159

Българин

преди 5 години

До 176: Кой е унижавал и унижава повече достойнството на българите от българските и руските комунисти?

158

Анонимен

преди 5 години

Предлагам първо да видим как умряха такива като мишо бирата и ало танов, разни други, тогава да питаме за другите.Недостойните ни въвличат в простоват сценарий, унижаващ достойнството на българските граждани, за да изгонят руските дипломати.Какво каза американският посланик рубин - идва да премахне от тук русофилството.Много бих искал да застане срещу пет български граждани от някои подбалканските градове и гледайки ги в очите, да им го каже от една крачка разстояние.Хора,обичам ви , бдете!

157

Анонимен

преди 5 години

Началниците каквото кажат - това ще е.

156

Анонимен

преди 5 години

Ако кажат на боко, че го е тровил, значи го е тровил.

155

ББББ

преди 5 години

3 -ти март наближава и трябва да плюем .Роско го не ..и нова вълна на отровата ни обхвана с вирус от Белия дом примесена със английски простотии

154

Анонимен

преди 5 години

Наскоро обявяват Емилиян Гебрев за руски агент и го погва прокуратура и ДАНС, пък сега пълен обрат - тровен от руски агент?? То не било компютри, а компоти! Как да погледнеш - все е употребен в полза на някой.

153

чукча

преди 5 години

Я люблю "Америка для Болгарии"-самое лучшие НПО в мире. :)Но я считаю что они очень често вмешиваться в внутреннийх дел Болгарий.Ето надо преостановится! Спосибо!

152

Анонимен

преди 5 години

Мдддааааа.............ингилизите използваха "случая Скрипал" за да откъснат вниманието от Брекзит-а, а нашите ЗАЩО ГО ПРИТОПЛЯТ!!!!! Ох, я па я...............ЧЕ ИДАТ ИЗБОРИ, и сигурно на цветарчетата нещо им пари под краката и тръгнаха като тъ-пи-те ингилизи да отвличат вниманието!!! Или като краварите-"демократи".........да се оправдават АКО ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ!!!! ХИ-ХИ-ХИ-ХИ-ХИ..............ЩЕ БЪДА МНОГО, АМА МНОГО ЩАСТЛИВ, ако НАЙ-СЕТНЕ това градинарско племе СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНИЯ ШАМАР!!!

151

Анонимен

преди 5 години

Това вещество, хлорпирифос, се съдържа в много препарати: агрия, нуреле и още поне два!

150

Анонимен

преди 5 години

Видял Гебрев, че подковават Скрипал и той вдигнал крак

149

Анонимен

преди 5 години

И за 4 години докъде стигнахте, бе Маринов?Да, бе, руснаците нямаше да го доубият!

148

Русия обича Шиши

преди 5 години

Д.Пеевски е най-големият руски проект в БГ.Вече не се свенят и не го крият даже.Като погледнеш какви пионки си избират рашките тука , няма как да не ти опротивеят.

147

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха...................виждам, че лудостта на нагло-саксите е била заразна!!!! Господи, кога най-сетне ще се отървем от тия ненормалници, дето ти тикнаха в този джендърски съюз и ни търкалят по нанадолнището!!??

146

nekoj

преди 5 години

То нашето като в онази приказка - видяла жабата че подковават вола - и дигнала и тя крак ... Няма как да останем (по натягане) по назад от 'империята'

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161Не, прав си, не е Долно Нанадолнище, а е Горно нанадолнище.............това е империя на злото, лъжата, измамите, фалшификациите, подлостите, гадната колонизация, робството и безчовечното изтребване на всички други, които не са от "нагло-саксонската" раса! ПОЗОР ЗА ТОВА ПЛЕМЕ! И ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ВИДЯ КРАХА ИМ!!!!

144

...

преди 5 години

как така в единия случай отцепиха целия регион, не даваха да се пипа нищо а в другия при същата отрова е засегнат само един човек и на останалите им няма нищо? Най-вероятно са замесени руснаците, но според мен преекспонират другите някой път. Толкова да ми е писнало от този скрипал че бих го застрелял и да се приключи накрая. КАто няма за какво да говорят и пишат за него.

143

Анонимен

преди 5 години

Великобритания винаги е била и все още е империя и целият свят се съобразява с нея.А тука някои си мислят че това е Долно Нанадолнище ! - е не е колкото и да им се иска.

142

Един

преди 5 години

До голем смехЕ то обикновено този дето говори най-много не е най-умния ...

141

ТОВА НЕ Е ВЕЧЕРЯ

преди 5 години

на група приятели. ТЕЗИ на снимката трябва да бъдат разследвани за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. ОТКРИТО, НАГЛО и без какпа СРАМ кроят планове за война с РУСИЯ - ОСВОБОДИТЕЛКАТА

140

голем смех

преди 5 години

На снимката Борисов говори, другите слушат. Странно, той ли е най-умния на тази седянка?