`

16

Анонимен

преди 1 година

Ще го видим Господин Райков,живея от над 30 години в Лондон.Надяваме се, че няма да обърне посолството като стария посланник все едно е неговата собственост.Защото колкото пъти съм присъствал на мероприятия в посолството , посланника наглася неговите хора за всичко .А, за нас обикновените каквото остане и каквото можеш да видиш.По принцип всички са едни и същи, началниците далече и си правят каквото искат.

15

еrror 404

преди 1 година

Тая и оная Мента Стоянова корифей на дипломацията могат и е препоръчително да бъдат посланици в държави завършващите на стан.

14

House M.D.

преди 1 година

Шалом Алейхем, Руми!
Откога Щерк стана българска фамилия, та да ни представлява в чужди царства?

13

Анонимен

преди 1 година

Маш'алла, Марин Райков обиколи цяла Европа на държавна хранилка!
Да си припомним какво значи ЦИНИЗЪМ ПО ГЕРБЕРСКИ при първия служебен кабинет на Плевнелиев:
Външния министър Марин Райков, предлага на премиера Марин Райков, да назначи Марин Райков за посланик на България в Италия!
Е за това никога няма да станем нормална държава

12

пипи дългото чорапче

преди 1 година

Ами горката Цачева, Патицата,ЦЕЦО, тях къде ще ги пратите? На някой остров в Тихи океан ли?

11

Анонимен

преди 1 година

Това недоразумение няма място да представлява държавата ни където и да било! Бойко за пореден път доказа, че ГЕРБ е сбирщина от комсомолци и номенклатурчици, за които единствения шанс е да бъдат назначавани (както Бъчварова в случая), защото са неизбираеми ако се явят на избори. По същия начин се постъпва и с листите за евродепутати - подреждат се на база послушничество и така в Европарламента влизат недоразумения като Мария Габриел, която стана известна само с това, че била евродепутатка.

10

баба мара

преди 1 година

позор гн президент

9

Анонимен

преди 1 година

министър, после посланик, след това член на някой борд на директорите на някоя компанийка и то се минало времето в хубави службици. важното е да си лоялен на властимащите и да се снижаваш, когато е нужно. а правиш ли се и на сляп, когато трябва, гарантирано ще си кюташ до старини на меко кресло без да мислиш дали ще ти стигнат парите до следващата заплата.

8

Анонимен

преди 1 година

Унищожителите на България и българите стават посланици!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Некадърниците ги правят посланици.....Радев , ако ще се бориш срещу Герб не прави марионетките им посланици!!

6

Анонимен

преди 1 година

Не са на ядоха ей aчъкaзлиитe.

5

Додо

преди 1 година

Румяна Бъчварова - некомпетентна, службогонка и натегачка. Най-лошата комбинация. След като толкова самоотвержено защитаваше “правата на бежанците”, защо, питам не я назначиха за посланичка в Сирия или Афганистан?

4

Анонимен

преди 1 година

Големи връзки извади тази Бъчварова.

3

пипи дългото чорапче

преди 1 година

Герб разбират че ще изгубят и си търсят местенца

2

ай сиктир

преди 1 година

Потвърждава се старото правило, че плъховете първи бягат от потъващия кораб. Бъчварова е крещящ пример за нищо не става, но и търсят подходящо местенце, че не се знае дали още ще са на софрата след изборите.

1

Анонимен

преди 1 година

Червени rьoтвepeни спите ли???