69

Анонимен

преди 5 години

Абе същите приказки ги говореха патриотите и преди изборите. И затова се набутаха в НС и управлението с ГЕРБ. Въпреки, че на всички беше ясно, че с ГЕРБ национална политика не може да се води ,че са готови да продадат и майките си за пари. И сега след 2 години управление и нищоправене, Каракачанов се сети пак за обещанията си преди две години.Късно е чадо.

68

Аз

преди 5 години

Късно е - за 10 г успяхте да я закриете! Кога "ядохте" не мислехте!

67

патриот

преди 5 години

Ще гласувам за тоя който покаже поне малко грижа за България и патриотизъм за народа ни! Ще застана зад всеки който не се страхува да казва истината -после идва действието.Знам че всеки милее за Родината-трябва някой да ни поведе.Горд съм че съм български патриот!

66

Анонимен

преди 5 години

аут какво означава? Аутист?

65

ПРЕДИЗБОРНИ

преди 5 години

ЛАКЪРДИИ...КАТО НА НИНОВА И РАДЕВ СТРАТЕГИИТЕ...

64

патриот

преди 5 години

Смешни са ми тия турски и ромски поизмили се ***,които искат да внушат че думата ПАТРИОТ е нещо смешно.Нее драги-патриот е нещо свято .АЗ СЪМ ПАТРИОТ И ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА БЪЛГАРИЯ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА.

63

Циник

преди 5 години

Ако прочетете предния ми коментар безпристрастно - ще разберете истината, а тя е, че българина - вече чисто финансово ( за което не го виня ) рядко може - да си позволи повече от 2 деца - по - зле - милиони млади българи си тръгват от страната! Хора в детеродна възраст!А ромите - те също - с тънката разлика, че те са "гастрольори" , и винаги се връщат !Виж - 90% от напусналите българи НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ!ЕРГО - България след 50 год. ще е ромска!

62

Стоян

преди 5 години

Направили го това което казва Г-н Каракачанов цялото ми семейство ще гласуваме за него на следващите избори!!!! А лицемера бойко борисов все повече ми пада в очите! Значи, ако не беше Г-н Каракачанов тоя предател нямаше да си мръдне пръста, така ли!?!?!

61

Анонимен

преди 5 години

Почнал да говори... Ами, да, досега си пълнеше джобовете и нямаше време да го забележи. Тоя народ наистина си заслужава лапацалата, дето го управляват.

60

софиянец

преди 5 години

ще гласувам за ВМРО-Каракачанов.Поне почва да говори за проблема.

59

Анонимен

преди 5 години

Един политик, на който му стиска да каже истинатаДве години е вицепремиер, на всичко отгоре две десетилетия сигурно е лидер на националистическа партия и чак сега загря, че имало ромски проблем.Смятай колко време ще му трябва, за да направи нещо по въпроса.

58

Анонимен

преди 5 години

АБЕ КВО СТАА С ДРУГИТЕ 2 ОТКАЧАЛКИ ПАТРЕОТИ? ОТДАВНА НЕ СА СЕ ИЗЯВЯВАЛИ! БОКО ОЩЕ ЛИ НЕ ИМ Е МАХНАЛ УСМИРИТТЕЛНИТЕ РИЗИ:))))

57

Анонимен

преди 5 години

НА ЕВРОИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМА И 1 БГ НАЦИОНАЛИСТ! ТОВА Е ОЦЕНКАТА НА ЕЛЕКТОРАТА НА ПАТЕРИЦИТЕ НА ГЕРБ!

56

Анонимен

преди 5 години

КО СТАА С АРМИЯТА, КАРАКАЧАНКА? КВА Я СВЪРШИ? ИЗОБЩО КВО СВЪРШИ? Ф16 -ДЕТО РЕВАТ НАЦИОНАЛИСТИТЕ ЩО НЕ Е ГРИПЕН... ЗАМАЗВАМЕ ГАФА...

55

Анонимен

преди 5 години

Под статията накацаха пак всички националистически ***.

54

все тая

преди 5 години

Ха-ха-ха..., колкото той или ДалаВерката Симеонов се гръмна/хвърли от моста ;)Предизборни патаклами !

53

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ КОЛКОТО И ДА ЛАЕ, НА ИЗБОРИТЕ ВЗИМА 0.8% И ТОЧКА! ДРУГИТЕ НАЦЕОНАЛИСТИ И ТЕ ПО ТОЛКОВА! ТЕ ЩЕ ЗАЛАЯТ СКОРО И АТАКА И НФСБ! ЩЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ЗА ТЕМАТА ЗА РИМЛЯНИТЕ...

52

Анонимен

преди 5 години

Да, това е последния шанс за решаване по мирен начин на ромския проблем! Дано бъде подкрепен Каракачанов в Министерския съвет и в Парламента, защото и там ще се обсъжда Концепцията. И е асболютно прав за Герб и ДПС, колкото и да се крият, тяхната любов е ясна на всички.

51

Анонимен

преди 5 години

ДОКАЗАНО ОЩЕ ОТ ХИТЛЕР - ДОКОСВАНЕТО НА СТРУНАТА НА НАЦИОНАЛИЗМА ПЕЧЕЛИНАЙ- МНОГО ГЛАСОВЕ. ВИЖ, АКО ТР. ДА КАЖЕ КАКВО Е СВЪРШИЛ ЗА 2 Г., НИЩО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ! Е, Ф16 САМО...НЕ СЕ ДЖАНКАЙТЕ ЗА И ПРОТИВ РОМИТЕ, ТОВА МУ Е ЦЕЛТА! ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ -ХРИСТОС!

50

Анонимен

преди 5 години

Значи не приложи ли се концепцията и не ги ли озаптят тия ****, това ще е края на държавата. Шведите ще станат още по нагли и озлобени, българите ще скочат и ще стане кървава гражданска война. И тогава - който оцелее ще разказва ...