9

Да бе

преди 5 години

До АнонименКитайският пазар неплатежоспособен?Това е вица на деня!

8

Анонимен

преди 5 години

Гадните комунисти пак се оказаха проблем за американската икономика. Е нали запада е велик пък разчита на неплатежоспособен пазар?

7

Мда

преди 5 години

До Гледна точкаНе само САЩ и Русия са производители на самолети!Има и по-добри от техните,отделно че трябва да се търсят ПОДХОДЯЩИТЕ за нас!И стига с мантрите за НАТО и че сме длъжни да жертваме всичко за тая организация!Нашият единствен враг е член на НАТО и има стотици Ф-16,с нашите предполагаеми 8 ли ще го спрем!?Трябва ни нещо,което ще ни свърши работа срещу Турция,па ако ще да е китайско(да кажем че руско не може да е априори)!

6

Гледна точка

преди 5 години

Каквото се случва на Apple, това ще се случи и на САЩ и не защото черпят мозъци от цял свят и ресурси (както твърдят ***), а по простата причина, че моделът им на мениджмънт е тотално сбъркан. Управлението на човешкият ресурс (който е най - важен) е насочен към мениджърите, а не към работниците. Точно обратното е в Япония, Германия и Скандинавия. В САЩ средния период на наем е до 6 месеца. Всички знаем, че в Япония наемат за цял живот.

5

Хм

преди 5 години

Все пак не можем да отречем огромния успех на маркетинговата стратегия на Епъл-тия успяха да убедят милиони ман**ли,че вземат ли в ръка продукта им,автоматично стават бели хора,ако и да не са в състояние да използват над 80% от възможностите му.Майсторска работа!Обаче на всяка лъжа идва края,все пак....

4

Гледна точка

преди 5 години

На това се казва "принудителни продажби".Нещо като:"Купете си Ф-16,за да не ви бомбим!"Това няма как да стане! И САЩ и България са в НАТО, а Швеция не е! Ти какво искаш да купуваме СТАРИТЕ МОДЕРНИЗИРАНИ Миг-29 (каквито получиха Сърбия и станаха руски васали) , защото руснаците имат много хубави очи???

3

Мда

преди 5 години

До АнонименНа това се казва "принудителни продажби".Нещо като:"Купете си Ф-16,за да не ви бомбим!"

2

Анонимен

преди 5 години

Те затова американците на най-високо държавно ниво ходят наляво-надясно и извиват ръце на васалите си да не купуват оборудване от Huawei.

1

Анонимен

преди 5 години

Ми телефоните им струват колкото компютрите им, некакси нема как да стане