64

Анонимен

преди 5 години

Мине не мине време евреите пишат някакви идеологии които се обръщат срещу тях винаги. Доста е странно да се наблюдава.

63

до 77

преди 5 години

Вземи прочети Библията, защото по Анти-еврейски текст никога не е писан!!

62

Дон Карнаж

преди 5 години

Ще пратя Вавилон 4 в миналото за да спре написването на библията и да се спасят окултовите знания от библиотеката в Александрия и сега всички щяхте да сте топки енергия движещи се из вселената както си искат, всеки ще може да прави земетресения, да създава и унищожава цели планети.. а вие вместо това се радвате на приказките на Исус и ги размишлявате все едно не сте ги знаели тези неща като деца преди да ви ги избие системата от главите

61

Анонимен

преди 5 години

Май е време за инквиизицийка...

60

Анонимен

преди 5 години

На еврейски митове не вярвам. Винаги ще има някакъв скрит смисъл и капан - в случая - молете се на Исус евреина..

59

Анонимен

преди 5 години

Колко хора и знания бяха унищожени за да сме хванати в хватката на християнстово. Интересното е че е доста добра религия но си е робство, просто е супер интелигентно всичко направено.Едно време без модерни инструменти хората са намирали фундаменталните закони на вселената защото не са имали бълвочи в мозъците си които да ги блокират като която и да е религия. Ако християнстово се пренапише в прав текст това са неща които хората си ги знаят

58

шматка

преди 5 години

До 71Даже стои въпроса дали Павел не е изсмукал всичко от пръстите си

57

Анонимен

преди 5 години

Ако искат да живеете пълноценно даже не трябва да имате име или нарицания за господ. Всяка дума е препятствие

56

Анонимен

преди 5 години

До 68Комстамтинол е бил Рим... Византия е исторически термин, който се е появил през 17 ввек, за да се различава "стария" от "новия" Рим. Спокойно, често среща а грешка е ;)

55

Анонимен

преди 5 години

Оригиналните изряелтяни са били черни араби. Исус е той е бил черен араб. Това че е бял дългокоско с брада, приличащ на коцето-калки е болна фантазия.

54

Burzum

преди 5 години

По това време в близкия изток е било бъкано от такива откачалници (времена на криза спомнете си какво стана след десети ноември в България даже шапкарите търсиха двуполово същество в Царичина)просто еврейна е извадил късмет с Павел който създава църквата такава каквато е ...иначе и тоя шут щеше да отиде в небитието...

53

шматка

преди 5 години

А не може ли да отворим архивите на Ватикана и да разберем точно кой кой е.

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБудизма и индуизма са езичество,също религия,но основана на езичеството.И в българските църковни и народни обичаи има преплитане със старото българско езичество,а библията е съчинявана във Византия и конкретно в Константинопол,не е в Рим,нито в Ерусалим!Именно заради възкачването на Костантин Велики на престола,който в борба за престола побеждава благодарение на християните и им се отблагодарява,като въвежда християнството за официална религия и под закрила на империята става втора

51

шматка

преди 5 години

Само като прочетох че Исус е проповядвал християнството и ми стана ясно че тези са бригада олеле.

50

Анонимен

преди 5 години

на 100% че исус е бил чистокръвен македонец.

49

Бенямин Нетаняху

преди 5 години

Гоиъм, още малко ви остава!

48

Анонимен

преди 5 години

Дребните душички ги е страх от истината, че те са богове и носят отговорности и задължения. Те искат друг да им е бог и да казват "боже, защо направи така, боже защо ми причиняваш това, боже помогни ми". Никой няма да ви помогне, сядайте си на зад**иците и свиквайте с мисълта, че вие създавате света и реалността, и стига сте мрънкали, че някой друг ви е виновен.

47

Анонимен

преди 5 години

Няма никакъв Бог, всеки сам е БОГ, и не в преносен смисъл а в буквален. Вие сте безсмъртни същества и се прераждате когато и както си искате. Буда го е разкрил още много преди Исус. До тези истини се стига с медитация. Християнството, юдаизма и исляма са три клона на една и същ корен - наречени са аврамови религии и целта им е да ви държат далеч от истината, да омаскарят истинския БОГ - човека, животните, природата. Организираната религия е като организирана престъпност и вреди на човека.

46

стар завет

преди 5 години

КНИГА НА ПРОРОК ИЕРЕМИЯГЛАВА 11.17. Господ Саваот, Който те посади, изрече върху тебе зло поради злото на дома Израилев и на дома Иудин, което те си причиниха с това, че Ме разгневиха с кадението си Ваалу.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво да им вдига рейтинга на Гърция? България е може би най-невежата страна по отношение на Гърция в целия свят. Само Българина може да е толкова закоравял и комплексиран игнорант че да успее да игнорира наследството на Гърция и влиянието й върху целия свят. Но толкова от това алтайско племе. В коша или към небитието, все тая.----Българските племена идват от източна Европа - 5 век,за друго няма факти,но за гърците със сигурност знаем,че идват от Азия на Балканите през 1915 г.