11

Каракачанов

преди 5 години

Знаете ли колко има натикани из затворите ,за да изкупуват греховете на някой богаташи,натопени ,нагласени,или платени.Пък на нашата полиция им трябва само някой набеден и преключват случая .Имаше една песен -За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!

10

ШибиРиби

преди 5 години

Ако си беше кротувал сега щеше да ходи на почивка в Монте Карло с дванайсе чифта цuцu и да го обслужват денонощно, а не да гние по тайландските зандани с плъхове и *** и пранги на краката. Бееей бой бейййй кютек

9

Анонимен

преди 5 години

До 1. Няма как да внесат демокрация в Бахрейн щото краля е брадчет на Саудитският крал. Саудите и Бахрейн са едно и също. Ако рекат да внесат демокрация в Бахрейн това означава че и в Саудитска Арабия трябва да я внесат. Няма как да се получи те не се шият по този параграф. Това не е Мутроландия да я шият със счупената игла.

8

bow wow

преди 5 години

Абе ко стана с Митьо Очите? Май няма да му видим очите в България :)

7

Ветрувианския човек

преди 5 години

Първо ALL INCLUSIVE с жената после един месец ALL INCLUSIVE на гърба на тайландските данакопладци.Да рита повече, като се завърне в Австралия, че да си върне разхоите на хората.

6

АнонимеН

преди 5 години

ДА СЪДИ ИНТЕРПОЛ ЗА НАНЕСЕНИ ВРЕДИ!!!АЗ ЩЕ ИМ ПОИСКАМ 1 МИЛИОН ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ОТ ИНТЕРПОЛ И ДА ИМАТ КЪСМЕТ ДА НЕ ГО ПЛАТЯТ!ТАЙЛАНД НЯМА НИКАКВА ВИНА ЩОМ ИНТЕРПОЛ ТЕ Е ОБЯВИЛ ЗА ИЗДИРВАНЕ ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ПОДЧИНЯТ!

5

Анонимен

преди 5 години

В Тайланд се оказаха големи гадини. И преди време тормозиха едно момиче.

4

vlady

преди 5 години

Прекарал си е добре на all-inclusive - рогозка на пода с още 30 и повече души, спане на една страна, 200г. ориз на ден, освежаващи масажи с палки и т.н.

3

Анонимен

преди 5 години

Изкарал е медения месец с мъжки ласки. Каква я мислеше, каква стана... ахахахха

2

Discovery

преди 5 години

Йеевалата за Хаким... какво да кажем, обаче за всички други безизвестни люде минали по същия път, но нямали щастието да бъдат популярни и приключили житейския си път, така както е описано в края на статията??? Ко, ко... ко речи ко... равенствно пред закона? Ко? Не!

1

Анонимен

преди 5 години

Сащисаните да изнесат малко демокрация към Бахрейн. Да не стават такива ужаси.