72

РАБОТНИК

преди 5 години

НЕ СПЕТЕ БЪЛГАРИ А ИЗЛИЗАИТЕ И ПРОТЕСТИРАИТЕ СРЕЩУ ЯВНАТА ПОКУПКА НА ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ И ОП ЗАЩО ..ОП ..НЕ ПРЕДЛОЖАТ БЕЗПЛАТНИ ЖИЛИЩА ЗА ВСИ4КИ БЕЗДОМНИ А

71

анонимен

преди 5 години

мръсни *** докога ще ни управлявате Повръща ми се от вас

70

Ади ва

преди 5 години

От къдя на къдя ва.

69

Анонимен

преди 5 години

Аз съм Българин ... за мен ще има ли? За кой трябва да гласувам за да ми пуснат и на мен едно безплатно апартаменче. Да се пиша ли че съм румбоид? Може би само така става в тази скапана държава.

68

Анонимен

преди 5 години

А за Българите кога ???

67

Анонимен

преди 5 години

Ще ги интегрират в Пловдив. Ще станат началници с високо образование на повдивчани. Те много ще са доволни.

66

Анонимен

преди 5 години

а за българите без жилища, няма ли общински такива?

65

Наблюдател

преди 5 години

Настанете ги в Общински жилища в Германия. Там ще се грижат най-добре за тях.

64

Хм...

преди 5 години

До "З А Щ О ?!?!?!?!"Абсолютно съм съгласен с коментара ти. Само ще допълня, че има вече почти напълно обезлюдени села - с годни къщи за живеене, ток, вода, земеделска земя, селскостопански постройки, в които да си завъдят животинки, градините да посеят, ще ги оживят тези селца. А не "общински жилища в Пловдив", от какъв зор?! Искаме и ние.

63

Анонимен

преди 5 години

Оставка на герб и цялата шайка с тях оп и дпс-пеевския на Съд в Страсбург за Геноцид над Българския народ !Съд , затвор и конфискация на награбените милиарди !

62

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че се раздават безплатни жилища на безработни, за които аз плащам с данъци. И аз искам безплатно жилище. Бездомните не ходят ли в приюти? Един хангар, одеяло, покривало на нощ, и това е. Или да им се събират всички приходи в като домовете за възрастни. До стотинка. И да спят в стая. Докато си намерят работа. Да растат в кариерата като останалите - с четене, с практика, и тн.

61

гуню

преди 5 години

Утре ставам софиянец. Закарвам си бараката в софия, бутат ми я и вземам общинско жилище. По закон няма ли глоби бе, алу. Да дойдат да ми разчистят така без пари двора, а?

60

Ром

преди 5 години

ИСКАМ. НОВИЯ КАТУН ДА Е ДО НС, ПРЕД КОНЯ!ИНАЧЕ, ШЕ СЕ ЖАЛИМ У БРЮКСЕЛ.

59

до 59

преди 5 години

Така е правилно иначе оправия няма---и те сами ще идат накрая там ...

58

до 60

преди 5 години

Такъв закон няма--айде да видим как ВМРО го предлага и се приема и се съгласува с европейските закони....

57

1-во се мисли...

преди 5 години

В Пловдив си има Общински съвет в него има представители на ВМРО --те са решили да се действа с бутане ,те знаят какви са законите за малцинствата в ЕС знаят че ще ни сипят да ядем и 100 % имат готови решения--- ето ги и решенията да им се дадат жилища и сега първо бутнаха сега се чудят--е като дойдат 2-3 чужди телевизии да снимат цял ден ревящи деца до бутнати къщи--какво си мислите ,че ще си кажат хората за Б-я За това избраните да мислят -те са горе власта е в тяж --за мене те грешат в случа

56

Анонимен

преди 5 години

Общински жилища, но ако си учил работил и внасял данък и си изпаднал в немилост... Откаде накъде с държавна пара ще ги храните тия. Който не се е осигурявал и е странил цял живот от обществото у лево и на свободния пазар, квадрата е по 1000е. Ходи си дай ТИ къщата на тия, но с чужда пита е сладко...кмет ми бил...

55

И кво сега....

преди 5 години

КАТО СА ДАДЕНИ ПАРИТЕ ОТ ВЪН, ДА НАСТАНИМЕ РОМИТЕ ОКОЛО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ЛИ.....?МОЖЕ И У ЦЕНТЪРА На Пловдив, нали.....????!!

54

до 54

преди 5 години

Няма да изопачаваш--не може да си кмет на ВМРО 5г и да не си решил нито един въпрос в пловдивско --знам за чакащите ,НО тук става въпрос за дадени не от Б-я пари ,а дадени отвън пари който са били по програми но са пречупени през крадливи призми и нищо съществено не е направено ,а парите ги няма--- а ти отклоняваш въпроса и искаш да кажеш ,че ромите ще вземат предвидените за други жилища--аз те питам къде са парите които са дадени отвън за жилища ?

53

Обявление

преди 5 години

ТЪРСИМЕ РОМИ ЗА БЕЗПЛАТНИ ЖИЛИЩА В ПЛОВДИВ