19

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа ми е силно смешна в отработено кафе открили химикала пък изследвали марулите и производителя голям смях

18

До до Жужи Борджията

преди 5 години

Статията казва, че няма БОВ, но това не отрича че руските служби са замесени! А то ясно като бял ден с оглед на това каква била търговската дейност на Гебрев, панимаете руские *** позитански!

17

Деса Поетеса Грипена

преди 5 години

Защо и за какво руския отровител е идвал в България предния ден преди покушението срещу Гебрев и веднага на другия ден си е тръгнал?! Много ясно: ами да се срещне с българските си помагачи и да им даде последните инструкции на Мацква, а те са: да се отрови сънародника ни който продавал оръжие на Украйна!

16

Българин

преди 5 години

В тези гео политически игри не са важни фактите, а какво ти нареждат господарите и дали имаш силата да им се противопоставиш.

15

Анонимен

преди 5 години

Слабо, много слабо,Цветанов!

14

Ганчо

преди 5 години

Боже кой пуска фалшиви новини??? Може би това е маневра преди изборите за вдигане на рейтинга и надъхване на твърдите Гербери да стегнат редиците и да се нахъсат иначе завалиите тотално са се разпуснали. Може за да угодим на тези зад океана може да кажем, че руснаците са отровили човека, подпалили месокомбината , паднал е дълбок сняг вследствие на кибер оръжие, мръен е въздуха от замърсяване дошло от Русия. ВЪОБЩЕ ТОТАЛНА ПРОСТОТИА. ТЕЗИ НИ СМАТАТ ЗА БОЯДИСАНИ ВРАБЧЕТА.

13

Паметлив

преди 5 години

Големите тайни служби търсят податливи политици,за да им прокарат желаните неща по официален път!Не е някаква новост.Вече се случи при атентатът в Сарафово-тогава Израел натискаше да признаем официално "Хизбула" за виновни.Какви са били точно целите можем само да предполагаме,но България щеше със сигурност да си изпати сериозно!Сега същото се опитват да направят и британците.Все пак,от чувство за самосъхранение,Борисов най-вероятно няма да се съгласи и ще увърта.Виж,ако останеше на Цецо-веднага

12

Жужи Борджията

преди 5 години

Руските служби надминаха отровителите Борджийте от средните векове! Явно ушанките са още с манталитета на отровителите от средните векове!

11

Анонимен

преди 5 години

Случай Дурачок продължава. Има ли дурачки да вярват?

10

Анонимен

преди 5 години

Досега да е пътник Гебрев ако беше използвано. Стига пускайте фишеци

9

Анонимен

преди 5 години

Това няма никакво значение, важно е, че Русия е виновна (така каза Цветанов) пък и с тия нейни хибридни атаки, как да не е виновна?!

8

стоп

преди 5 години

До Анонимен 12Само пишеш глупости и ни разсмиваш?

7

zeus

преди 5 години

Гуменката вчера директно обвини руснаците, надявам се да покаже доказателства за това или да си понесе последствията за лъжата. Ех, мечти...

6

Деса

преди 5 години

Не е нужно да е бойно отровно вещество /БОВ/ за да се изпълни поръчката на Кремъл! Но явно след като покушението отровата за гризачи не е било успешно, руските отровители са си взели поука и и след това при Скрипал са използвали БОВ!

5

помнете

преди 5 години

Спомнете си тези който два дни ви лъжеха и мамеха за някакво отравяне и Руска следа,запомнете ги това са продажниците и васалите който съсипаха и продадоха страната за шепа кървави долари......

4

+

преди 5 години

Ама що тъй говорите,от Лондон инструкциите са други и те са корено различни от това което казвате г-н професоре.СЕГА ще ви обвинят,че сте агент на КГБ или сте комунист.))

3

ЦЦЦЦ

преди 5 години

Сега телевизиите ще дадат право на глас на всички русофоби и *** начело с Цецко, да лъжат и мажат и да си заработят доларчетата и не ме трийте

2

Питащ

преди 5 години

и защо тъй в последните години всичко започва от британските вестници

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя токсиколог сигурно са го пратили от руското посолство