221

Ала_Бала

преди 5 години

Който гради държавата си, остава в сърцата на народа си. Който я разгражда и граби е проклет. Направете си изводите за България.

220

обикновен

преди 5 години

До 100 Анонимен. Нищо не разбираш от религия, а от православие още по-малко!

219

Така е ..

преди 5 години

И със сто годишния путинизъм ще стана като със сто годишния социализъм.

218

Другия с коня

преди 5 години

Да Живее Путинизъма и Ленинизъма...а може и Курнелизъма ,Другари....УраААА

217

обикновен

преди 5 години

До 155 Реалноста. Пише се с "у" неграмотнико!!!

216

Generalissimo FRANCO

преди 5 години

Продължение от предишния текст: Звучи невероятно: Соцпартията на България използва всеки повод за да дискредитира ПЕС и ЕС, за да оправдае агресивната външна политика и авторитарния режим на Кремъл. А всъщност изводът, който постепенно се налага е, че БСП изоставя ролята си на коректив и градивна опозиция, за да се превръща в пета (значима) колона на Владимир Путин, за каквато, той самият дори не е мечтал......

215

Анонимен

преди 5 години

Путин заслужава огромна, златна статуя като тая на Тюркменбаши в Ашхабат, която да се върти, така че благородното му лице да е винаги огрято от слънцето. Хиляди пионерчета и чавдарчета ще поднасят цветя 18 часа в денонощието и ще пеят песни в прослава на великия вожд!

214

Generalissimo FRANCO

преди 5 години

Един от нерешените проблеми на нас българите е, че бедността (раждаща непросветеност, корупция и престъпност) дискредитира крехкото ни гражданско общество, чиито гаранти са ЕС и НАТО. За съжаление, след като Корнелия Нинова оглави БСП и безцеремонно отстрани доказани лидери с проевропейска визия, Соцпартията използва законното недоволство на работещите (за смешни надници), безработните , ромите и пенсионерите за да отстрани ГЕРБ от власт с идеята за по-социална България, и за по-справедлив ЕС?!

213

Анонимен

преди 5 години

Горките руснаци. И по времето на комунистическото робство заплатите им бяха на половина на нашите и сега е така. Но сами са си виновни. Така и не се научиха да живеят без върховен вожд, когото да боготворят. Първо царете, после комунистическите вождове, а сега и тоя. Много са зле, никога няма да се оправят.

212

ЛЕНИН-СИФИЛИС

преди 5 години

След 100 години ленинизъм руската популация вече е под 140 млн. Ако последват и 100 години путинизъм, съвсем ще се затрият.

211

Зозо

преди 5 години

Междувременно "Вагнер" са стоварени във Венецуела, за да измрът до крак в защита на шофьорчето на автобус, избивайки невинни венецуелци. Ще падне "Освобождение"!!!

210

Наблюдател

преди 5 години

Хе,хе! Четем тук едни балади за Русия ! Русия е с най-голяма територия в света - една трета от земната повърхнина! Русия притежава най-големите природни богатства в света ! Русия е след България по стандарт на живот и вся русофлская *** и отроците и не бяга в Русия ,а на запад ! Нещо много олекват баладите,другари комунисти.

209

обективен

преди 5 години

До коментар 223 коя цивилизация тая с истанбулската конвенция или с третия пол официално признат в Германия,Холандия и други

208

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

207

обективен

преди 5 години

Някой пишеше за руските туристи да са по- малко че били ужасни да де ама АНГЛИЧАНИНА ритна камериерката без причина нали така беше

206

Анонимен

преди 5 години

Кой е с ботокса, Борисов ли? Той е със сланине.

205

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, Русия се разви невероятно по времето на Путин. Навремето пиеха одеколон, а сега вече пият лосион за ВАНА! Значи има развитие.

204

Анонимен

преди 5 години

И той се обезобразява с тоя ботокс, бива суета, ама чак толкоз...

203

Анонимен

преди 5 години

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ.ЩОМ ПЛЮЯТ ТОЛКОВА, ЗНАЧИ ГИ Е СТРАХ, Т. Е. ПЪТЯТ Е ПРАВИЛЕН.

202

Анонимен

преди 5 години

Дано по-малко руски туристи идват тук, ужасни са!!! Не им щем миризливите копейки-нека ходят в Турция, те тамм са си у дома.