61

Анонимен

преди 5 години

До Justice DefenderГлупендер, а не дефендер си ти! Какво, излезе, че руските служби не знаят да работят ли? Ами тогава за каква се драха дзадниците с разни там сачми с рицин и радиоактивен полоний? Руските служби преди години в Ливан освободиха техни заложници само катопоставиха на подходящото място главата на брата на един от главатарите. Тези не си поплюват! Има три служби - руските, "Мосад" и ЩАЗИ. Последната е в нелегалност.ЦРУ където не са се хванали, не са се ос.рали - Куба, ГДР, Иран!

60

Анонимен

преди 5 години

Излагация и измишльотини. Некакви се наяли с пръскани марули и веднага цял шпионски трилър се съчини.

59

Justice Defender

преди 5 години

това е често използван руски метод за отстраняване на неудобните, престъпление срещу човешки права използвано от всички комунистически престъпни режими но по закон според международното право всеки е невинен до доказване на противното и то с достоверни законови средства така че търсете истината докато я намерите

58

До Гошо

преди 5 години

Гошо, на нашия пазар не съм виждал нашенска рукола, всичката е италианска. Ако е вярно това, че съвременните хербициди се разлагат за едно денонощие, няма как да попаднат на тукашна трапеза. А и като гледам колко е чиста руколата, която купувам, 100% е хидропоника, за какъв й са хербициди. Али-бали, цацариади!За руколата - не вярвайте, че е афродизиак! Не действа! Както и целината, магданозът, пащърнакът.Пробвал съм!А случайно ако видите Н.Пр. Амбасадорката на Хър Маджести, и виагра не помага!

57

Поправка

преди 5 години

Първо не е Федотов, а Свиридов. Второ, не е отлетял по-рано, а е заминал с кораб за Новоросийск по-късно. И не е от ГРУ, а е от ансамбъл "Берьозка", ама се бил пенсионирал вече. И не е донесъл "Новичок", а тайно е изнесъл каса "Плиска". И в гюбрето не се е бъркал, нито му е прекарал партида ПСМ (Пистолет Самозарядный Малокалибренный). Не е следвал в МГИМО и не познава братчетата Бойко и Минко Ноеви, верни комсомолци, отличници, дечица на активни борци за против фашизъма и капитализЪма.

56

к.57

преди 5 години

До Милиционер: Исках да ти кажа, че инсектицидите освен за борба с вредителите стават и за отравяне на хора - неумишлено или умишлено. Новичокът спада към Бойните отровни вещества БОВ и става само за отравяне на хора. Това е разликата. И че Гебрев се е натровил с инсектицид, не с Новичок от салатата. А Цуци Ноеичокът се върна от САЩ, сигурно си е взел и парите за вярна служба на някои американски специални служби и от МС днес обявиха,че натравянето на Гебрев ще бъде поето от европейските служби

55

Анонимен

преди 5 години

т.ъпите брити така и не доказаха нищо, само се оказа, че техни хора произвеждат също новичок, а самият новичок се оказа старичок, "най-страшната отрова на света се оказа" пълен ***, за разлика от случая литвиненко, където го отровиха качествено, но не със старичок....

54

търсете Дойче щрахет

преди 5 години

Който от все още незаподозрените знае химически немски, увлича се от световната хими и тайно е понаглеждал в записките на Доцент Адолф от химическиа полк на Итлер- те тоя е изказачочения новичък химически активатор дето дезактивацията не го лови.

53

Ментора бай Иван

преди 5 години

Какво може да се очаква от гербер сценарист!Хванали един техен , със съмнителна репутация на износител на оръжия в Грузия , Ислямска държава, че и с отнет лиценз и хайде ....тровили го с Новичок!По аналогия с Англия , КОЙ , КОЙ е ТОЙ ...Путин разбира се !Пълна щуротия , пълна излагация !

52

докога ще търпим ?

преди 5 години

Ахмед Доган / дългогодишен агент на ДС с псевдоними Сава, Ангелов, Сергей, / получи знака за лидерство Ст.Стамболов от Димитър Иванов /последният началник на шести отдел на Шесто управление на ДС/, който ръководи Института за развитие на лидерството в информационна среда. Самият факт, че допуснахме 29 години след началото на прехода от социализъм към демокрация служители на ДС да се награждават взаимно с държавни награди и да раздават напътствия от екрана на телевизора, вместо отдавна да търкат пейките в затвора за техните злодеяния срещу България, показва че сме не народ , а ***...Д

51

До 57

преди 5 години

"защо трябва да тровят рашъните Гебрев?"___________Хмм, защо ли.. ами защото отдавна се точели на оръжейните заводи, казват, понеже твърдят че, Българя няма право да произвежда оръжие а те имат, тъй като отдавна изтеклите оръжейни лицензи били техни... Гебрев костелив орех, на български натиск също не е поддал...Оръжейният бизнес е наистина голяма работа, за голями батковци, геополитика почти... Поне това се чува и чете по медиите, пък, кой знае как е и какво не знаеме.

