Много продукти се правят по лиценз, но оригиналното винаги е по-различно. Датчаните правят доста добри сирена, французите също. Просто имат опит в използването на закваски, дрожди и плесени. Този понеже използва биволско мляко се предполага, че сиренето му е е естествено по-мазно и той на това разчита. След Брекзит той ще е местен и се предполага,че продукцията му ще е по-евтина.
Хахаха...била по хубава от италианската....смяяяяяяххх...тръгнали да учат италианците как се прави моцарела....а за търговската марка плащате ли бе ***.и...да очакваме ли вино и маслини произведени в Йоркшир...
Еми то и Русия напусна "Европа и САЩ" и си вдигнаха производството на моцарелата ,на сирената ,на колбасите.... ,тъй че няма страшно,след 1-2 месеца се свиква с всички нови продукти.
Моцарелата от Острова иска да детронира италианската