9

-

преди 5 години

ЕС още мисли, че има хляб в доктрината да чете уроци по демокрация и права на бедните и инвестира, макар и с мъка, в това. Към нас, обаче, скрупули няма и директно ни праскат двойния стандарт, но към мигрантите хем боли хем сърби, хем им трябват, ама и не съвсем. Циркът, обаче, почва повече да вреди отколкото да носи нещо смислено и Тръмп пръв го разбра и сега неговата откровеност е едва ли не революционна.

8

аз-ът

преди 5 години

А можеше да бъде много просто. Корабите с мигранти биват конвоирани от военни кораби обратно до изходящото пристанище, разтоварвани, а след това конфискувани и потапяни.-----а защо да биват разтоварвани?

7

vlady

преди 5 години

Редно е Франция да настани бежанци в своите южни владения Кергелен и Крозе - могат да поберат над милион без критично пренаселване, климатът е чудесен без горещини и без сериозни студове с освежаващи западни и югозападни ветрове и над 300 дни с валежи годишно предимно дъжд понякога мокър сняг през зимата, има годни за ядене растения, птици, тюлени както и риба в океана. Също може да се договори с Великобритания настаняване на бежанци на Фолкленски Острови и Южна Джорджия като част от Brexit.

6

Пловдивчанин

преди 5 години

А защо тия кораби трябва 1) Въобще да патрулират, при това до бреговете на Африка? 2) Защо карат мигрантите към Европа, а не обратно там от където са тръгнали? 3) Кой поема разходите на тия кораби?4) Защо не проведат едно общоевропейско допитване дали европейците въобще ги желаят тия "мигранти", за да се види накрая истината по темата...

5

ГАДОРЯН

преди 5 години

Европоооо! Много като тебе вече плакаха. За справки - Елада, Сашковата Македония, Рим, Персия, СССР. Лошо ти се пише.

4

Klinghoffer

преди 5 години

А можеше да бъде много просто. Корабите с мигранти биват конвоирани от военни кораби обратно до изходящото пристанище, разтоварвани, а след това конфискувани и потапяни.

3

Анонимен

преди 5 години

Не са нужни много акъл и ялови витиевати измъквания от клоаката, в която германия завлече цял континент - впрочем, менструалният цикъл на Германия е три пъти глобален конфликт за сто години, третият път дойде, но не иска да си отиде.Дъблин 3, Турну Мъгурели и квотите за Долно *** са проблемите и на Европа, и на САЩ, най-вече на Китай, нали?Кораб, надуваема лодка или космически с папуаси се връща веднага там, откъдето е дошъл, да си се целуват с Меркел и Сорос - ние ще ги отстрелваме!

2

АМЕРИКАНЦИТЕ

преди 5 години

натискат ЕВРОПА да ги приема, а те строят стена на границата с МЕКСИКО. На това какво да му кажеш - "СОЛИДАРНОСТ" Пък после вярвай, че САЩ ще защитят някой в НАТО в случай на война. Или ще воюват с РУСИЯ до последния европеец

1

Анонимен

преди 5 години

Разкапване.... ..на проядената от либерализъм плът на Европа !