54

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 48,То не само на Балканите, ами даже и в Русия е така! След това да дойде някой да ми каже, че Путин и особено пък "руските" финансисти не водят вътрешна политика в интерес на запада! Миналата година Грудинин предложи да вдигнат драстично минималната работна заплата в Русия на 25000 рубли! Оказва се че Русия има достатъчно финансови резерви за това! Западняците изтръпнаха! Онзи немец начело на най-голямата руска банка-също!

53

шматка

преди 5 години

До минаващВярваш ли си на глупостите.Статията е на ДВ а не на ГЕРБ.Какво като Русия изкопува продукцията като няма кой да я произвежда.Бе ти от Позитано ли пишеш

52

Анонимен

преди 5 години

До Руско влияниеБългария е по-зле от Сърбия без руско влияние.

51

Bad Company

преди 5 години

Ххахаха! Някоя страна в орбитата на *** да е добре?? Няма такава

50

шматка

преди 5 години

Братя сърби разбрахте ли как ни качиха на динената *** и ни пуснаха по пързалката.

49

Минаващ

преди 5 години

През последните 3години няколко пъти бях в Сърбия и след като говорих с различни хора ви обвинявам, че ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА! Според много независими медии, сърбия е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА В КОЯТО ЕМИГРАНТИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО Я НАПУСКАТ. Да и "гадната" Русия им даде безлихвен кредит преди 2 години с опция да го ОПРОЩАВА! Да и "гадната" Русия им изкупува ИЗЛИШЪКА на селскостопанската продукция на ЦЕНА ОПРЕДЕЛЯНА ОТ СЪРБИТЕ!!Явно в нас комлекса за малоценност е водещ!

48

Руско влияние

преди 5 години

Сърбия е по-зле и от нас. И главната причина е ,че се е поддала на смъртоносното руско политическо влияние.Емперичното правило е - колкото по-близо до русия , толкова по-беден.

47

Анонимен

преди 5 години

Веднага ми нацъкали минуси, ами истината боли, Европа иска ЕВТИНИ работници от Източна Европа, както искате го приемайте, и като на Балканите м..утро политиците държат населението на каишка със заплати 200-300 Евро, в Зап Европа и 1000 Евро се виждат много, което за там всъщност е НИЩОХайде цъкайте минуси, феновете на м.,.утрата Боко

46

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не можаха да разберат че първо висше образование трябва да е безплатно, но и след това заплатите трябва да са високи поне на нивото в Германия и Люксембург, защото бягат. Точно обратното е в бг и висшето всяка година скача, а заплатите са замразени и даже спадат в частния сектор. Няма начин и никой няма да ги чака ГЕРБ или Шешел в Сърбия по 30-40 години защото човешкия живот свърша след 30-40 г. и фирмите ги уволняват или избягват заради печалбата

45

БГ на 2 морета

преди 5 години

Те загиват и ние загиваме ,що не се обединим в една държава като включиме в нея и Негровците!?

44

Анонимен

преди 5 години

До до Сърбия е беднаПиташ защо не сме казвали нищо за жълтите жилетки.Какво да кажем ? Те протестират защото пенсиите им били "само" 2500 евро. В друго измерение са, защото никога не са имали социализъм. Как можем да се мерим с тях?

43

антизападопоклонник

преди 5 години

До Приятелите на Русия,Само да те светна, че трябва да поддържаш Путин, както и западняците правят индиректно, понеже махне ли се последния, след него идват "комунистите" Грудинин и Зюганов, които са доста по-неприемлива опция за западняците от Путин!

42

Анонимен

преди 5 години

Хайде да не ревем на чужди гробища! При нас да не е по-добре?!

41

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Za da e po dobre Bulgariya, Surbiya tryabva da bude s Rusiya oshte 50 godini! ....Kudeto e stupil ruski botu6....nishto ne viree kachestveno

40

Анонимен

преди 5 години

Русофилите преди да величаят Сърбия (те величаят каквото им се заповяда), да се осведомят коя е министър-председателката на тази страна.

39

И к'во следва

преди 5 години

Лъде остана .."Светът е глобален и аз съм космополитен"

38

Анонимен

преди 5 години

Към Русия искам като към тея от гетата максимално далечеИ аз искам, но нали знаеш приказката? - едно е да искаш, друго е...

37

антизападопоклонник

преди 5 години

До Сърбия е бедна,Ние пък като сме едни богаташи... Сърбия , въпреки войните и всичко останало, а и въпреки липсата на излаз на море, пак не е по зле от България!

36

до Сърбия е бедна

преди 5 години

хаха те като гледат как сме я прокопсали ние в ЕС вече десетина години, направо ги втриса. А между другото за жълтите жилетки в Париж що си траете бе евгопейци, те не викат за Путин или Русия, ама нещо не ви изнася, Венецуела ви е дерта, която даже и не знаехте до вчера дали не е в Африка.

35

Сърбия е бедна

преди 5 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС.