29

до 27

преди 3 месеца

До До 22

Ами да, корумпирани са. И не са същите като нас, а по-зле, защото са лицемерни. Само примери да искаш, най-малкото им ядем храната 3-о качество и пърхаме с крилца. Кое му е корупционното на ЮП? Защото беше такъв, заради това ли Бойко сега се моли на турция за една тръба от същия този проект? А СП е страхотен проект от взаймна изгода за Европа и Русия, но империята на Запад е инвестирала милиарди в шистов газ, за който е нувен пазар.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Заглавието не е точно.Това не са антиевропейски партии,а са антиглобалистки партии.Иначе са си много по европейски от досегашните.Много по националистически и антиемигрантски,с грижа за бъдещето на Европа като стожер на християнството и цивилизацията.

27

До 22

преди 3 месеца

До до 18

Значи и на запад са корумпирани...и те са като нас...но...те произвеждат, имат правосъдие..устроени държави...но пък били същите като нас.
Е, как става сега, това?
Или...те умишлено не ни позволяват да се развиваме?? Нямат полза да има силна България?? :))
Хайде, моля ти се!
А ЮП е руски корупционен проект, който няма място в Европа, в момента.
СП и той ще спре- дано.

26

Анонимен

преди 3 месеца

А дано. Тогава ще спре нахлуването на нелегални мигранти. Каракачана ще им продаде тескерета за по 5 еврохилки и вече ще нахлуват легално.

25

Свободен българин

преди 3 месеца

В интерес на Русия е ЕС да бъде слаб и разединен. Разбираемо е. Въпросът е НИЕ какво искаме. Какво е изгодно за нас, българите. Аз лично искам силен ЕС.

24

Оста

преди 3 месеца

Рим Будапеща Варшава

23

Циник

преди 3 месеца

Крайнодесните ( всъщност - нормалните, и загрижени за народите си ) да превземат Европарламента? Де този късмет - Европа е на път да стане Афроарабски халифат... искат да носим на гърба си милиони готованци и мързеливци с коран под мишницата...
Последния влак - почти е изпусват

22

до 18

преди 3 месеца

До Do 10

А може би да ни бяха оставили южен поток, вместо да купува Европа втечнен газ от сащ и сега да има още един посредник в лицето на турция. Или да ни бяха послушали за затваряне на външните граници на ЕС за да се предотврати това нашествие, чийто резултати се отразяват на изборите. А за Венецуела е ясно, най-богатата на петрол държава, близо до сащ, които са изолиране от печалбата над тези блага. Не си мисли, че държавниците на запад не са корумпирани, просто играят на по-едро!

21

един

преди 3 месеца

Либералчетата не спират с тяхната пропаганда - "националистически антиевропейски политически партии". Всъщност това са консервативни партии, които искат да поправят нанесените от либералите вреди.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Ще става интересно на тези избори. Хората се осъзнават и виждат че в сегашния си вид на управление на Европейския парламент НЯМА НИЩО ЕВРОПЕЙСКО. Налагат ни се не Европейски ценности и съжителство с не Европейци. Ционистите заедно с техните кучета от сащ губят контрола над Европа и затова надават вой. Хората се пробуждат но в България има още заблудени овце, ахкащи по америка. Повечето НПО са спонсорирани от американците, както знаем че НПО работят против България. Хора осъзнайте се сащ е зло.

19

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС трябва да се реформира. В този му вид, с тези лидери е една к*оа*а. В последно време се оказва, че ес ценностите са неспазване и нарушаване на закони. Всеки си прави, каквото иска. Това трябва да спре.

18

Do 10

преди 3 месеца

До G

И каква е реалността?
Да слушат Германия и Франция нашия платен президент и да заемат позицията на Путин за Венецуала???

Или да слушат нашите управници как ни обясняват, че корупцията е най-нормалното нещо???

За какво да слушат най-ккорумпираните и крадливи в Европа??
Ти питаш ли някой от Факултето какво управленско решение да вземеш?

17

Do 16

преди 3 месеца

До ivailo

Руски трол...че малко ли са евроскептиците тук и отявлените руски агенти?

БСП/ДПС/Атака/Псевдопатриоти.

Да не говорим, че и ГЕРБ се правят на европейци, но вечер слушат руски песни и възхваляват джуджето от Кремъл.

16

ivailo

преди 3 месеца

Защо в най-бедната държава в ЕС - България няма евроскептична партия? Едва ли на всички българи много им харесва членството в ЕС.

15

Морски

преди 3 месеца

Българския народ казва НЕ на Европейския съюз!!!

14

xv

преди 3 месеца

Много интересно, хем не искат ЕС-а се натискат да вземат по 20 000 евра месечна заплата в продължение на 4 години?!?! Хем не им харесва ЕС-но искат да живеят в Брюксел и да работят в парламента на ЕС?!?! Е как става така??? Като не и харесва, не се кандидатират-лесно е!!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Левите са най-проевропейци,левите са социалисти,но с поставеното като национал им развалило социала-социализма от вида национал-социализма понеже си обявили интернационал и който до сега ги плаши като опарени от горещи каши,кой ли им сервирал такива каши като преди това е имало две класи.

12

Европейски Съюз

преди 3 месеца

Кончита Вурст

11

ОТКЪДЕ НАКЪДЕ

преди 3 месеца

тези глобалисти англосаксонци ще кават какво е ЕВРОПЕЙСКО и кое НЕ Е. МАРШ Англия от ЕВРОПА, ТРЪМП да си стои в АМЕРИКА, а СОРОС да бъде съден за АНТИЕВРОПЕЙСКА ДЕЙНОСТ

10

G

преди 3 месеца

До Анонимен

"ЗАЩОТО ЕС Е ОСНОВАН НА ЛИБЕРАЛИЗМА, А НЕ НА "ПРАВОТО НА СИЛНИЯ". Да ни обясниш тогава, защо политиките на ЕС се ръководят от Германия и Франция? Само миналата седмица двете държави си стиснаха ръцете за транзита на газ в ЕС... време е да излезеш от матрицата на либерализма и погледнеш реалността