50

Милиционер

преди 5 години

До до Милиционер, к.53Ох, още един "специалис/т/"! Чети ти в БГ Мама и ще разбереш, че става въпрос за едни много големи пари и оръжейни пазари! Да не би да си мислиш, че Гебрев е станал оръжеен производител и търговец, щото е много убав! Същата руска пръчка, която си мери *** с други руски пръчки! Дали ще го тровят или ще го гръмнат, все е тая! Ти продължавай да се образоваш за инсектицидите!

49

до Милиционер, к.53

преди 5 години

До МилиционерГлухарчета, селски, можеш да ядеш, стават за салата преди цъфтеж, а от цветчетата им се вари превъзходен мед. Рецепти бол - провери и в BG Мама. Първо прочети и сетне говори. Натравянето е станало с инсектицид, съдържащ хлорпирифос - например Нуреле Дурсбан. С него се пръскат зеленчуци и овощни дървета срещу листни неприятели - насекоми, червеи, гъсеници. Правиш ли разлика и защо трябва да тровят рашъните Гебрев?

48

Вършец е прашец

преди 5 години

Цецко се натиска на изместо Борко от предвидените им многобройни без прекъсвания сибирски молитвени закуски, даже е обещавал на човече облечено в зелено елече че ще осигуре едно апартаманетче за газово хъбче, че че че и че видиме къ ше бега от молитвите нали е син на бекаписти с принос към науката и спорта в училищатата за бавно разбягващи се

47

Гошо

преди 5 години

продължение: Колко пъти тя се различава от ЛД50? 3.Отчита ли се фактът, че инсектицидът е приет орално, а не чрез кожата, разтворен е от стомашния сок и е резорбиран от вътрешните органи? 4.При положение, че ХПФС се различава много от Новичок по състав и начин на действие,как сега това отравяне се разследва не от експерти, а от Цветанов, Борисов и посланичката на САЩ лейди Хопкинс?

46

незап и заподозрени

преди 5 години

За случая "Скрипал" руски агент с псевдонима "Федотов" както и незаподозрените Борисов и Цветанов са били в България по време на отравянето на Емилиян Гебрев; а за случая в Англия, както Бря и Цецко така и псевдонима на са били в Германия

45

Милиционер

преди 5 години

Изпълзяха едни стари мишоци, с мазни ЧК каскети да обясняват, че било кокошкарска, аматьорска работа и руските служби /ти да видиш!!!/ нямат хал хабер. Ако беше работа на "невероятните", "брилянтни", "неуловими" руски спец.служби, с техните супер сили, нямаше да остане косъм от Гебрев,мебрев, Скрипал, мипал!!! Ние ядем глухарчета, па си мислим че е рукола! Аман от милиционери- пияндурници, настаящие патриоть/руские/!!!

44

Гошо

преди 5 години

Четох публикацията на М.Маринов по отравянето на Гебрев. Имам няколко въпроси към уважавания г-н министър.1.Гл.прокурор обясни, че то е извършено с хлорпирифос ХПФС който е съставна основна част на фосфорорганичните инсектициди. Проверявано ли е насаждението с рукола за пръскане с инсектицид и какъв е резултатът от провеката? 2. Какъв е резултатът за концентрацията на ХПФС в тялото на Гебрев?

43

Анонимен

преди 5 години

ЕТО ПАК СИ НАМЕРИХА ТЕМА/СКАНДАЛ/ ГЕРБАДЖИИ ВРЕМЕТО ДА МИНАВА, ПРИБЛИЖАВАТ ИЗБОРИТЕ ЗАНИМАВАМЕ СЕ С ПРОСТОТИИ, ОТВЛИЧАМЕ ВНИМАНИЕТО ОТ ВЪПРОСИ КАТО ЩЕ Я БЪДЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ИЛИ Я ЗАКРИВАМЕ И ИЗТРИВАМЕ ОТ КААРТАТА НА СВЕТА. ТОВА СА ГЕРБ. НИЩО СМИСЛЕНО НЕ СА СВЪРШИЛИ САМО ПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ И КРАДЪТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО. О БОЖЕ СВЪРШИ СИ РАБОТАТА ПО БЪРЗО ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ.

42

Анонимен

преди 5 години

Знаем как приключват големите престъпления в Бг- няма такова нещо, нямо отровен, натровеният просто си е повръщал, умрял от дехидратиране, не е бил отровен, Федотов е идвал на плаж в Бг, няма престъпление.Но за кражба от магазин или верига на стойност 5-7-10лв- А, такааа! Присъда-затвор!