16

Анонимен

преди 5 години

Германските автомобили отдавна не са на мода особено пък след дизелгейт. Истинският автомобил е Мазда. Това Японско чудо на техниката е без аналог в света. Даже дизеловият вариант на Мазда е в пъти по добър от немският. Няма пушек няма дим а като знам каква ние нфтата у БГ направо се чудя как върви и ускорява като като че ли съм и сипал бензин.

15

Гoшу

преди 5 години

До Aleeпоздрави и на теб и на сите българи от Sydney. HSV са внушителни коли, Холден имат много американски модели тука. Хората харесват HSV тука, държат цена

14

дедо

преди 5 години

само не спирайте Игнис-а, уникален е!!

13

Анонимен

преди 5 години

Dacia си работят, и нови модели си вадят

12

Анонимен

преди 5 години

Идеята е по изкуствен начин да се ограничи притежанието на автомобил, т.е. да се ограничи и придвижването на хората. Автомобилите са единствената техника, която поскъпва с годините вместо да поевтинява. Причината за поскъпването са все по-високите изисквания и екстрите, които на практика почти никой не използва в по-голямата им част.

11

Анонимен

преди 5 години

Такива малки коли са подходящи само за rent-a-car на малките острови на Гърция например, където няма място за паркиране. Веднъж наехме една такава подобна кола на едно летище и едва се вместихме в нея с малкият по размер багаж, който носехме.

10

Alee

преди 5 години

До ГoшуПоздрави от Аделаида. Карам си тъпия Холдън тука.

9

Анонимен

преди 5 години

Тея от VW да не мислят че 2030 ще произвеждат още ДВГ... *** опитмистите.

8

Анонимен

преди 5 години

То от известно време е ясно, че в тоя клас ще са само електромобили. Те и без това са само за града.Нищо страшно не се е случило.

7

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение. Отново най-отявлена неграмотност.

6

Анонимен

преди 5 години

Немски бракми... Мошеници, които излъгаха милиони свои клиенти за вредните емисии на таратайките си.

5

11

преди 5 години

Да ги спират. Това е малък градски автомобил ,който и за пазар не е удобен. 11 000? ? Вие нормални ли сте? Това трябва да е 10 000лв! Не е особено практичен /даже изобщо/ Трябваше да е като смарта с 2 места.

4

Иво

преди 5 години

Съгласен съм. Доста безмислен сегмент. Освен, че са уникално непрактични, те не харчат никак малко в ежедневието.P.S: От две години се "кефя" на служебен VW Up. Посредствена и скъпа.

3

Анонимен

преди 5 години

Най-безсмисленият клас автомобили. Багажникът едвам събира две чанти от Кауфланд, с измъчени трицилиндрови моторчета които горят като за по-голям, за комфорт и сигурност няма смисъл да говорим. Единственият плюс е, че се паркират лесно и няма да те е яд ако ти одерат някъде боята.

2

богат и красив гущер

преди 5 години

Епа то друга едва ли ще можеш да си позволиш освен тоя ръждилник....

1

Гoшу

преди 5 години

не съм забелязал някой да се е притеснил, сипвам на мойта ламя и не оставам по назад, караме си доволно колите тук, по3драви от Sidney Australia