21

джо

преди 5 години

Ние сме "световна сила" Тази сутрин един бивш министър се държа абсолютно недостойно, като обвиняваше открито всички институции свързани с разследването , че прикривали явни доказателства. Това е абсурдно и тук голяма вина имат медиите, защото дават думата на хора които имат здравни проблеми. Следвайки протокола трябва да се съборят къщите на пострадалите и да ги скрият някъде в горите, защото ще ги докопа Дългата ръка на КГБ

20

помнете

преди 5 години

До ABWВсяка държава е имала и има служби за сигурност,без значение как се казва и за какъв държавен строй работи.

19

Анонимен

преди 5 години

Когато външен министър беше Николай Младенов в България стана атентата с израелските туристи в Сарафово.Известно е ,че Младенов е служил в израелската армия и си смени религията с еврейската.Сега Н.Младенов е пратеник на ООН в Близкия изток!Издигна се човека след постановката в Сарафово послужила за обвинения срещу ,,Хизбула" и Иран!Нищо чудно и сегашния министър на външните работи Захариева да се издигне в международните институции!

18

анализа

преди 5 години

Чадъра срещу Георги Марков да не е същия и срещу Гебрев ? Въпрос ....

17

Анонимен

преди 5 години

Този Гебрев не е крадял само от българския народ, Май е облажил и нещо от Англия.Обаче нещо се объркало и сега замазват ,замазват.

16

Анонимен

преди 5 години

Да бе, неразбирам защо западняците се страхуват толкова от руските агенти, след като според изнесеното от тях зо сега се оказва, че руските служби са абсолютно некадърни.

15

Анонимен

преди 5 години

Има връзка между Скрипал и Гебрев и тя се намира на улица "Козяк" в София.

14

Анонимен

преди 5 години

Тая Хопкинс ли дето миналата година по това време обикаляше от сутрин до вечер медиите и агитираше, че било крайно наложително и не търпи отлагане приемане и ратификация на истанбулската конвенция???? Днес се опитва заедно с едни безгръбначни родни министри и прокурори да ни убеждава, че някакъв световно неизвестен тип ял немита рукола в салата е тровен едва ли не по заповед на Путин!!?

13

Анонимен

преди 5 години

МИСЛЕХ, ЧЕ ВСЕ ПАК Е ОСТАНАЛО НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО В УПРАВЛЯВАЩИТЕЩом се хванаха да разследват и разстройството на Гебрев и да го свързват д Путин, хептем за *** ни взеха. Русофобските *** могат да се изявяват, но плитката лъжа си личи.

12

Анонимен

преди 5 години

Според този "разузнавач" има КГБ'то се занимава с разработка на нови видове "чадъри", услуги със "снегорини", самовари за чай с нуклеиди, доставка на "хранителни добаки" - има отровени и утрепани, но всичко е "постановка" !!!

11

факт

преди 5 години

Това е траги-комедия която вреди на България и лицата който излъгаха народа са публични и политици това е трагедията,излезнаха на яве продажниците.

10

Анонимен

преди 5 години

До АНОНИМЕННека трият хората знаят истината и за роми,"бежанци",политици и т.н. После в ЕССР се чудят защо патриотизма процъфтява. :-)

9

Анонимен

преди 5 години

И мене оня ден ме натровиха от Кауфланд с развалените си м***ршоляци ама не пишете по вестниците!Още не мога да се оправя и изотзаде ми се леят *арии!Чудя се путин или меркел да обвиня!

8

Анонимен

преди 5 години

Самият Федотов се е предал на британските власти и затова едва сега изплува неговото име. Британците знаят много повече отколкото казват, просто искат да осветят руските мекеpета в българската политика, а те светнаха като прожектори в тъмното Борисов, Цацаров, Младенов тоя пишман разузнавач харчил парите на народа по баровете на запад десетки години и още хиляди цървуловци като гореизброените.

7

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало да проверят дали в България са влизали английски шпиони, когато е тровен Гебрев. Вероятността отравянето на Скрипал с Новичок да е от английски шпиони е много голяма, по-голяма от всички останали версии взети заедно.

6

Анонимен

преди 5 години

Западна джен треска!

5

Анонимен

преди 5 години

Имам питане, Митьо Гестапото още ли е член на Тръмп обществото? Питам, щото ако се отвори местенце бих го заел, Бай Доньо ме кефи все повече, откакто започна да им разказва играта на ***.

4

Майтапчия

преди 5 години

Ако остане до Цецо-веднага ще ни вкара в белята!Впрочем ето началото на новото ми "стихотворение" за него:На молитвена закускаЦецо кокалчета хруска.Там България предаваи на нещо се надява.Ще получи май апартаментот Държавния департамент!Надявам се до довечера да го довърша,ако Музата помогне,хи-хи.

3

Ха-ха

преди 5 години

Не сме длъжни да компенсираме лошата работа на британските служби по провокацията със Скрипалите-да се оправят сами!Съвсем на балами ни направиха!Макар че и ние имаме вина за това с податливостта си....

2

Анонимен

преди 5 години

Страшните руски агенти не могат да отровят никого с най-страшната отрова в света. Изглежда смешно.