56

Анонимен

преди 5 месеца

Недоразумението Румяна Бъчварова отдавна трябваше да е излязло от политиката и да работи това което е завършила.Никой не гласува за нея на последните избори защото е провал като депутат и министър-а ГЕРБ я праща за награда посланик в Израел.Отвращават ме всички парии.

55

A

преди 5 месеца

До Анонимен 1 Не спят. Отиват посланници в Израел. Малко са се баданосали в светло синьа, ама нейсе. Важно е да вирви далаврата. После могат да се облеят и с лайнен цвят, когато дойде власт с такав цвят. Да живее далаверата. (не че на са лайнени)

54

A

преди 5 месеца

До Анонимен 13
А не така. Виновни са руските хакери.

53

A

преди 5 месеца

До Анонимен 45

Коя фуражка? Идвамата са футажки

52

Така е

преди 5 месеца

Тиквата напълни и света с безхаберни герберастки калинки.

51

Defender of Justice

преди 5 месеца

това е историческа грешка-един от министри на управляващата недемократична протурска анти-българска национал-социалистическа партия ГЕРБ която извършва геноцидна расистка антибългарска антихристиянска антиромска антиеврейска проислямска неонацистка политика връщаща комунистическо-фашистки ислямски репресивни нечестиви закони ограбващи най-бедните- роми,инвалиди,безработни,сираци и погазваща права и свободи на християни,евреи роми в полза на ислямистите и продала бъ интереси на Турция

50

Потпури из оперети 2

преди 5 месеца

Посланик във Франция
Преди предлагането му са изказани притеснения, че това ще доведе до скандали, тъй като за баща му Райко Николов 5 години по-рано се пише, че е вербувал през 1953 г. бъдещия министър на отбраната Шарл Ерню (заемал поста от 1981 до 1985 г.) за агент на комунистическите тайни служби.
На 6 юни 2001 г. Райков е назначен за извънреден и пълномощен посланик във Франция с указ на президента Петър Стоянов. Райков става и постоянен представител (делегат) на България в ЮНЕСКО.
Четете с

49

Потпури от оперети

преди 5 месеца

На 13 юни 2002 г. съпругът на задържана в Либия заявява след среща с
президента Петър Стоянов, че иска прокуратурата да разследва работата на
бившия външен министър Надежда Михайлова, на нейния заместник Марин
Райков и на посланика в Либия Людмил Спасов по делото срещу медиците в
Либия. Обвиняват тримата, че са скрили от всички, че медиците са били
изтезавани.
На 16 март 2001 г. Райков изисква от посланика на Русия в България, Владимир Титов, 3 дипломати от посолството на Русия да бъдат изго

48

Скептик

преди 5 месеца

Нали тази я даваха пияна във ВИТИЗ заедно със секретаря на МВР

47

Пони Маси

преди 5 месеца

Разчитаме на българското лоби в Израел, че да има с кого да си говори на празник. Едва ли знае друго на чужд език освен "Здравствуйте!"

46

Анонимен

преди 5 месеца

Щом банкянския освобождава началника на кабинета значи предстои ърляне на пешкира!

45

Анонимен

преди 5 месеца

Горката фуражка, пречи навсякъде, където може - а и където не може, важното е да ПРЕЧИ на всяка цена!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Fake news.

43

скандал

преди 5 месеца

Назначаването на М.Райков за посланик е скандално. Скандално е и евентуалното назначаване на провалилата се в политиката и станала за смях социоложка Румяна Бъчаварова за посланик в Израел. След служебното правителство на Радев, което възмути избирателите му, подобни негови решения за посланици, ще отблъснат хората, гласували за него. На всички ни омръзна политиците да се подиграват с вота на тези, на които те дължат постовете си! Стига лицемерие и задкулисни игри!!!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Да се открие посолство във Венецуела! Предлагам две подходящи кандидатури - Цветанов или Захариева.

41

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен

"А Цецо закуската къде?"
---
Цвъки го пазят за Почетен консул в Централната Софийска Територия,
на ъгъла на бул. "Генерал Николай Столетов" и ул. "Майор Георги Векилски"

40

цитат

преди 5 месеца

В.Велева:
"Палмата на първенството по газене на закона и институциите в държавата обаче държи костовистът от комунистическо потекло Марин Райков, който от началото на прехода без прекъсване сменя топпосланическите места в европейските столици, без да се завръща в страната, каквито са изискванията. Законът е категоричен - трябва да има две години престой в София между мандатите. Но това не важи за Марин Райков - човекът на всяка власт, без значение каква идеология изповядва."

39

daa

преди 5 месеца

"нов посланик в Лондон, Това трябва да е бившият ни първи дипломат в Париж и Рим и служебен премиер през 2013 г. Марин Райков." Да си дойдем на думата-служебният премиер,назначен от най-гнусният президент в цялата ни история,по какъв ли начин е управлявал страната за 4 месеца? Резултата е налице-Париж,Рим, сега Лондон. Сигурно е заради качествата му....нали....

38

Анонимен

преди 5 месеца

И тая "калинка" я уредиха със службичка.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Ако публикиват снимка на Румянката Бъчварова в цял ръст,
ще се разбере откъде й идва фамилията.