31

ощипаната мома

преди 3 месеца

""Изключително „недостойно“ е, че дискусията за приема се разпалва всеки път, когато се появи нов кораб, пояснява председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред на Германия Щефан Майер"" Е ГЕРМАНИЯ КОЯТО ГИ ПОКАНИ А СЕГА ИСКА ВСИЧКИ ДА ИГРАЕМ НА ХОРОТО ЗАЕДНО.ГЕРМАНИЯ АКО ИСКА ДА ИГРАЕ СЪС МИГРАНТИТЕ ''ЧА-ЧА'" да хвъля ГЮБЕЦИ КОЛКОТО СИ ЩЕ. ТОВА НАС НЕ НИ ЗАСЯГА!ДА СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА КОЯТО САМИ СИ НАДРОБИХА!

30

МОСТ НА КАКВО

преди 3 месеца

""Докато не влезе в сила реформата от Дъблин, което може никога не стане, се предвижда преходната разпоредба да бъде „мост", пояснява Европейската комисия""ГЕРМАНИЯ има нужда от мигранти за работни места.НООО ИСКА ПЪРВО ние да ги приемем, изхраним, отгледаме децата на бежанците, изучим ги/дали е възможно/ , да изцедят социалните ни помощи и чак тогава да прехвърли през'' МОСТА'' ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА! ТРЯБВА.КРИВА ИМ Е СМЕТКАТА ! БЪЛГАРИЯ КАЗВА НЕ!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Спираме приема и готово. Какво му е сложното?

28

Анонимен

преди 3 месеца

Ами ако продължават да ги приемат то цяла Африка ще се пресели. Такива кораби са не законни. Защо не се арестуват наглеците които печелят милиони от превоза на бежанци. Като разберат че приемат кораби всички ще се юрнат за Европа. Ако започнат да ги връщат и арестуват превозвачите им ще видите как наплива ще спре. Но за това се иска топки които триполовите нямат. Те имат Сливи.

27

нахалството няма

преди 3 месеца

граници!''Изключително „недостойно“ е, че дискусията за приема се разпалва всеки път, когато се появи нов кораб, пояснява председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред на Германия Щефан Майер'' Това вече е НАХАЛСТВО! МЕРКЕЛ покани бежанците със "добре дошли". Така че германия да си ги прибира а не да ги нартапва по най нахален начин на християнска европа!

26

Анонимен до 24

преди 3 месеца

Хората са си все същите, само че управляващите на Европейските държави са на пряко подчинение на ционистите. Този измислен ЕС беше създаден само със една единствена цел пълен контрол над Европа, и унищожаването и. Подменянето на Европейските ценности с мултикулрниите е още едно доказателство че Европа си заминава. Ционистите и сорос след като са загрижени за африканците и арабите защо не финансират страните от където идват ? А се създават НПО в Европа и тук се "грижат' за тях.

25

До 24

преди 3 месеца

Преди 80 години в Европа е имало разум, днес имаме хипи-гей-феминистки краен либерализъм. Преди 80 години в Европа не е имало демографска катастрофа, имало патриархално общество, преди 80 години не е имало лигав.щини и ронене на сълзи над чужди гробове, а стремеж към растеж и към научно-технически напредък. Защо белия човек да е виновен за това, че е бил умен, тоест силен, че е подчинил слабите, неразвити народи? Въпроса е защо изостовихме световната доминация и се станахме нежни либерасти?

24

Анонимен

преди 3 месеца

Аз само попитах преди 80 години как щяха да бъдат посрещнати тия кораби по бреговете на Европа, и защо си мислите че днес сте по-умни от хората преди 80 години, наистина не знам защо коментара ми беше изтрит?

23

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не е длъжен да ги приема. Имат си сигурни страни покрай тях. Иначе ще строим и ние ограда.

22

Анонимен

преди 3 месеца

На фона толкова много изнасилени европейки от "бежанци" това заглавие е направо скандално.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Европа е се е превърнала в разграден двор, приют за утайки и това се представя от хипи розовите пеперудки, като върха на прогреса, като по-по-най висша кауза. Според кухите лейки така ще спасим света, реално Европа бива превземана отвътре, реално европейската цивилизация бавно но сигурно се ликвидира, след 40-50 години няма да има нито Европа, нито европейци, ще потънем в нова епоха на тъмни векове.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Параскеви Мишу, директор на Генерална дирекция „Миграция и вътрешни работи“ в Брюксел,кухата ООН,правителствата на Франция и Германия африканизират и исляминизират насилствено християнски и бели европейски държави членуващи в ЕС.На това трябва незабавно да бъде слижен КРАЙ.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Чудесно такива новини наливат вода във воденицата на патриотите и проевропейците.

18

Анонимен

преди 3 месеца

У нас плантации захарна тръстика и памук няма, за какво са ни тия?

17

да бе

преди 3 месеца

Това на ощипано ли ви прилича?
Мигранти изнасилиха две непълнолетни момичета. Във финландския град Оулу са регистрирани нови случаи на изнасилване на непълнолетни от мигранти, съобщават от местното полицейско управление, цитирано от Yle.Отбелязва се, че по-рано стана известно за още девет подобни случаи в същия град Оулу. Заподозрените отново са мигранти, всички те идват от Северна Африка и Близкия изток.

16

българин

преди 3 месеца

Абе , защо не ги връщат веднага обратно , ами се занимават с глупости !?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ако ги кастрират и евтаназират болните и разни които нямат смисъл след 30-50 год. постепенно кризата с бежанците ще изчезне.Тези хора просто са повече и преливат.Преди 100 год. е нямало такъв проблем защото средната продължителност на животът особено при такива голтаци разчитащи на социални помощи е била 25-30г.Максимум.Сега живеят по 80-90.През цялото време правят деца които просто увеличават мизерията и количествата хора които най-общо казано няма смисъл да съществуват.

14

А бе

преди 3 месеца

Нещата са пределно ясни-сегашните джендъри управляващи Европа трябва да бъдат изметени и на тяхно място да дойдат истински мъже,които да се погрижат за безопасността на Стария континент.Което ще рече изхвърляне на навлеците обратно откъдето са дошли.Ако някой безумно много се нуждае от мигранти-да си ги приема за собствена сметка!
Орбан показа какво трябва да се направи за демографията-вместо да се наливат пари във внос на лош материал,с тях да се произведе собствен,качествен!Не е сложно.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Половината коментари изтрити ЕССР харесва ттова.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Цру-то има пръст