16

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникАбсурда, приятел', е че работим, за да плащаме заплати на некадърни чиновници и герберски калинки!Обаче, това ще го променим ...

15

Mитко

преди 5 години

Baluk.

14

до спорт

преди 5 години

Фактурата как ще докаже че колата ти е била някога рагистрирана в Бг?

13

sport

преди 5 години

До До 4А фактура и договор за покупко-продажба взимат ли ти като я отрегистрираш в БГ? И не я отрегистрираш в БГ, а след като си е сменил номерата в Швейцария. Ако си е взел ДДС-то това е друга бира. Ако не се лъжа, това не е обект на търговска сделка в страна извън ЕС. Това, че си регистрираш колата там и след това я регистрираш в БГ няма общо.

12

До 4

преди 5 години

Е как да не означава? Нали ти вземат талоните и номерата като я от регистриран в България.

11

z-rock

преди 5 години

Откъде накъде ще е "абсурд"!? Просто има закон и трябва да се спазва, а тоя като много знае, нека пак я пише швейцарска, после пак Бг и т.н. , докато се научи!

10

Анонимен

преди 5 години

Абсурд да си вземе парите обратно! Данъчните са като рибарски кош

9

титани

преди 5 години

с такива титани на законотворчеството като дан. кирилов - това е на мегдана...

8

Чиновник

преди 5 години

Държавата не ви е виновна, че масово сте абсолютни лyмпeни. Има си процедури, има си правила за всичко, как да става. Това, че нещата не са предвидени да стават по вашия първобитен начин, не е абсурд. Абсурд е, че в 21-и век още не можете да схванете, че има правила и те трябва да се спазват.

7

Анонимен

преди 5 години

да му имам и проблемите - просто трябва да свикне

6

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо абсурдно, все пак става въпрос за автомобил която се внася от държава извън ЕС. No. 4 е прав, ако представи българските документи не трябва да има проблем.

5

...

преди 5 години

Абе агнеция митници като почне а ми говори и знам аз какви фокуси се правят! Тирове с кокаин и оръжия и цигари изведнъж, с един лек подпис, се превръщат в детски памперси или детски колички! Айде айде! Знаем ние митниците! Още бай ти *** го е казъл дай ми ти на мене Слолунската митница! Та така!

4

Анонимен

преди 5 години

От кога "абсурд" и коя да е българска институция, употребени в едно изречение, предизвикват изумление?

3

Анонимен

преди 5 години

Ако беше представил документите за първата регистрация която е била направена в Бг при закупуване на автомобила този проблем нямаше да го има. Няма как да плаща за автомобил купен и регистриран в БГ два пъти. Това че е сменил регистрацията в Швейцария не означава че автомобила е купен от там. В германия ги задължават да сменят регистрационните номера с немски ако пребивават за постоянно. Това не означава че като се приберат в БГ трябва да правят нова регистрация.

2

Ss

преди 5 години

Взел си ддс когато колата е напуснала държавата и сега ще трябва наново да го внесе :)

1

Анонимен

преди 5 години

Заради 2-3 случая на 3-4 години никой няма да му промени закона.