155

Анонимен

преди 5 години

Няма ли някой да попита Шиши на заплата ли е към Русия?

154

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да триеш няма да промениш факта че 15% от москва няма дори канализация а *** стой с дни Няма един завод за преработка на одпадаци на500 км радиус и че *** на града се мята в северно море по най варварски метод Това е русия

153

extremist

преди 5 години

БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НА ЗАПЛАТА ЛИ СА ОТ КОЗЯК , ИЛИ ПРОСТО ГИ РЕКЕТИРАТ С ПРЕСТЪПНОТО ИМ МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕШЕ

152

Анонимен

преди 5 години

Пожари отнеха живота на 11 души тая вечер в русия . арестуван канибал в Саратов. Какво да си мислим ако караме на весникарски заглавия

151

extremist

преди 5 години

До 158: 2018 ИМАШЕ СВЕТОВНО ПО-ФУТБОЛ В РУСИЯ. ГЛЕДАХ МАЧ ТАМДЪРЖАВА КАТО ДРУГИТЕ, НО ПРОСТО ТУКА Я ПОЛЗВАТ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ

150

Раковски

преди 5 години

Къде е първият ми пост? Изтрихте го? Браво! С това доказахте демократичните си възгледи и заемате на 100% позиция в дискусията. В поста ми имаше неудобни за вас исторически доказателства? Да, разбирам.. В България няма независими медии!!! Днес.бг вече няма да се чете от мен!

149

Анонимен

преди 5 години

А Цветанов, Екатерина Захариева, Плевнелиев С.Паси - на заплата в САЩ ли са?Кой поема разноските относно пътуванията на Цветанов до Америка?Кой ще възстанови щетите на България, нанесени от американските ВЕЦ-ове Марици?Някой попита ли българския народ дали иска членство в НАТО и американска войска на българска територия?! Изобщо някой може ли да изчисли колко струва слугинажа ни в полза на Америка?!

148

Мишо

преди 5 години

Въпрос към Бойко Борисов, Цветанов и Плювналиев: колко са парите в офшорните сметки преведени в качество хонорар-благодарност от САЩ?!

147

Анонимен

преди 5 години

Държава *** тъпкана с *** и леки жени.Нищо повече не е русия

146

Към заработващите

преди 5 години

Тука се пишеха смислени неща преди герб да ви назначат да спасите. Нямате необходимия ценз за да манипулирате хората, освен това най много до Гърция да сте ходили. За Русия не коментирайте , защото явно не сте ходили там , а и не познавате нравите и хората.

145

Реалноста

преди 5 години

Русия и себе си мрази вие искате някои да обича

144

Раковски

преди 5 години

.....и още безкрайно много исторически примери, които говорят за неистовото желание за обезличаване на българския народ и държавност и намаляване на етническите му територии при всеки сгоден случай, на световен конгрес или по друг повод. Как така "освободителката" ни в дадени моменти от историята заема даже и протурски позиции против българите? И най-важното като цитат: те идват да освобождават "християните" на Балканите и да възстановят Византийската/ вече Руска Империя. Къде сме ние в нея?

143

история

преди 5 години

Народ не познаваш историята си не знае колко пъти русия е нападала, воювала и грабила България.

142

решетников

преди 5 години

Радефф не е на заплата към руското посолство, той си е направо руснак.

141

рубашка

преди 5 години

До 143. А твоята субективна гледна точка отчиташ ли я? И как е при сравнения с Лондон, Париж, Рим, Берлин, Берн и др. подобни?

140

Русия е сама

преди 5 години

И северно корейците напускат съюза с Русия. Остава им само Куба, засега...

139

Анонимен

преди 5 години

американците толкова много ни обичат че повечето не знаят къде е българия и някой и че съществуваме

138

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към посланик Рубин: Много ли ще ги боли САЩ, ако следващото правителство слуша сърцето си, проявява здрав разум и отстоява човешките ценности, а не слуша правителството на САЩ и не е подвластно на парите, които САЩ ще се опита да му пробута?

137

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

136

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОБях неотдавна в Просията. Посетих Москва, Петербург и други места. Навсякъде беше чисто и красиво. Хората бяха доброжелателни и изглеждаха щастливи. В Москва не е толкова скъпо, както е прието да се счита. В някои отношения, даже, е по-евтино, отколкото в София.Дай Боже всекиму такава Просия.