172

бай ПЕТКО

преди 5 години

А бе, ще ви дойде акъла в главата, но дано не е късно...!

171

Анонимен

преди 5 години

Всеки десети хладилник в Европа се прави в България, нашата страна също така е в челните места в ЕС по износ на велосипеди, да не говорим за различните авточасти, анодна мед и какво ли не.Ама като човек купува само щипки за пране, как да го знае.

170

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългария и при развития соц не правеше български коли. Не ни е там силата. Сега ми кажи как върви севернокорейската ти кола, че ми е любопитно.---А сега какви коли произвежда България при евроатлантизма? И като не може да произвежда коли, даже и щипки за пране не може, къде си тръгнал да коментираш северно корейските коли, поне сами си ги произвеждат, и всичко останало си произвеждат а България всичко внася, при това второ качество, като за втора категория хора.

169

-10

преди 5 години

До това ни чакаКогато си мислиш, че твоето мнение е единственото правилно и не зачиташ свободата на другите - да, това те чака.

168

1

преди 5 години

това комунистите са побъркани, бюджета на Харвард е по-голям от този на БГ , ей я се гръмнете, всичко се постига с образование и то от 21 век

167

1

преди 5 години

*** агент на ДС , точно на запад има морал и моралът е един няма комунистически това не кради не лъжи и т.н. си е истина, въпреки липсата на бог и измислената ви религия

166

Анонимен

преди 5 години

Долу лапите от църквата!

165

Анонимен

преди 5 години

30те индустриално най-развити страни в светаНе си ли намери най-накрая работа бе :)

164

Анонимен

преди 5 години

Без бога и църквата,ще си останете с Йончева,с Радев и Нинова! И пак ще има празник на октомврийската революция! И пак всеки четвъртък - руска телевизия!

163

Анонимен

преди 5 години

До АнонименA какви българкси коли произвежда България?България и при развития соц не правеше български коли....При соца България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и изнасяще продукция за милиарда, а днес при евроатлантизма и демокрацията не може и пирон да произеде, само произвежда балетни зали и магистрали с пари от ЕС, всичко друго се внася а изнася само евтини черноработници за Запада.

162

extremist

преди 5 години

ТОЯ ПОП Е ДЪРТ КОМУНИСТ БЕ ; ДАЖЕ НЕ ПРОУМЯВА КОЛКО МУ Е ПРОМИТ МОЗЪКА

161

Анонимен

преди 5 години

Поне новото поколение да опазим от БКП-та и БСП -та! Черквата в този момент точно това се старае!

160

това ни чака

преди 5 години

Една майка бе арестувана пред децата си и затворена в продължение на седем часа, защото се обърнала към транссексуална жена като към мъж в интернет. Случката станала в графство Хертфордшир, Югоизточна Англия.Бях арестувана в дома ми от трима полицаи пред десетгодишната ми дъщеря, страдаща от аутизъм, и 20-месечния ми син, когото кърмя, разказва тя.

159

Анонимен

преди 5 години

по-скоро е овца :)

158

Анонимен

преди 5 години

Българина е вярващ,християнин,почитащ църквата! А вие сте останалите!

157

Анонимен

преди 5 години

Форумът е доста представителна извадка на обществото. 50% неандерталци, които отказват да мислят и зачеркват прогреса като опция за устойчиво развитие, 30% псевдо-начетени псевдо-консерватори, които вярват в нелепи теории на конспирацията и 20% мислещи хора, които са се еманципирали от измислици, с които се управлява мнението на овцете от хилядолетия. БПЦ дори свети в червено, защото за разлика от други християнски църкви, не е претърпяла и една реформация.С две думи - смЕтайтайте колко сте тъ..

156

Анонимен

преди 5 години

Е те такива некръстени,без страх от бога произведоха червените! После защо сме накрая?

155

Алекс

преди 5 години

Ах, милите стари комунистически лозунги. Носталгията яко тресе отчето. :)Църквата и часовете по вероучение имат от мен добрата стара три-пръстова конфигурация. Далеч от училищата и светския живот на хората. Ако искат да си увеличават потребителската база, да правят като всички останали фирми - да си плащат сами.

154

Анонимен

преди 5 години

На някои тука им трябва екзорцист!

153

extremist

преди 5 години

"територия за заселване на имигранти" - СПОРЕД ТЕБЕ ЦЯЛА АФРИКА КВО Е.....