14

РЕФОРМА

преди 5 години

"Теофана фон Саксен сподели пред телевизията, че дарението е на стойност около 230 хил. евро"Ох, пак журналистите неграмотни. Оборудването е втора употреба и Теофана фон Саксен, ясно каза че ако беше ново оборудване, стойността щеше да бъде около 230 хил. евро. БРАВО НА ДАРИТЕЛКТА!Дано да има повече такива хора, а най-добре би било системата на здравеопазването РЕАЛНО ДА СЕ РЕФОРМИРА. Тогава дарители няма да са нужни....

13

До 11

преди 5 години

Това може да го напише само жизнерадостен пубер не помирисвал болнично отделение и незнаещ ,що е то -БОЛНИЧНО ЛЕГЛО ,бъркайки го явно с това в дома си.Да не ти дава господ дете ,да разбереш на практика какви и колко са му функциите.Тогава ще проумееш че точно този жест не е ,,каца без дъно". Това не е като да се дават пари ,които не се знае къде отиват,а нещо дефицитно, нужно и функционалноЧедо,чедо ,изказваш се на слабо време.

12

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред принцеса Теофана фон Саксен! Толкова се радвам, че тя има и българска кръв! Благородна принцеса с благородна душа!

11

Анонимен

преди 5 години

Когато човек е изкарал парите с акъла си, той прави жестове, а тези дето с далавери и мошеничество са забогатяли няма да ги видиш в подобен вариант. При нас новобогаташите на всички им е ясно от кой модел са, чак е непрестижно да си такъв защото хората гледат с погнуса.

10

До 6

преди 5 години

Ами провери бе мушморок,виж колко милиона са дарили и Ейпъл и Майкрософт,без много шум.И пак се изкажи.Над 40 милиардери по призива на У.Бъфет дариха стотици милиони за благородни каузи и научни изследвания.Алексей Милър/Газпром/ и Вагит Алекперов/Лукойл/ не са сред тях

9

Анонимен

преди 5 години

Нема смисъл да наливаш в каца без дъно.

8

Макс

преди 5 години

Даряват ДОСТОЙНИТЕ ЧОВЕЦИ. Да знаете някой от супер богатите олигарси и политици да участва в национална кауза или да дарява, но не с цел да прави PR ??? Васил Божков - Черепа , Кирил Домусчиев , Делян Пеевски , Симеон Сакскобурготски, Иван Костов и още много други . По делата им ще ги познаете, не по думите !

7

панчо

преди 5 години

пак от запад ни дават без да искат насреща нищо....а от изток какво и кога,братския славянски народ скъп газ?

6

до 3 Антибоко

преди 5 години

Как може такива работи да пишеш? Та, Лукойл откакто работи в България е все на ФИНАНСОВА ЗАГУБА. същото се отнася и за Газпром. Нали затова нашето правителство опрости на ГАЗПРОМ над един милиард евро.

5

До 3

преди 5 години

Защо да не би Apple, Microsoft и др. да са дарили....а и дори да дарят ще им ги приспаднат от данъците...не че плащат някакви данъци..

4

бай ганю

преди 5 години

евалла

3

Антибоко

преди 5 години

Браво на жената. Искам да чуя за подобно дарение от Газпром или Лукойл...или друга руска фирма, а то само ...новичок ....от тях.

2

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дни българин живеещ в САЩ от 1964 г.,и успял да стане милионер ,дари 1млн.долара на болницата в Мадан.А,нашия ,,ЦАР" какво дари на България ?Нищо,само заграби гори и дворци и съди България в Страсбург!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Добра новина за всички българи !