12

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Предстои договорка за посещение на Путин у нас и...някой предварително се стреми неистово да предотврати това.Кой е...заинтересован е ясно,но по нескопосаните съшити с жълти конци...фъсни се вижда,че всичко е набързо скалъпено и говори за паника и нисък...професионализъм.

11

Анонимен

преди 5 години

Не остана руснак който да се съмнява в участието на двамата привърженици на модерната любов в случая със Скрипал и в отчайващо ниското ниво на разузнаването в Русия.Както каза един пенсиониран руски офицер, на времето обикновен спецназовец ти говореше грамотно и с широк речников запас, а сега аналитиците ти предават доклади с правописни грешки.Ноо, матрошките в България все още държат фронта. Явно са им капарирали.

10

Тим

преди 5 години

До 10 А, къде е ГЕРБ? Те не са ли скрити русофили

9

Анонимен

преди 5 години

Цялото московско посолство в София трябва да бъде закрито в него в момента се намира цялата рездентура на съвецките разузнавателни служби!Опита за преврат в Черна гора бе координиране от посолството в България, доказано от службите на Черна гора, размириците в Скопие за не допускане на влизането на Македония в НАТО отново бяха координирани от руското посолство, доказано! А нашите продажници само се снишават и плащат данък Русия. ДОКОГА?

8

Анонимен

преди 5 години

Отвличане на вниманието. Иначе казано, смяна на посоката на мислене на избирателите от истинските проблеми на обществото. Това, обаче, ако на острова работи, тук шанса е почти никакъв.

7

Анонимен

преди 5 години

*** пропаганда. Щом случката е преди тази с англичаните, нашия да е гушнал босилека. След ззакуската на Цв Цв веднага се пръкна сензация. А потърпевшия ще играе играта защото и без туй са му вдигнали мерника да ву вземат Дунарит.

6

Анонимен

преди 5 години

Който нещо се съмнява да гледа интервюто на двамата невинни туристи. Към края даже водещата им се хилеше на оплетените лъжи. Хем е от държавната телевизия.

5

Анонимен

преди 5 години

В Англия миналата седмица писаха за това, с каква скорост идват новините до България???

4

Анонимен

преди 5 години

Ясна е работата щом стотици българо-руски тролаци повтарят че е лъжа това

3

баба мара

преди 5 години

кои иска да открадне бизнеса на отровения

2

Анонимен

преди 5 години

Много нескопосана пропаганда.

1

zeus

преди 5 години

Всички нормални хора разбраха, че случая Скрипал е съшит с бели конци, Баце изобщо няма за какво да се среща с тази.