167

Анонимен

преди 5 години

Какво означава думата "расизъм"?

166

НВК

преди 5 години

Каракачанов още ли е министър?Нещо оставка!

165

анонимен

преди 5 години

Имах на вилата едно трегерче за бетон на земята.Един ден двама роми викат от вратата-чорбаджи да дойдем да работим имаш работа.Как беха видели трегерчето- навътре в двора,не знам.Колко бе майстори? По 100 на човекСтига бе-работа за два три часа казах.Кофража готов ,арматурата сложена,само бъркане.Спазарихме се 60 лева за двамата.Н а другия ден се изсипаха 7 човека За час и половина готовоВсичко беше право-изкривиха го като бананИскаха за всеки по 30Гледат лошо и злобно, В чудо се виде

164

WTF

преди 5 години

И да - почти всеки е расист вече. Стига с това лицемерие и фалшива толерантност. Щом те не са, да ги взимат при тях.

163

Анонимен

преди 5 години

И като го дадат на сестра й или на нейните родители в качеството им на приемно семейство, ето ти над 900 лв месечно. Ще си ги делкат. Кеф!.Ами вземи ти две ромчета и недей да делиш с никого. Ей ти ги 1800 лв от нищото...едва ли сега работиш за повече от минималната....

162

бай Иван

преди 5 години

Тия от ЕП да не би да са се "заразили" от нашите комунисти по отношение на демагогията?

161

Тази на снимката

преди 5 години

На колко години ли е? Едва ли е на 19. Най-много на 17-18. А детето й на колко години е? Има ли и други деца?В дясната ръка цигарата, в лявата детето ...Социалните няма ли да хукнат да го вземат, защото е дете в риск - диша цигарения дим на майка си. После някой от маалата ще подшушне, че сигурно се е разболяло от астма поради този дим. И като го дадат на сестра й или на нейните родители в качеството им на приемно семейство, ето ти над 900 лв месечно. Ще си ги делкат. Кеф!Такава е схемата.

160

Анонимен

преди 5 години

Пазейки ромите ЕК пази индиректно и българите. Всеки българин в ЕС когато се почувства с накърнени права може да се позове на тази резолюция и да настоява за спазването и.

159

Анонимен

преди 5 години

Закони се пишат за всички граждани, независимо от етноса. Не трябва да се пише специален закон за ромите, а те просто трябва да се накарат да спазват действащите закони, както всички останали. Ама, пусто да остане, ромите са добри избиратели и знаят за кого да гласуват при правилно подхранване с подходяща доза кебапчета, така че политиците няма да си гласуват перфектния избирател, с някакви си мерки за интеграция.

158

Анонимен

преди 5 години

Много приказки преди изборите, а след изборите Каракачанката пак нареден до Баце, а коремът още 20 см нараснал в обиколка. Ама електоратът не е особено умен, та се връзва всеки път на едни и същи въдици. Преди Волен така, сега Каракачанката... все едно и също, а после електората иска промяна, пък гласува пак за същите.

157

Victimized

преди 5 години

Ей това са ЕС, българите да го духат, всичко за малцинствата.Ако може да ни образовате още кадри за нашата икономика, ние ще ви пратим емигранти да ви погребат държавата. До това ни докарахте, всичките евроатлантици .........

156

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли защо излизат и са нужни партии като на Орбан, Салвини, Льо Пен, и сега Сантиаго Абаскал в Испания!? На хората вече им писна от демагоги, от продажници, от политически корекции, от извратени джендърски закони и конвенции и от онази с.виня Сорос! Писна им да се извиняват в собствените си страни и да правят път на някакви полумаймунски диваци, писна им от диктатурата и цензурата. Няма да зоабичам ромите ако ще и на кръст да ме разпънат и точка!!! Не са като нас! Никога няма да бъдат!!!

155

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов си прави предизборната кампания с антиромска риторика, както преди си правеше кампания с обещанията за незабавно и драстично повишение на пенсии и заплати. Патриотите са едни лъжливи копе.лета, които не правят това, което ви обещават. Самите мерки са такива, че всеки разумен човек може да разбере, че са мислени с пропагандна цел - те просто няма как да се случат. Помнете ми думата, че ден след изборите Каракачанов вече няма да си спомня за повечето от мерките за ромска интеграция.

154

Анонимен

преди 5 години

А в ЕП няма ли да напишат резолюция, за това, че онези не признават своите задължения, а искат да имат само права? Не може едни хора да бъхтят цял живот и да вкарват пари в държавата си, а други да мързелуват и само да чакат на помощи!

153

фак дъ еу

преди 5 години

кой внесе тази резолюция, нашите депутати как са гласували? искаме референдум за излизане от ЕС

152

анонимен

преди 5 години

четох за човека дал под наем апартамент на Ромите.Така е ако само позволиш да се доближат до теб си в ПРОБЛЕМ.То само гледа как да те прекара,измами ,ограби.Някой да е чул за коректна ,честна сделка с ром?Викаш го на работа-казва ти една приемлива цена- но ти излиза някак си двойно и работата или несвършена или ***.Гарантирано.Отдлно ще ти открадната на теб или комшията нещо.

151

Анонимен

преди 5 години

Това вече прелива чашата, то не бяха гей - паради, не бяха неутрално полово възпитание у подрастващите. Ще се разделяме май, приятелски с покварения европейски съюз, в най скоро време, за ужас на местните джейнджари. Бутай ***, че вони.

150

Анонимен

преди 5 години

Защо Франция и Италия ги екстрадират масово?? Това не е ли нарушаване на свободното движение на граждани а???? Жалки демагоги! Това било расизъм! Като влязат и пребият баба ти за 10 лв, после ще седнем да ми развиваш теми за ингеграция! Европа се е превърнала в една фанатизирана ненормална територия! Цял ден слушаме за ценностите, човешките права и демакрацията! Всичко е фалшиво и отвращаващо вече! На хората им писна много здраво

149

Анонимен

преди 5 години

Е, сега вече ще ни довършат! "ЕП настоява за по-силни мерки за борбата срещу антиромските настроения в ЕС." Край с нас!

148

Анонимен

преди 5 години

Прекрасна мотивация за гласуване на евровота за истинските партии срещу сегашните популисти либерали, които доказаха че не стават за нищо освен да взимат пари