219

бб

преди 5 години

Федотов бил в страната в края на V.2015г. когато е натровен Гебрев и пак влязъл в след това в края на V.2015г.-за да задържат или за да си довърши престъплението.След това държавата му отнема лиценза,спира производството,образува му наказ.дело,оспорва му собствеността върху Дунарит.Нещо не се връзва тук.Явно тук прозират интереси на други вътрешни сили или външни...но не и руски.Сега този случай се употребява за политически цели,но в полза на кого? Знае ли се.

218

Анонимен

преди 5 години

Всъщност има ли отровен и починал от Новичок? Що за химическо оръжие като няма умряли???

217

Анонимен

преди 5 години

Като гледам как е облечена г-жата посланничка, да не е записвала чалга песни в "Планета"? Колкото до нашите "първи" мъже ниско преведени пред нея...само буди смех!Явно Мей съвсем го е закъсала с този брекзит, притоплят манджи от 2015г.

216

Анонимен

преди 5 години

във вътрешното министерство има цял етаж за американските служби те тръгнали да ми пеят за руски агенти

215

РАБОТНИК

преди 5 години

НА СНИМКАТА 1 КОКОШКА ПЕЕ ЛИ ПЕЕ А ПЕТЛИТЕ---КУДКУДЯКАТ ПОЗОР

214

Веселинов

преди 5 години

Разбрахме колко руски агенти и кога са пребивавали в България. А колко английски, американски и турски агенти и кога са пребивавали в България. Освен това на тази посранничка ясна ли й е разликата между БОВ от нервно-паралитичен тип и пестициди, с които са обработват почти всички зеленчуци???. Защо няма резултатите от финландската лаборатория, а ни промиват мозъците, че отровата е тип НОВИЧОК??? НАРОДЕ Е Е Е !!!!

213

Анонимен

преди 5 години

Ще направим каквото ни се каже, но сега си търсим повод. Емисар донесе далечен и *** план.

212

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Комунистинте и мен искат да отровят с новичок и по цели нощи ми пеят интернационала в ухото. Сигурно чакат Федотов да дойде.

211

Анонимен

преди 5 години

Ало Вньо и Мишо Бирата са отровени от Федотов с новичок. И Борисов е бил поръчан от ДПС да бъде отровен от Федотов, но със забавено действие.

210

професор Киров

преди 5 години

Всички които са яли краставици през 1899 година са умрели. Най-вероятно от новичок!

209

Abigeil

преди 5 години

Сетила се Мара да се побара. След 4 години.

208

така е

преди 5 години

Всичко е постановка. След закуската отвъд океана, Цветанов се завърна "осведомен" и метна в пространството тази "новина". Цветанов каза и друго, че Русия с хибридните (колко яко вече звучи) си атаки ще се намеси в изборите. С други думи, подготвя почвата и когато ГЕРБ няма да са първа сила на евроизборите ... отговорът за това е готов - Русия се е намесила, та затова!

207

Анонимен

преди 5 години

Цацаров каза че Федотов е идвал в България и покрай внезапната смърт на Мишо Бирата и Вальо Танов. Идводите ще си ги направим сами.

206

карачанаков

преди 5 години

Путин лично е наредил на женския пазар в София да се продават марули с новичок, ама само на русофоби.

205

Анонимен

преди 5 години

Върхушката на колониалната администрация,като по команда се събира от британския поСРаник,за да козирува и узакони на местна почва поредната деМОНОкраДична лъжа и я натъпче в безсъзнанието на колониалния планктон.ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ПЛАНКТОНА,ЗА ТОВА,ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!!!ОТ НЕГО,ОТ НИКОЙ ДРУГ!!!

204

Анонимен

преди 5 години

Обикновена уловка за балъци.... ..целта е антируски настроения и ...политика !

203

Анонимен

преди 5 години

Чудят се ББ и ЦЦ как да си оправдаят загубата на изборите - Федотов, Путин и т. н. И последни поклони пред английските господари.

202

Анонимен

преди 5 години

Явно, че брекзит се отразява много зле на английското правителство. Чудят се какво да измислят и накъде да насочат вниманието на поданиците си!

201

ДОКОГА???

преди 5 години

ДОКОГА ЩЕ СЛУШАМИ СТАРИ ИСТОРИИ - КЪДЕ БЯХА ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ИЛИ СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИ ИЗМИСЛИХА КАК ДА НАСТРОЙВАТ РУСИЯ С/У БЪЛГАРИЯ - НО 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗА РУСИЯ КОЛКОТО И ДА СЕ МЪЧАТ КОГОТО И ДА ИЗВИКАТ НА ТАЗИ КРЪГЛА МАСИЧКА ВЕЧЕ СЪВСЕМ НА ГЛУПАВИ НИ ПРАВЯТ - ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА НИ ДЪРЖАВА ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХА

200

На някой пука ли му

преди 5 години

почти всеки ден мутри и "бизнесмени" се тровят и стрелят в България