46

Гост

преди 5 години

Дано не стане изродче като него.

45

(-_-)

преди 5 години

Боклукa се множи.. То детето не е виновно, но крушата е казал народа..

44

Анонимен

преди 5 години

Големия патриот защо не кръсти сина си Антон?

43

Ю кортес

преди 5 години

Гушна 60 милиона от КТБ,взима 20000 евро заплата от Брюксел,да живеят балъците дето го гласуваха.така е било и така ще бъде,винаги ще има тарикати и балъци,проблема е че на толкова малка територия като бг има толкова много балъци

42

бай ганю

преди 5 години

след като го е грижа за демографската криза защо ходи да работи навън ?ааа да сетих се щото много добре и дори префектно владее английски-манглийскикаквому е баскетболното на случая не разбрах но то неговите дрънканици както обикновенно са без логика и никой не разбира какво иска да каже

41

Анонимен

преди 5 години

Е то като не си не добър в нещо, трябва си намериш такова за което ставаш...В случая е намерил в какво да е добър...

40

Додо

преди 5 години

Браво! Да са му живи и здрави децата и да им пожелаем по-малко да приличат на татко си във всяко едно отношeние, а ние да си пожелаем колкото в възможно по-малко да виждаме този употребен *** по медиите в наближаващата кампания.

39

Анонимен

преди 5 години

Аз с такава евродепутатска заплата ще направя 14 деца на жената и още 4 от любовници..

38

Анонимен

преди 5 години

Този още съвсем малко ще го играе евродепутат а после това местенце ще го гледа през крив макарон.Ще го видя как ще изхранва 4 деца със заплатата си от Евроком.

37

Браво

преди 5 години

Ве майна, да ти е жив и здрав. 55

36

Анонимен

преди 5 години

Те, баламурниците гласуваха за ГЕРБ, и ГЕРБ са надуха за 10 години като кърлеж. ГЕРБ излъгаха народа, вие за Бареков се кахърите.

35

Анонимен

преди 5 години

ЕМ да тоя опече по 2 кебапчета на гладните кучета избирателите му които по-природа са същите авантаджии като него, ама на дребно за 2 кебапчета Ако не беще трагично щеше да е много смешно

34

Анонимен

преди 5 години

Време и г-н Волен Сидеров да се похвали с такава приятна новина. Дано тази година Волен Сидеров да стане пак баща, а Деница -пак майка на българче.А Николай Бареков да НЕ се хвали - той НЕ е единственият човек, който е родител , и който има деца.

33

Анонимен

преди 5 години

Време и г-н Волен Сидеров да се похвлаи с такава приятна новина. Дано тази година Волен Сидеров да стане пак баща, а Деница -пак майка на българче.

32

Ram

преди 5 години

Да им намери свестен учител по English, че неговият явно не струва:)

31

Анонимен

преди 5 години

Браво на човека! Честита рожба на сем. Николай и Мария Барекови , макар че да не ми харесват ( нито като политици, нито като хора!)! А хубаво е тия двамцата да нарекат детето им Антон, а не Антони или Антъни! Пожелавам им здраве и щастие!А и още нещо: редно е и г-н Волен Сидеров с Деница да станат родители на още едно - две деца!

30

Анонимен

преди 5 години

Браво на човека! Честита рожба на сем. Николай и Мария Барекови , макар че да не ми харесват ( нито като политици, нито като хора!)! А хубаво е тия двамцата да нарекат детето им Антон, а не Антони или Антъни!

29

Анонимен

преди 5 години

С тези пари, които ги взема като евродепутат може и цяла детска градина да си направи хаха

28

Стига

преди 5 години

Много злоба и завист, ей!Бареков стана евродепутат пред очите ви, по волята на хората и по известни на всички изборни правила.Ами станете и вие евродепутати и му вземайте парите.Да му е честито отрочето на Бареков!

27

анонимен

преди 5 години

Най-накрая разбрах в какво го бива, да прави деца. Поне е нещо. Да са живи и здрави децата, и да израстнат достойни българи. Няма да са нито първите, нито последните с калпав баща...