49

ГОСТ

преди 5 години

Защо така се юрнаха ромчетата да протестират? Май усетиха ,че благинките ще им спрат и ще се наложи да поработят нещо по-различно от това да се множат на наш гръб.Каракачанов е прав,колкото и да не ви харесва ,тези станаха прекалено нагли !

48

Циник

преди 5 години

Вдлъбнатеняците , които плюете Каракачанов - за последните вече 29 год. кой си позволи като него - да говори "Право куме в очи"? Дали червените ... дали царчето .... дали СДС? И ДА ВИ ПОПИТАМ - КОЙ ОТ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ - НЕ ГИ Е "УХАЖВАЛ" ПРЕДИ ИЗБОРИ! Преди да кляфкате - като стадо миcиpки - ПРИЕМЕТЕ ФАКТА, ЧЕ РОМИТЕ СА С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ , И ВИНАГИ ЩЕ НАКЛАНЯТ ВЕЗНИТЕ ЗА КОГОТО СИ ЩАТ! Според същия сайт - до 10 години - ще са 3 000 000 ... а вие - вдлъбнатеняци - ще сте електорално малцинство!

47

Анонимен

преди 5 години

Евала на Каракачанов - достоен мъж и достоен българин. Вече мислех че такива като него са изчезнали. Един политик, на който му стиска да каже истината - директно, без увъртания. Ще гласувам за ВМРО

46

Анонимен

преди 5 години

тОЙ кАРАКАЧАНОВ ВДИГНА ПЕНСИИТЕ НА 300 ЛВ, ОПРАВИ АРМИЯТА, СЕГА ЩЕ ОПРАВИ И РОМСКИЯ ВЪПРОС))); ВЕРВАТЕ , БАЛЪЦИ!

45

Анонимен

преди 5 години

***, много си наивен бе човек... То всеки говори, после събира гласовете и пак нищо не прави :)

44

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов, ти верваш ли си, че с тия популистки приказки ще си вдигнеш%?

43

A

преди 5 години

Ромите ви били виновни - убивали и изнасилвали стари хора, пребивали български военни. Глупости. Гербев или Гебрев бил (сетиха сеслед 10 месеца) отровен. Доколкото разбрах пречел на амер.. производители на оръ. жие, но русн. аците били го отровили. Ауу мъка. А вие сте взели да се занимавате с роми и ромски барони.

42

Анонимен

преди 5 години

айде , подавай! Лъжец!

41

Циник

преди 5 години

Евалла на Каракачанов! Не ме интересува миналото му - но днес казва истини, които скоро ще са "ГОРЧИВ ФАКТ"! Каква е тази държава - която нехае за гражданите си ( за мен ромите са етнос ) , нехае за гражданите си, напротив - обърнала ги е в "обслужващ персонал" на етноса.То не бяха малолетни майки...то не бяха сюpии деца ... то не бяха измами с ТЕЛК-овете ... то не беше бране..побоища...кражби ...заграбване на общинска земя... безразборна сеч на последните гори на България.Колко още ???

40

Анонимен

преди 5 години

айде, преиграваме, каракачанка! Оля се! избори са, ама чак пък толкоз...Внимавай, че магарето само чака да се махнеш! Ще ти седне на местенцето!

39

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов много добре знаеш , че Цветанов купува цига-ни-те на килограм ??Защо влезе в тая коалиция !? Е естествено за пари и власт - така , че не се прави на невинен..

38

Петров

преди 5 години

Лошото е когато клоунът Каракачанов се взима насериозно. хайде, за останалите дето го броят за нещо, е ясно, че толкова им е акъл@ ама той нали уж е министър.

37

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези " самотни майки " малолетни и непълнолетни, какви са тези ТЕЛК - ове, какви са тези безплатни услуги за роми?Българите им ги дават срещу скромни суми бе :) 2500 лева един ТЕЛК, кво му плащаш :)

36

Анонимен

преди 5 години

Ахахахахха, Каракачанката се прави на опозиция.Къде дрема досега бе, търбух? Пенсиите ли направи 500 лева, МРЗ ли направи 1000, както обеща? Или усети, че оная драма с паспортите те набута много под 4% бариера и сега гледаш да наваксаш?Как ще напуснеш, като повече власт няма да видиш, клоун.

35

Анонимен

преди 5 години

Свобода за джамайцитe и равни права с братята българи вечна дружба Урааааа....

34

Анонимен

преди 5 години

Когато се научат да изпълняват задълженията като всички нормални хора в обществото, тогава тези да искат права! И без това държавата им дава всичко наготово и си затваря очите, когатото издевателстват над българите. Какви са тези " самотни майки " малолетни и непълнолетни, какви са тези ТЕЛК - ове, какви са тези безплатни услуги за роми?

33

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевА бе Василев! А бе ЦРУ! Парите за ром.ските помощи идат от ЕС по програми за интеграция. Стига с тия помощи, бе Василев! Те не са от нашия джоб, не са бюджетни пари.

32

Каракачанов

преди 5 години

Няма да напусне Правителството, защото никога няма да се откаже от комисионната за изтребителите. Просто си започна предизборната кампания. Така беше и преди изборите за президент, когато той беше кандидат. Тогава яхна темата за бежанците и даже организира протест в "Овча купел" Джамбазки обеща да преместят лагера, но нищо не последва.

31

Анонимен

преди 5 години

Тая концепция като оная концепция за казармата.

30

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е партия създадена от "Отворено Общество" на финансовия терорист и спекулант Джордж Соросс с подкрепата на Клинтъновата партия в САЩ и фондация Ханс Зайдел. Нали не очаквате да мислят за благото на България? Все пак имат съвсем други ценности като Истанбулската конвенция за която толкова се пенявеха Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Тези хора не са българи. Каракачанов да не се надява и да сваля това престъпно антибългарско правителство. Който ги подкрепя е национален предател