощ може да дойде от Русия.Обратното също важи до голяма степен-Китай вече помогна на Русия финансово през 2014-2015г,когато положението и бе критично.