20

К.Д.

преди 5 години

Сменете заглавието! Не ви ли срам?!

19

арх.Ангелов

преди 5 години

Човекът , който е починал е арх.Жеко Тилев. На 69 години! Само искам да кажа две думи на журналистите писали този материал: Това е Човекът-архитект проектирал зала "Арена армеец" /с колектив , разбира се/. Знам , че не го знаете, допускам, че и Бойко Борисов не го знае. Но пък се хвали - той и придворните. Жалко е. Ако беше някоя безсмислена плеймейтка - реки щяхте да излеете от писания....... Поклон!

18

до Авторката

преди 5 години

Дядо може да казвате на Вашия дядо, но не и на един чужд на вас 69 господин.Само в България се използват названията "баба" и "дядо" за хора минали 60-те години.Навсякъде се по света се използва "госпожа" и "господин".

17

Ра

преди 5 години

Оправете заглавието. Звучи тъпо и несериозно. ДЯДО...

16

Анонимен

преди 5 години

В автобус 2 има камери, които показват какво се случва при вратите. Ама кой да гледа. Сега ще го изкарат преумора от натоварения график. А то е дебилизъм. Мир на душата на дядото.

15

Константин Жеков

преди 5 години

В Симеоново на нас ни е 6 мизерниците се возят на автобус

14

Анонимен

преди 5 години

Леля ми така я влачи един и й счупи крака. Вместо да повика бърза помощ по радиостанцията- слязъл, погледнал я и казал Айде, ставай, нищо ти нема. И си потеглил.

13

Анонимен

преди 5 години

Преди много години едно момиче от моето училище умря така. Слизала от автобуса, автобусът затворил вратата и защипал крака и и после потеглил... влачил я почти цяла спирка! :((( А беше само на 12... Все си мислех, че нещо се е променило с цялата тази електроника или че поне шофьорите са станали една идея по-внимателни, но уви.

12

Анонимен

преди 5 години

Знайте всички вашето бъдеще са старините! Затова не плюйте по възрастните а и от друга гледна точка е въпрос на култура и възпитaние!

11

До виуууу, виуууу

преди 5 години

Явно си млад и не знаеш как беше едно време, а и не арзбираш, че техниката се развива. Едно време тролеите, автобусите и трамваите първо бяха нови, после постепенно остаряваха и накрая и заменяха с други. Сега обкновено купуваме втора употреба превозни средства за градския транспорт. Едно време градският транспорт беше няколко пъти по-начесто от сега и се возеха много хора, примерно 10-20 пъти повече от сега. Примерно автобуса, с който аз ходех на работа беше сутрин на 2,5 минути, сега е на 15 м

10

Анонимен

преди 5 години

страшна тенденция за само лоши новини

9

Анонимен

преди 5 години

Не се плюйте на стари и млади. Факт е че у нас населението застарява с много бързи темпове. Този младеж е превъзбуден. Всички остаряваме.

8

Анонимен

преди 5 години

До 12Дано последните минути от живота ти да преминат във фекална яма! Защо възрастните са виновни за твоя отчаян живот?

7

Анонимен

преди 5 години

Едно време тролеите бяха стари и амортизирани. Да не говорим за това неприятно "виуууу, виуууу" дето се чуваше вътре в тролея. Отделно превозните средства от градският транспорт бяха на по половин час и като дойде рейс, трамвай, тролей и всички се хвърляха да се качат. Тогава много често хората висяха по вратите, и те не се затваряха. Така си висяха хората до другата спирка и там вече ако се освободи място. Хората бяха страшно изнервени от цялата тази блъсканица.

6

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости възрастния човек, а виновникът да плати с лихвите. Сред водачите в градския транспорт има отвратителни негодници. Не всички са такива, но има и крайно неприятни грубияни, мързеливци, безотговорни типове. Трябва да им налагат такива наказания, че след като санкционират двама-трима, на останалите да им държи влага през целия им трудов стаж.

5

Анонимен

преди 5 години

Бе квото и да кажете, кмета на София е ЧЕРВЕН.. Грешката е вярна, ГЕРБ са комунисти..

4

честито

преди 5 години

браво, навсякъде некъдърници заради изсмукването на образованието и чистия геноцид над българина, но трайте си да...

3

АнонимеН

преди 5 години

ИМА ГО В ГООГЛЕ: ЕПИЗОД 5 НА НУ ПАГАДИТРОЛЕЯ ГО ХВАНА ЗА ГЛАВАТА И ПОТЕГЛИ

2

Анонимен

преди 5 години

Разписание гонят и бързат. Работил съм на тролейбус номер 3 по бай тошово време. Но никога не съм бързал, винаги съм изчаквал до последно пътниците да слязат и да се качат, и след като се уверя че няма за слизане и качване затварях вратите и чак тогава потеглях. 20 години съм карал тролейбус и нямам едно произшествие. Но в онези години живота беше спокоен. Никой не бързаше за никъде. Хората бяха по нормални от сегашните. Нямаше този стрес и нерви. Движението не беше натоварено. С една дума РАЙ.

1

АнонимеН

преди 5 години

ТРОЛЕИТЕ ТРЪГВАТ СЛЕД КАТО ВРАТИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ!С ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЛИ Е ТРЪГНАЛ!