13

13

преди 5 години

Направи ти сайт и ще избиеш рибата. Щом всички са такива негодници, хората ще се избиват да купуват от теб :) Амазон ще ги разбиеш за 1-2 седмици :)

12

анонимна мишка

преди 5 години

Дано да изловят нашето недоразумение Sydney's живеещ на южния континент че вече омръзва и хаква чужди профили и демонстрира висок стандарт с ,,часовник,,от зрънчо

11

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ САЙТОВЕ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ СА ПЪЛНО МЕНТЕ СЛАГАТ НЕРЕАЛНО ВИСОКИ ЦЕНИ СЛЕД КОЕТО УЖ ГИ НАМАЛЯТ.ЛЪЖАТ И МАМАТ ХОРАТА С ДРУГА СТОКА .КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ СМЕНЯТ СИ ТЕЛЕФОНИТЕ И АДРЕСИТЕ

10

do 5

преди 5 години

В Англия климата е друг, затова и парфюмите са им различни.В нашенският МОЛ за същите пари взимаш нашата версия, която се води качествена само защото доближава до 1/2 от тази на Английската.

9

Анонимен

преди 5 години

До 8всичко е вятър и мъгла с тия "брандове"! ам никой да не ти ще "бранда", искаш ли ?!от къде знаеш, че парфюмите са предлагани като "оригинални"?! ами ако пише, че са "реплика", тогава ше ме хване ли "бранда" за дедовия ?!загубена кауза е тая "интелектуална собственост". щом си пуснал нещо в публичното простнаство, то вече не е "твоя собственост", а е "обществено"! като не щеш - дръж си го за себе си, ше минем и без "бранда" ти!?НЕМА ВЕЧЕ БАЛЪЦИ да кихат "за бранд"! ЦЕНАТА РЕШАВА!

8

Анонимен

преди 5 години

До потърпевш 2лъжеш, ченге си или си от "витошка"!

7

До 6

преди 5 години

Проблема е там че това са фирми който са се доказали през годините че продават качествени неща.Също така ако реши бранда да те съди ще трябва да платиш ивзетата с тока на реалната цена на която се продава нищо че е реплика.Да факт е че един бранд като се докаже надува цените яко,но всеки си преценява дали да си купи.Затова шега с доказани брандове не бива,продава се много но хванат ли те могат да те върнат 1 клас.

6

Анонимен

преди 5 години

предоставят стоки с ниско качество, предупреждават от ГДБОП.---понятието "качество" е субективно понятие! от кога гдбоп взе да мери и "качеството" на стоките? за оплакване от клиенти не се говори, а факта че имат толкова много клиенти, показва, че ХОРАТА СА ДОВОЛНИ явно...

5

Анонимен

преди 5 години

Сайтовете с атрактивно ниски и нереални цени обичайно или крадат средства от финансово платежните инструменти на онлайн потребителите или предоставят стоки с ниско качество,--хм... това за мен е произвол! така и не е ясно -къде тук е "престъплението" ? не се споменава да има укриване доходип ! до колкото става ясно - няма и оплакване от клиенти - значи клиентите са доволни. е какъв е проблема тогава, по дяволите ?! аха... проблема е, че на витошка не могат да лашнат същия "порфюм" за 200 лв!

4

Анонимен

преди 5 години

Абе тези от гдбоп дали знаят защо като си купя парфюм от мола, мирише различно от същия, но купен от Лондон и вторият е по-траен.

3

Анонимен

преди 5 години

Идеята е да излъжат хората. Пишат промоция и слагат някакви много ниски цени и хората си мислят, че пазаруват оригинални стоки а накрая се оказва че са взели реплика.

2

потърпевш

преди 5 години

Преди време си поръчах парфюм от тези същите и ми пратиха съвсем различно нещо , нищо общо с поръчката . Не отговарят и на нито един телефон. Няма ден да не ме зарибяват от тогава и то все с различни адреси. Най малко 30 са.Много лесно са ги изловили по спама.

1

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей ,aмчъкaзлии само схеми са ви в главите.