68

Лили

преди 5 години

Преувеличено е. Четейки статията оставаш с впечатление че едва ли не нещата са докарани като в България...Е, няма как. Толкова статии напоследък за Брекзит ,като че ли и подвеждащи.Съвсем нормални са засега нещата.

67

Анонимен

преди 5 години

До 70По бързо действай и дано Бог ти помага.

66

Дядо Санта

преди 5 години

До До дядо сантаТИ явно живееш в някакъв измислен свят! Кога бензинът е бил 0.89£? Ти чуваш ли се? Горивото поскъпна след 2008 година. Едно просто търсене в търсачката го докава. Те разбирам какво удоволствие ви доставя да пишете небивалици и да пускате фалшиви новини? Къде си видял празни щандове? Поскъпване от 20%? Май найстина живеете в свой измислен свят. А относно бонусите...Ами явно не си ги залужил. Много бързо ставате от голямото " Добро Утро " ...съвземете се.

65

Отворен

преди 5 години

До АнонименАми на който му липсва *** да си стои в нея!Като например роднините ти? Живи и здрави, да се гордеят с тебе и мнението ти. Прав си, държавата е скапана, и? Това значи ли, че трябва да се изнесем и да я оставим на ромите? Ако ти спомена Васил Левски ще ти опъна струната, нали? Не е лесно, не получаваш благодаря от плъховете тук. Но правим каквото можем. Не е въпрос на български приказки, а на действия. Аз правя нещо по въпроса и мога да дам мнение. Ти защо си критичен?

64

Анонимен

преди 5 години

До Отворен 72Напъните са ти паталогични и още по-малко логични! Пъченето във форум е нещо присъщо на нулев академичен интелект с преобладаващо селяндурско потекло! Може и да имаш някакво съвсем бегло участие в някоя друга програма но като цяло си един най-обикновен български хаплю и заднико-образен философ.

63

Анонимен

преди 5 години

До Отворен 68.....да ми подскажеш как точно като клякаме да наторим най-добре...........с мерак и по дефолт. Сами си оакахте държавата, опръскахте се, седнахте в тортата и ......не се обиждайте. Англия си поема пътя и няма да чака. Айде че усъмна триумфа без жизнено-необходимия 'български' софтлуеър.......ще им се скапат Джавите и дефурсират скриптовете! :))))))))

62

Анонимен

преди 5 години

До Отворен 65/66Знам аз че сън те не лови! Айде заспивай че утре Триумф ще осъмнат без "Вучковия" световно прочут и раздут софтлуеър! Клекситът до сега чам не се е прескачал та барем ти успееш! :)))))))

61

Отворен

преди 5 години

До АнонименВиж нищо не може да замени миризмата на Владайската река-канал!Лека от мен, с Владайската миризма може би си заспиваш всяка вечер. Не съм от този регион. Дерзай! Някой ден може би комплексите които си насъбрал ще изчезнат, и ще си щастлив и леко успял гастарбайтер. Поздрави то Стара загора

60

Отворен

преди 5 години

До АнонименМерси за по'д'правката! Дишай чиатия български въздух и си мисли за мен....често!Блгагодаря ти, дишам и то по-добре от доста индустриални английски градове. Нали се сещаш че може и да съм бил НАВСЯКЪДЕ където ти си бил че и повече? :) Пише се поправка и чистия. Да си мисля за теб - по каква причина точно утре трябва да си спомням за теб - интелект? не. остроумие ? (отбележи си как се пише) не. нова или актуална информация? не.

59

Анонимен

преди 5 години

До Отворен 61Глобални марки се доверяват на Български компании..........................ха ха ха ха ха хаВиж нищо не може да замени миризмата на Владайската река-канал!

58

Анонимен

преди 5 години

До Отворен 61Сънувай Триумф но с памперс, голям размер! :)))))

57

Анонимен

преди 5 години

До Отворен 49Че от кога балканчето си има софтуеър? Кой модел, Средец или Витоша?? Да караш балкан но с надпис Триумф от всяка страна на резервуара! Ниц бееее:))))))))

56

Отворен

преди 5 години

До АнонименТриумф са ми клиент, пишем им софтуеър за глобалната им мрежа от дилъри.............Аз пък съм Самсон Караско........айде българизмите ......замирисаха!На какво точно ти замириса, на Темза около Баркинг? На оферти в Теско в 19:00 с 19р на етикета :) Глобални марки се доверяват на Български компании? Ужас. Сивото в главата не е свързано с местоположението, за референция. Спокойна вечер от мен, и като си вземаш Английския паспорт не забравяй да хвърлиш Българския.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58......*** ако ще и на Марс да отиде ще си остане ***...........Ауууу колко заплашващо и категорично. Какво настъпи с токчето, на канафката решетката??

54

Анонимен

преди 5 години

Сега ако ми изкараш и парите от джоба, без да бъркаш в него, те признавам за факир.......нямам такива шепи за да поемат монетите от 2 пенса.......:))))))))))Кътай си ги че сън няма да те хванеГанЮ ако ще и на Марс да отиде ще си остане ***. Желая ти всичко добро където и да живееш. Жив и здрав!Айде чао!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Сега ако ми изкараш и парите от джоба, без да бъркаш в него, те признавам за факир.......нямам такива шепи за да поемат монетите от 2 пенса.......:))))))))))Кътай си ги че сън няма да те хване.

52

Анонимен

преди 5 години

Можеше да го поръчаш през Амазон-САЩ ако имаш акаунт в Амазон ЮК!Сега ако ми изкараш и парите от джоба, без да бъркаш в него, те признавам за факир!

51

Анонимен

преди 5 години

До Отворен 53Мерси за по'д'правката! Дишай чиатия български въздух и си мисли за мен....често!

50

Анонимен

преди 5 години

До ОтворенТриумф са ми клиент, пишем им софтуеър за глобалната им мрежа от дилъри.............Аз пък съм Самсон Караско........айде българизмите ......замирисаха!

49

Отворен

преди 5 години

До АнонименНякои нашенци се опитаха да "докарат" изтично-европейския стандарт на мислене ама не се получи! Чакат ги шутове и позорно завръщане в "майка" Идиотия! Браво на българските британци гласували за Брексита! Който иска олайнарение да си стои в клекалото "България"Пише се Брекзит. Вечерно училище по БГ ще ти е от полза. Ако те е срам от майчиният език, или не го умееш - давай на Английски. Ти срещу кого гласува точно? Или The Sun те научиха?