9

До 8

преди 5 години

А малкото камъче, бие (преобръща) влака.

8

Анонимен

преди 5 години

винаги камиона бие джипаа влака бие камиона

7

Анонимен

преди 5 години

Трудно е сам да се запазиш, когато "абсолютният професиоанлуист" шофьор на ТИР се е засилил срещу теб наполовина в насрещното и от професионализъм не се сеща да се прибере в своята лента. Това е при почти всяка среща с камион или автобус по двулентов път.

6

Анонимен

преди 5 години

Всички шофьори на ТИР с малки изключения са абсолютни професионалисти, като се правиш на джигит това те чака. Как 40 тонен камион да те запази като ти сам не се пазиш.

5

???

преди 5 години

Не е ясна ситуацията, както им се струва на първосигналниците преди мен. Много често тежки превозни средства карат и в насрещното и вероятността от катастрофа е доста голяма. Или се блъскаш челно или излиташ извън пътя. Така карат шофьорите на автобуси, тирове, бетоновози и други тежки камиони. Като ти заеме камиона 1 метър от твоята лента, както много често правят, какво правиш, излиташ извън пътя или се изнасяш плътно вдясно, надявайки се онзи да се прибере в своята лента и да няма челен удар

4

Анонимен

преди 5 години

Айде още един Дънкан Мъклауънд отиде курбaн.

3

чичо Гошо

преди 5 години

Голям камион - голямо предимство!

2

Шофьорче

преди 5 години

По улиците на България не може да се карат джипове,които повече приличат на камиони ,отколкото на лека кола - тесни са улиците. Може да имаш самочувствие на силиконка или стероиден *** ,но няма как да накараш градската среда да те уважава.

1

Доктор

преди 5 години

Нищо че е джип с мутра или комплексар в него, камионът все пак е по-умен от тях!