147

българин

преди 5 години

До не ви ли е обидно?Да много ни е обидно -когато тези дето защищаваш след као съм ги нахранил ме срещнат една тумба някъде и ме пребият щото съм българин.Или идат няколко човека и изнасилят една старица и вземат последните и 5 лева.Обидно ми е че деца раждат деца и изтоват социалните от телкове и няма пари за здраве или за пенсионерите.Здрави ,прави ги мързи да работят или учат.За нас може да се борим с живота-а те на готово и лесно.На мен кой ми е дал нещо?!Всичко с труд и пот.

146

Къд3 е Дойче

преди 5 години

Дойче веле на скоро пуснаха статия, че в Германия не могат да се справят с ромите от България и Румъния, а сега на насни казват, ченв се справяме. В гена им е заложен този начин на живот и няма начин на интеграция.

145

От 141 години -

преди 5 години

след Освободителната война, ромите имат РАВНИ ПРАВА с всички останали поданици/граждани на България.Преди Освобождението, по-голямата част от ромите, бидейки мюсюлмани, са имали ПРИВИЛЕГИИ, в сравнение с онези поданици на Османската империя, които са били не-мюсюлмани.Да са равноправни не им харесва.Искат си отново привилегиите. И ги получават през последните 30 години, защото по биологични причини оредяват редиците на онези, които гласуват за партията-столетница и нейните дъщерни формирования

144

Анонимен

преди 5 години

Ами Европа да започне да интегрира вместо да пишат доклади! Вземете си ги всички до един! Особенно младите, които според вас са най зле горките! Тук в България само бият баби и дядовци за пенсиите им, крадът ток, и вземат пенсии за инвалиди! Вземете ги и ги разпределете във вашите китни градчета и селца. Сега са евро граждани. За по малко от 48 часа ще пропищи малко и голямо! Ще ви се види черен света! Глу.паци! Фанатизирани с политическите си корекции, ценности и демокрации!

143

Иванов

преди 5 години

нито има някакво кастрене нито ЕС има право да се изказва официално по този начин.Това е пиар на няколко цигински или сороски платени там някакви.Но няма нищо официално.Фалшива новина.

142

Тео

преди 5 години

Най-искрено приканвам всички, които са си сложили розовите очилца и говорят за тези хора така, сякаш става въпрос за нормално мислещи, социални индивиди, за които обществото е необходимост и трябва да дадат своя принос към него, та приканвам тия хора, да идат в едно гето и да поживеят седмица-две с "алкохолната напитка". Единственото адекватно обяснение, че говорят така е, че някой им казва. Това е. Как ще накараш напитка да си закара детето на училище? А на работа? А да си плаща здравните?

141

Анонимен

преди 5 години

Ами то никой не ги спира от училище, те сами отказват да го посещават. Респективно, останали без образование, стават трайно безработни ... не че им се работи! Никой не ги лишава от дом, има много свободни жилища на пазара, да си купят. На мен някой да не ми е подарил моето, трудил съм се, спестяваш съм и съм си купил. В болниците никой нв ги връща, макар да са неосигурени. Знаят единствено да крадат и да се множат като плъхове!

140

Анонимен

преди 5 години

С тези приказки ЕС само ускорява разпада си. Дайте да дадем формулата никъде не е успяла.

139

Анонимен

преди 5 години

Щом са толкоз ербап-кебап в ЕП да им ги дадем сградите на ЕП ще приютят хиляди.

138

До 140-РОМ

преди 5 години

Спрете с простотиите бе .Проблемът е сериозен за да бъде профанизиран.Всичко ви е игра на вас,пъпчивите пубери. А ако си наистина ром,се изучи ,постави си цел и я гони.Аман от примитивни същества.Какви гербове,какви бесепета,тия се множат като зайци и такива с толкова мозък като твоя са им дюшеш.

137

Анонимен

преди 5 години

Ами мазно, по европейски, да се съгласим с тези глупости и да помолим по-богати от нас държави като Гърция и Франция да ни пратят експерти. Видях как с багери изнесоха ромски лагер в Париж,населен от хиляди роми и видях как в Гърция бе задържана цяла тумба роми, тръгнала по погрешка към курортен град. Повече хитрост е нужна. Бойко я има, ама само за своите. Някой наистина трябва да милее за България.Интересно е да вкарат Радев в тази писта. Какво мисли той за ромите?

136

еурошмекери

преди 5 години

Кога ще излезете с резолюция за хала на белите българи?Омръзна ни да ни цитирате на последно място и да сме с най-ниски доходи в Съюза.Съответно с незавиден жизнен стандарт.Откога я размотавате тая дъвка с еднакъв минимл. доход за всички от ЕС?Кога ще задължите уж независимата ни съдебна система да потърси отговорност за откровените кражби на държ.активи,прикрити като масова приватизация?Този паратизиращ етнос ли Ви е големия проблем!

135

Great Britain

преди 5 години

Англичаните в дългосрочна перспектива добре направиха като напуснаха този *** съюз. Така ще могат сами да взимат решения за бъдещето на своята суверенна държава, а не да чакат някой брюкселски чиновник да им казва как да живеят в собствения си дом.

134

Анонимен

преди 5 години

Съседа ми има глупоста да си даде апартамента под наем на роми! От тия онеправданите той наем не видя, месеци наред се опитваше да ги изгони. Апартамента му сега е за основен ремонт, има сметки за ток и водаза над 1500лв и накрая пак права им дай на горките!

133

Анонимен

преди 5 години

Аман от руски ***! Сега ЕП е виновен! Ако не беше ЕС щяхме да си оправим проблемите! Стига глупости другари!

132

Анонимен

преди 5 години

Ясна е работата, както имаше брекзит, вече е време за булекзит. Трябва да се махаме, англичаните простили са бе...

131

Анонимен

преди 5 години

"ЕП скастри: Не закачайте ромите, не им взимайте правата, това е расизъм!"Обещаваме да не им взимаме основното право- правото на свободно придвижване и престои в други европейски държави. Искаме... не, Настояваме да споделим културата им с вас.

130

Анонимен

преди 5 години

Братушките сега искат да ни настройват против ЕП! Демек видите ли им мисленето! Айде без!

129

пущиняк

преди 5 години

А кой или кое по-точно им пречи на ромите да се образоват? Имам познати, които са учители по разни села, където основната част от учениците са роми и те твърдят, че последните отиват на училище само защото ги хранят безплатно там! Не проявяват никакъв интерес към учебния материал, а да се говори те да поемат някаква инициатива относно собственото си образование- е пълен абсурд!

128

Анонимен

преди 5 години

Защото нашите управници взеха големи кредити от ЕС, то сега народа ще изпълнява директиви и забрани от ЕС.