41

чарли

преди 5 години

Искам едно уточнение,при посещението си от 24 април 2015 г.какви сандвичи е консумирал и от кой щанд си ги е купил.Това е много важно,и има връзка с посещението му на 5 февруари 2015 г.Въпросът е отправен към главния прокурор.

40

Анонимен

преди 5 години

Обвиняващите си противоречат един на друг", посочи експертът по национална сигурност и бивш разузнавач проф. Димитър Иванов.Митьо Гестапото не е разузнавач, а най-обикновен събирач на доноси с/у интелигенциата по времето на правешкия каскет. Нещо като квартален партиен секретар - гнусен и злобен.

39

Х

преди 5 години

Какви руски служби,той ял немита рукола ,на скоро третирана и хайде Русия.Колко случая на натравяния имаме в български ресторанти на групи с деца имаше и нима са натровени от руските тайни служби.Просто така наредили от Англия.

38

Русия = Психиатрия

преди 5 години

Както и със случая Скрипал, англичаните знаят ВСИЧКО но пускат информацията на порции. Голяма част от руската агентура в България и ятаците им ще бъде осветени за съжаление не от нашите служби. Защо въобще им плащаме на тези некадърници?

37

Анонимен

преди 5 години

Новичок втора употреба от Англия, никъде не работи. Ред е на "Зарин", "Зоман", "Табун". Айде малко въображение де.

36

До gosko

преди 5 години

Още една връзка са паспортите им: и на тримата са издадени от един и същи паспортен отдел, разположен в сградата на ГРУ в Москва! Номерата на паспортите на двамата са последователни, на третия "Федотов" бил през 2 числа по-нататък от техните.

35

Русия = Психиатрия

преди 5 години

Българските ятаци на Руската агентура се втурнаха презглава да защитават работодателя си. Било частна поръчка.

34

gosko

преди 5 години

До АнонименПочинала със сигурност е Доун Стърджес. Използваното вещество е проверено и потвърдено от OPCW, което е организация на ООН базирана в Холандия."Най-лъжлива нация".... ?!?Ти сериозно ли?

33

***

преди 5 години

Русия нямала интерес, това било бизнес, не било геополитика...Първо, оръжейният бизнес никога не е само бизнес, той винаги е геополитика!Второ, Русия казват, има претенции върху лицензите (отдавна изтекли) на оръжията които произвежда България и от там претенции върху бизнесите! Това са големи пари и голям удар върху България - как да няма интереси?

32

Анонимен

преди 5 години

Така като гледам какво се случва напоследък първо и аз ще умра от смях като колегата по-долу и второ - бе, тия руснаци все дефектен Новичок ни пробутват и никой не умира/?!/

31

СДС

преди 5 години

Не съм чул досега истина от руските тайни служби....нито Путин...нито ГРУ....са известни с обичта си към истината...питайте зелените човечета....

30

gosko

преди 5 години

странно е че проф. Иванов не вижда тези релации?!?Вече дали е агент, дали трови само с новичок или също в е тровил с мишеморка или развален салам е друг въпрос, който да се провери.

29

gosko

преди 5 години

Според мен пък има доста ясна и лесно проследима връзка, която най-малкото заслужава проучване. Имаме случая "Скрипал", където са установени 3 свързани лица от британците, едното е въпросният Федотов. За тези 3 лица започва цялостно задълбочено проучване къде какви следи са оставили, в архиви, в проследявания, наблюдения и пр. Намира се че Федотов през 2015 е бил в България. След като той е заподозрян отровител, прави се проверка има ли случаи на отравяния по време на посещенията.. и хоп има

28

следовател

преди 5 години

Питайте Ел. Йончевы тя всичко знае.

27

Анонимен

преди 5 години

Оная английска бабка с голите колена и ботушките от Илиянци няма ли да се появи пак и да дава акъл?

26

Анонимен

преди 5 години

СПОКО БЕ НЕМА ОТРОВЕНИ- ВЕРВАМ НА ГЕСТАПОТО, ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ВНИМАВАЙТЕ КОИ СА ВИ ПРИЯТЕЛИТЕ, ЩОТО СЕ ОКАЗА ЧЕ НАЙ МНОГО В БЪЛГАРИЯ СА НЕ РУСОФОБИТЕ, А БЪЛГАРОФОБИТЕ.

25

Анонимен

преди 5 години

Ми то всичко се пръска с пестициди: ябълки, лимони, портокали, зеленчуци и пр.Иначе ще ги изядат вредителите.Нали затова *** и пчелите...

24

АМИ СЕГА?

преди 5 години

А какви са връ-зките на Гебрев с руското разузнаване. Защото те преследват само своите бивши разузнавачи?И фактът, че българската прокуратура разследва Гебрев за пране на пари има ли връзка със случая?

23

Анонимен

преди 5 години

Репичките в салата не са били мити. Ха хаааа....наще управници взимат страната на отровителите-руснаците.

22

Анонимен

преди 5 години

Абе на тези хора чафка им е изпила мозъка ! Може ли да са толкова глъв ! Оня се съмнявал че го отровили с новичок аз пък се съмнявам че КГБ ме заразиха с грип . Открили в кафето пък изследвали марули баси ! И какъв е тоя богопомазан български агент ли какаво .