28

Анонимен

преди 5 години

Живея във Великобритания от 9 години и смело твърдя, че "новината" написана по-горе е пълна пропаганда.Аз като си купува яке на Манчестър Юнайтед за 100 евро (примерно) беше без мито. Сега то би ми излязло 120 евро, бих се замислил при това положение. А ако не беше специфичен артикул (на любим отбор) въобще нямаше да го погледна!

27

24 шаша

преди 5 години

Кралицата е излязла да проси през Бъкингамския дворец, хората са се разделили на канибалски банди и дебнат по улиците за жива мръвка.

26

Анонимен

преди 5 години

До 25Има си всичко и на още по прилични цени! Да не съм там че да не знам! Има и много силияндури, нескопосани, неинтегрирани и прости които трябва да ги изпратят обратно в джунглата на "космическия разум" и кючеците! Колкото по бързо толкова по добре за Англия!

25

Паскал

преди 5 години

Такава криза е в UK, че с кран не можете ме махна от тука, много поздрави на поръчителите на статията от АИКБ, хахахаха ха.

24

Анонимен

преди 5 години

Не ги мислете англичаните вие. Мислете кво ще правите в измислената държавица Булгерия, която е повече африканска, отколкото европейска.

23

До дядо санта

преди 5 години

Лъжеш! Не може да се сравнят цените сега и преди две-три години! Бензина беше 0.89p. а сега е 1.32£, всички стоки от първа необходимост са поне 10-20% нагоре. Миналия месец дори и интернет компанията ми прати писмо че увеличава цената.! И наистина има доста празни рафтове в магазините. Да не казвам даже че кризата се усети още 2016 зимата когато за пръв път ни спряха бонусите..:) вече бонуси няма..има задължителна втора пенсия.!

22

Анонимен

преди 5 години

Просто хората си правят сметка на парите. За какво му е на някой нещо, което не му е нужно в момента. По-скоро се е намалило свръх потреблението, на което се крепят много бизнеси.

21

Анонимен

преди 5 години

Вече три години се занимаваме с тия англичани. Писна ми!Да излизат от ЕС най-после и и да си вървят по своя път.

20

Криза не е

преди 5 години

Но определено паунда загуби около 20%Съответно всичко от първа необходимост е с 20%!нагореОфициално инфлацията е ниска разбира сеИма голяма несигурност на бизнеса А бизнеса значи работни местаЩе им падне стандарта за поне пет години длед като напуснат. Няма бърза рецепта за оправяме След това ще стигнат този стандарт отпреди Брекзита и ще го отчетат като голям успехМислех че само нашите политици за тъпии преди да дийда в кралството..

19

до Дзъ

преди 5 години

Не забелязвам подобно нещо. Повечко е пропагандата в България според мен, тук не се усещат някакви особени разлики. Разбира се паунда поевтиня, но за сега като че ли крайният потребител не го усеща. Може и да греша, но за момента паника тук няма. Ако се чете българската преса, обаче, излиза, че има някакъв пазарен катаклизъм, а реалността чисто и просто не е такава.

18

Анонимен

преди 5 години

почнаха апокалиптичните статии как Великобритания вече затъва. алоооо, това не е Венецуела! стига с тия фалшиви новини!!!

17

Анонимен

преди 5 години

А може пък да са в криза защото още не са излезли от ЕС,а?Британците са спрели да купуват от мъка, разводът е голяма травма:)Такива *** анализи направо ме морят от смях.

16

Дядо Санта

преди 5 години

До ДзъЖивея във Великобритания от 9 години и смело твърдя, че "новината" написана по-горе е пълна пропаганда. Цените са си същите, потреблението е огромно, а рафтовете са винаги заредени(И се зареждат постоянно, след като бъдат изкупени продуктите). Някой от магазините затвориха клоновете си на определени места, просто защото отварят други на по-лесно достъпни местоположения. Икономиката се променя не само във Великобратания, но и по целия свят. Все повече фирми се стремят към онлайн продажби

15

Ira

преди 5 години

Не правете от Брекзит библейско нещастие, Англия е оцеляла столетия, ще се раздели и с Жан-Клод. Чиновниците от Брюксел със зъби и нокти оправдават златните си кариери и сладък живот.Къде щеше да е Мари Габриел без Европейските работодатели?

14

Анонимен

преди 5 години

До 14Аз лично бих се радвал да споделиш с мен един брилянтен икономическо - политически анализ на миналото и бъдещето на Великобритания. Дал си заявка за голяма експертиза по темата и ще се радвам да ми обогатиш знанията.

13

бай Иван

преди 5 години

Дрън,дрън.Да не ги мислим англичаните.Англия е голяма икономика и богата страна.Там всичко е подредено и с традиции в законодателството.У нас един закон се закърпва десетки пъти и се тълкува по "Х" пъти според кефа на прокурори и съдии за обикновеният човек.Но тълкуването е по друг начин,да се оправдаят червените мафиоти!

12

Анонимен

преди 5 години

Току виж икономиката им потръгне и отново се превърнат в световна сила каквато са били стотоци години.Да разбирам ли, че това го е написал лаик, който и бегла представа си няма от икономически и политически закони и зависимости?Благодаря предварително!

11

Анонимен

преди 5 години

И за това ли 200000 българи работят и печелят пари в Англия? Защото в Англия е криза ли?

10

Анонимен

преди 5 години

След месец като ти свалят ДДС то от шопинга и нещата потеглят яко. Ще отворят и офшорите и ще си почнат баш пиратлъка като в 17 и 18 ти век, но с модерни средства.

9

бай ганю

преди 5 години

До От Ингилизиямного злобарско изказване и пожелание за страна която те е приела и дала шанс да живееш по добрес бенефити много ще прокопсаш ли какво?те само за хора в истинска нужда или хора без достойнство ти от кои си?