119

Анонимен

преди 5 години

А Гебрев кой е,че тъкмо него ще тровят с Новичок как топ разузнавач като новичок с газ,а газта си е баш газ за новички.

118

Анонимен

преди 5 години

И аз подозирам че от кгб ме заразиха с грип хаххахх .

117

Старичок

преди 5 години

Тиквата от с. Банки и тиквениците със сигурност са пръскани с нещо! Толкова грозни и ***...природата не е толкова жестока.

116

Анонимен

преди 5 години

ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ ОКУПАЦИОННИ БАЗИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ НИ(СЪЮЗНИЦИ) ВСЕКИДНЕВНО НИ ТРОВЯТ ОТ ВЪЗДУХА ИЗПОЛЗВАЙКИ САМОЛЕТИ-ЦИСТЕРНИ КОИТО НИ ПРЪСКАТ С КЕМТРЕЙЛС-САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИТЕ,ЗА ТОВА ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ,А НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА ИДИОТИИ,ЧЕ ТАКАТА СУПЕРСИЛА КАКВАТО Е РУСИЯ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С НЯКАКЪВ СИ ГЕРБав ДА ГО(ТРОВИ)..ЦЯЛАТА ТАЗИ АНТИ РУСКА ИСТЕРИЯ ЦЕЛИ ДА СЕ СПРАТ РУСКИТЕ ГАЗОВИ ПРОЕКТИ ТУРСКИ ПОТОК И СЕВЕРЕН ПОТОК 2 ЗАРАДИ КОЕТО В ЕВРОПА ИДВАНА ОБИКОЛКА И ПОМПЕО

115

Анонимен

преди 5 години

towa sa lazhi i propaganda!

114

Анонимен

преди 5 години

Така става като издават визи на тия руснаци по бързата процедура. За жълти стотинки се продаваме. Никакви визи и никакви туристи повече... Не ни трябват тия пияници и убийци.

113

Куку

преди 5 години

Освен тикви, те и рукули!? Цецу и Тъпислав са с пестициди...

112

Анонимен

преди 5 години

Завършилия помощното училище във Вършец за бавноразвиващи кривоглавец със шесте апартамента отиде на инстругтаж в щатите и там еврейските му госпиодари му спуснаха тия опорни точки,за (руското отравяне) на Гебрев и руската(намеса) в изборите ни и хоп веднага в услужливите и поръчкови медии в България му се дава широка гласност.Иначе за двамата човека самозапалили се заради мизерията от град Рила и Разград и за това ,че всекидневно американците тровят целия български народ с Кемтрейлс ни дума

111

Анонимен

преди 5 години

Много интересно - посланичката не желае нищо да консумира... както се вижда от снимките.

110

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя Гебрев е комунистически престъпник, то е ясно, но това не означава, че някякъв дpъглив руснак трябва да идва тук и да го трови.

109

до 109

преди 5 години

а бе ПИЧ,щом тези ракети не са опасни ,що първото изискване беше да ги нарежем а ?

108

Анонимен

преди 5 години

И аз рових в интернета за русофилите в България и също нищо хубаво не открих.

107

Анонимен

преди 5 години

Варварска Русия е изолирана от нормалния свят.

106

Анонимен

преди 5 години

А между другото за тоя Гебрев едно хубаво нещо в нета не намерих.

105

Боко в кюпа

преди 5 години

Обрънете внимание че Боко и Цацата пият кафе, а посланничката няма чаша пред себе си. Сигурно я е страх да не и сипят нещо в кафето.

104

До 109

преди 5 години

Защото вашия идол пълни гащите.На всички русофили това ви е мечтата...русия да почне война срещу запада и да го завземе.И какво ще стане тогава?Хората развиват бизнес икономики технологии...вие все на войни го избивате.Все заплахи виждате...а никой не е умрял за *** на бояришник държава.Просто света не иска руснаците да се бъркат в чуждите държави.

103

Райкър

преди 5 години

Защо нищо не пише за Войводиново? Още ли не е излезло нареждането какво може да се пише, какво не може? Този слаб шпионски сюжет ли е най-важното?

102

Анонимен

преди 5 години

Насосват нещо тея плъшоци ! Открили следи по кафемашината а изследвали марулите и производителя им хахааах кафето що него изследвахте

101

Пич

преди 5 години

"Същите тези западни демокрации ни направиха мишена за руските ракети нарязахме си нашите ракети и сега искат да ни скарат с Русия щото сме слаби"Какви ракети бе, наивник? Тези, които руснаците ни дадоха преди повече от 40 години? И ти си мислиш, че тези ракети (техните ракети) са заплаха за Русия? :))) Стига сте живели в заблуда. И ако ти пълниш гащите от заплахата от Русия и искаш да им се поклониш покорно, имай предвид, че в тази държава има хора които не желаят червения ботуш! Страхливец!

100

Изнервен

преди 5 години

До 87. Нищо окончателно не се е оказало, глу.пак. Чети по-внимателно. Това, че прилича на инсекицид (логично за шпионски похват), не означава, че не е дело на КГБ.